Şimdi Ara

Ankarada Özel Opel Servisi Tavsiye ? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
76.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam merhaba,
    Ben de suan antalyadayim, daha bakim yaptirmadim, ankaraya geldigimde tekrar arayacagim
    Gorusmek uzere saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda çok fazla mesaj var ama doğru düzgün bir tavsiye bulamadım. 2013 Opel Astra J Cosmo benzinli aracım var. Şimdiye dek ulaşım kolay, metro durağının yanında diye Reis Oto’yu tercih ediyordum ama son gidişimde hiç memnun kalmadım.

    Şaşmazda bir özel servis arayışa girmeye karar Verdim. Aracım 55.000 km de. Özel servis noktasında tavsiyeleriniz var ise çok makbule geçer. Bakım sonrası Deneyimlerimi de buraya yazacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar,
    Ankara'da servis arayanlar şaşmaz'da @ppzrg nin servise gidebilir gönül rahatlıgıyla.
    Kendisi ve ailesi opel kullandıgı icin araclara hakim.Fıltreler, yağ ve diger gerekenleri cok uygun fiyattan yazdı, acil yola cikmam gerekiyordu, 1-1.5 saatte tamamladı bakımı.
    Dün bir de akü problemi yasamıstım, yolda kaldım.Her yeri aradı sıkıntımı çözmek icin.
    En önemlisi de dürüst olması, ben hic anlamam araba bakım ve parcalarından, mazot filtresini degistirmedi mesela, suan icin gerek yok dedi..
    Bazı yerlerde sanirim bakım esnasında aracın basinda bile bekleyemiyorsun, ben ise yardım ettim,:) ucundan tuttum birseylerin, anlata anlata yaptı fikir sahibi oldum.
    Gönul rahatligiyla tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Bende astra h kasa 2008 opel adım. 1.3 motor. Bakımlarını yaptıracağım bu bahsettiğiniz @ppzrg nin firma ismi adres bilgisini göremedim. Yardımcı olabilirmisiniz acaba

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ppzrg

    Çok Özür Dilerim. Mesajınızı geç gördüm. Web sitemizdeki telefon numarası bana ait. Ulaşabilirsiniz. Tüm filtreler ve yağ değişimi 400 Lira Tutuyor. Aracınızda DPF olması ihtimaline karşın Motor yağını 5w30 Petrol Ofisi MAxima CX 7 Litre öneriiyorum. DPF uyumlu bir yağdır.
    Gelmeden en az 1 gün önce haber verirseniz Filtrelerinizi hazır ederim. Malum çok karşılaştığım bir araç olmadığı için stoğumda filtreleri yok.
    Saygılarımla

    Alıntıları Göster

    bana adres veya servis bilgisi paylaşabilir misiniz. Hafta sonu gelmek isterim.





  • 1.6 atmosferik opel için yetkili servis ilk önce 3 yaş kampanyası var 650 tl dedi sonra seninkinin 3 yaşını doldurmasına 3 ay var(tescil tarihi önemliymiş) 950 dedi en son bujiler de değişecek 1100 tl dedi yağ için shell helix dexos 1 gen 2 koyuyoruz dediler yağı ben getirsem dedim olmaz dediler sadece yağ ve yağ filtresi değişsem yağı litre başına 100 tl yazarız bir de filtre ve işçilik alırız deyince. Buraya düştüm @ppzrg nin sitesinden telefonunu alıp konuştuk elinde çeşit çeşit yağ var motul 8100 xclean efe 5x30 5lt yağ aldım yağ filtresi hava filtresi ve karter tapası değişti uzun yoldan ve forumdan geldiğim için de fiyatta güzellik yaptı dükkanı kapatmaya yakın gittiğim için biraz acele oldu işler ama tekrar uğradığımda aklımda kalan ufak tefek sorunlar için de tercih edebileceğim bir yer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şahsen Serçal opeli çok beğendim çok kaliteli bir servis yetkili servisten bi farkı yok gitmenizi tavsiye ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ppzrg kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, opel corsa e kasa 2015 model 1.4 manuel color edition lpg li aracıma bakım yaptırcam şuan 85 bin km de yag ne kullanıyorsunuz acaba filtre markaları vs ayrıca fiyat ne olur acaba 😊
  • ankarada avr mı arkadaşlar ağır bakım yatıran yakında ? memnun olan paylaşabilir mi

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.