Şimdi Ara

Ankara Üniversitesi Hazırlık Okuyan bi baksın!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma Günü kayıt oldum. ama kalacak yer sorun olduğu için hemen geri döndüm. ayın 12sinde sınav var. tekrar gitmek sorun olcak. yurtta yedekte kaladığm için ve misafirhaneler daha açıklanmadığı için yine kalacak yer sorunu olacak. neyse bunlar işin hikaye kısmı. sorum sınava girmesem bir şey olur mu? bi ceza ya da bir eksi olur mu bnm için. hazırlık zorunlu zaten girsemde geçemem. sonuçta okuyacağım.

Ankara Üniversitesi Öğrencileri
    Siyasal Bilimler Fakültesi - İşletme Bölümü
  • En düşük kurdan başlıyorsun ve Türkçe anlatılıyor dersler. Ayrıca ilk dönem 2 saat daha fazla derse giriyorsun. Ben bu sene bitirdim ve speaking dersleri vardı. En düşük kur ile beraber çıkalım diye onların o 2 saat fazla olduğu yere koymuşlardı. Girersen ve en azından 2. kurdan başlarsan senin için çok daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteorgeliyor

En düşük kurdan başlıyorsun ve Türkçe anlatılıyor dersler. Ayrıca ilk dönem 2 saat daha fazla derse giriyorsun. Ben bu sene bitirdim ve speaking dersleri vardı. En düşük kur ile beraber çıkalım diye onların o 2 saat fazla olduğu yere koymuşlardı. Girersen ve en azından 2. kurdan başlarsan senin için çok daha iyi olur.

Eğer son kurdan başlarsak yarım dönemde bitirme gibi bir imkanımız olabilir mi ?

Orijinalden alıntı: PaulCrewe

quote:

Orijinalden alıntı: meteorgeliyor

En düşük kurdan başlıyorsun ve Türkçe anlatılıyor dersler. Ayrıca ilk dönem 2 saat daha fazla derse giriyorsun. Ben bu sene bitirdim ve speaking dersleri vardı. En düşük kur ile beraber çıkalım diye onların o 2 saat fazla olduğu yere koymuşlardı. Girersen ve en azından 2. kurdan başlarsan senin için çok daha iyi olur.

Eğer son kurdan başlarsak yarım dönemde bitirme gibi bir imkanımız olabilir mi ?

hiç bir kurda yarım dönemde bitirme imkanı yok.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.