Bildirim
Ankarada çok iyi bir lpg ustası-yer arıyorum yardım lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bende Mocan'ı öneririm.
_____________________________ -
benimde simulatore ihtiyacım var. bilen var mı. gaz simulatoru modeli atk-304 _____________________________ -
merhaba ben aracıma autogas italia taktırdım mavi otogaz şaşmazda 2006 mercedes e320 6 silindirli çok memnunum yakıttan performanstan cihazın montaj fiyatı hem uygun hemde orjinal italyan firma zaten türkiye dağıtıcısı öneriririm pişman olmazsınız telefon numarsı 278 45 50 ozan bey veya mehmet bey var orda _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: obc06
merhaba ben aracıma autogas italia taktırdım mavi otogaz şaşmazda 2006 mercedes e320 6 silindirli çok memnunum yakıttan performanstan cihazın montaj fiyatı hem uygun hemde orjinal italyan firma zaten türkiye dağıtıcısı öneriririm pişman olmazsınız telefon numarsı 278 45 50 ozan bey veya mehmet bey var orda
km de ne yakıyor_____________________________ -
290 kuruş yakıyor aracm 3200 motor 224 beygir _____________________________ -
benim 106, 190 kuruşa göre sizin e320 çok iimiş hocam _____________________________
-
Merhaba arkadaşlar Arabam 2004 model pejo partner 1400 motor lpgli.Lavato gaz beyni var.
Ben de bu arıza ışığından bıktım.Yanması neyse yanık dursun fakat araba belli bir süre hiç çekmiyor,çakılıp kalıyor.Olur olmaz yerde,genelde yüklü rampa çıkarken ışık yanıyor sanki araba felç oluyor.Bu arızayı lpgde yapıyor.Geçen Mersinden Kayseri yönüne Pozantı d lamba yandı çekiş bitti sağa zor çektim yarım saat bekledim çekiş biraz düzeldi Kayseriye öyle gelebildim.
Katalizör tıkalı dediler.boşallttırdım yine ışık yandı demekki ondan değil.Özel servise gittim arıza lambası yandı,bilgisayarda lambda sensörü arızası var dediler fakat bunu değiştirelim yine yanar dediler çünkü beyin lpgyi tanımıyor dediler yani lpg araca uygun değilmiş.Normalde ışık yanmazken arabamın çekişi çok iyi Çoğu arabayla yarışır.Benzini shell den gazı da akpet alıyorum.Yalnız farkettim aygaz alınca arıza ışığı daha çok yanıyor.Usta dediki rampaları benzinle çık o zaman yapmaz dedi.
Şimdi benim ne yapmam lazım.İyi bir lpg ustası ince bir ayar yaparak bu işi çözer mi (fakir karışım falan olabilirmi) Bazıları benzin çeyrek depodan az olmasın demişler.Benim çoğunlukla depoda çok az benzin oluyor.Bundan olabilirmi.
Beni rezil ediyor bu arızanın illaki bir çözümü vardır yardımcı olabilirmisiniz._____________________________ Hak Geldi Batıl Kayboldu.
-
mocan otogaz _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler