Şimdi Ara

Ankarada iPhone tamiri için önerdiğiniz yer var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 3g de üst tuş kilidinin yan taraflari kırıldı tamir ettirmek için daha dogrusu arka kapağı değiştirmek için önerebileceginiz yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7
    iPhone 3g de üst tuş kilidinin yan taraflari kırıldı tamir ettirmek için daha dogrusu arka kapağı değiştirmek için önerebileceginiz yer var mı?

dostum

benim yıllardır (iphone 2G döneminden beri) her sorun ve sıkıntıma çözüm bulan çok sağlam bir yer var Ankara'da...

Ankara sıhhiye meydanında kime sorsan gösterir BALIKÇIOĞLU İŞHANINI (sadece cep telefonu satan bir han) orada sağ giriş kapısından girince sağdaki ilk dükkan zaten iphone resimlerinden görürsün...
    SARSAN İLETİŞİM .... Ali abi var orada çok iyidir,her türlü tamir bakım , jailbreak, malzeme hizmeti veriyor.... forum'dan geldiğini söyle yada forumdan BARIŞ tavsiye etti dersen beni hatırlar ve ÇOK İYİ CUZİ FİYATA DERDİNİ ÇÖZER ;) yakında bende uğrayacam gibi 4.0 kullanıyom 4.2 yaptıracam , kendim korkuyom bi hata almayayim telden diye onun için, bide kapak alacam şimdi aklıma geldi ;)

işine yarar umarım ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkür ettim hocam gideyim bende bakalım umarım pahalı olmaz : )
  • mesajım bulunsun :) sonuçları ve fiyatı yazarsan sevinirim.
  • bende arka kapak degistirmek istiyorum, egerki gidipte yaptirirsan ve fiyat/kalite konusunda fikir verebilirsen cok sevinirim. Bu arada ses azaltma/arttirma tusu kopmus gitmis biyerde bulamadim da, acaba onuda yapabilirler mi?
    bozuldu durduk yerde hiç açılmıyor dedim; üst tuş ile orta tuşa 15 saniye kadar basın dedi!

ve evet cihazım açıldı!!!

bunu neden anlatıyorum; tunalı turkcell e de götürmüştüm, iphone dan anladıkları yok, açacaz içini!!!

yani aynı problem için cihaz içi açacaklar!!

burasının maddi bir beklentisi olsa getirin açalım derdi, güvendim, bir daha bişey olsa buraya götürürüm ben şahsen.....

Detaylar sitede yer alıyor. Özel servistir, yani teknik servis değildir. Teknik serviste suya düşen bir telefona asla garanti dahilinde bakmazlar. Garanti harici ise oldukça yüksek fiyatlar çıkartırlar. Ama bu tarz özel servisler daha uygun fiyatlar ile telefonunuzu tamir edebilir. iPhone 3G, 4S, 5 her türlü cihaz ile ilgili sorunlarınıza yanıt bulabilirsiniz. Bilginiz olsun.

Unutmadan servis İstanbul'da ama kargo ile gönderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TelefonAksesuarlari -- 3 Eylül 2013; 19:48:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TelefonAksesuarlari

Ankara iPhone tamir için ERC İletişim'in web sitesine bakabilirsiniz.

Detaylar sitede yer alıyor. Özel servistir, yani teknik servis değildir. Teknik serviste suya düşen bir telefona asla garanti dahilinde bakmazlar. Garanti harici ise oldukça yüksek fiyatlar çıkartırlar. Ama bu tarz özel servisler daha uygun fiyatlar ile telefonunuzu tamir edebilir. iPhone 3G, 4S, 5 her türlü cihaz ile ilgili sorunlarınıza yanıt bulabilirsiniz. Bilginiz olsun.

Unutmadan servis İstanbul'da ama kargo ile gönderebilirsiniz.

yanıltıcı bilgi vermeyin, yazınızın başında ankara iphone tamiri yazmışsınız ama sonunda istanbuldayız yazmışsınız.. sitenize girdim baktım adres söylediğiniz gibi istanbul.. ankarada yeriniz yok, ama ankara iphone tamiri yazmışsınız.. reklamınızı daha dürüst yaparsanız siz kazanırsınız.. hayırlı işler..

• @*GameOver* Ankaradaydı sanırım ilgilenebilir
    The Blacklist Atlantis The Mentalist Intelligence Hostages Helix
  • kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    :) "Unutmadan servis İstanbul'da ama kargo ile gönderebilirsiniz. "

Ankara'da olduğunu söylemedim zaten. Ankara'dan karşı ödemeli olarak cihazınızı gönderebilirsiniz, bunu belirtmek istedim. Kargoyu çağırıp telefonu kargo ile göndermek yerine şehirde oradan oraya dolaşmak, forumlarda servis aramak sizin için daha kolaysa tabii birşey diyemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.