Şimdi Ara

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
3.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hacettepe'den sonra en iyi fakülte Ankara mı?
    İlk sene zorluyor mu?
    Fakülte tam olarak nerede şehirden çok uzak mı?
    Sadece bi dersten kalırsan sınıfta kalıyorsun diyordu bi arkadaş öyle mi?
    Staj için hangi hastaneyi kullanıyorsunuz?
    Mezun olmadan yeterince vakayla karşılaşabiliyor musunuz?
    Okumak çok masraflı mı tahminen ilk yıl ne kadar harcamam olur? (Kazanabilirsem tabii)
    Elinde bütün diş fakültelerine gidebileceğin bir puanın olsaydı tercih listeni nasıl düzenlerdin? (Ankara'da okumak istiyorum bilgin varsa Hacettepe Ankara Gazi SBÜ ve YBÜ sıralarsan güzel olur hocam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murphyslaw -- 11 Haziran 2019; 12:41:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu üniversitenin bu bölümü için 2 senemi verdim,insanlığımı verdim sırf kapısından geçip o sıraya oturmak için gecemi gündüzüme kattım. Belki 15 hazirandan sonra güzel olabilir, ama sanmıyorum artık

• evet
    zorluyolar özellikle anatomi ama 2 ye göre bir şey değilmiş
    fakültemiz hastane asıl olarak teorik dersleri aziz kansu binasında görüyoruz tandoğanda okul
    doğru tek dersten kalırsanda sınıftan kalıyorsun
    okulumuz hastane orda görüyoruz
    karşılaşıyorsun hatta ödevlerin var hasta sayısı olarak
    ilk yıl çok harcaman olmuyo ama motor fiyatları arttı sanırsam bin lirayı geçebilir ilk yıl sabunla işin oluyo 100 küsür liralık kullanmıştım ben fiyatı artmış olabilir yine

açıkcası tekrar tercih edicek olsam ankara üniyi yazmazdım dersler cidden zorluyo çok stresli oluyo bide büte kaldıysan 2. sınıfta bu yıl 50 kişi felan geçmiştir belki bütsüz 250 kişi var 2. sınıflardan 60 kişi kalıyo okul eski yetersiz protez labında 6 kişilik yerde 8 kişi oturuyoruz sıkış sıkış yeni bina yapılıyo güya ama ne zaman geçicez bilemiyorum daha aklıma gelmeyen vardır yazarım geldikçe

• blackmgc b kullanıcısına yanıt
    çok bi şey kaybetmedin emin ol mutsuz burda okuyanlarda keşke yazmasaydık diyoruz özellikle şu dönemde
  • tıp tutuyodu benim ama 2 yıl zorunlu görev yok nöbeti yok ve okulda daha kolay olur diye diş yazdım ama temel derslerde hiç öyle değil okul seçiminden dolayı
  • leyesee l kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?

• pişmanız yazdığımız için çok zorluyolar gereksiz zorluyolar asistanlar gıcık stresli bilmiyorum tek değilim böyle düşünen hatta tersini düşünen arkadaşım yok
    Ankara'daki diğer fakülteler hakkında bilginiz var mı peki tercih sıralaması nasıl olmalı oradaki fakülteler arasında?

• puan yetiyorsa hacettepe derim daha rahat yetmiyorsa gazi geçmek daha kolay ankaraya göre
    Sağ olun hocam

• rica ederim biz yaptık siz yapmayın :d
  • farkettim ama artık çok geç anatomidende kalmışken hazır :)
  • Ben baska bir fakultede diş 1deyim de,daha simdiden pratiklerden usandim,elim yatkin degil ve hic de hevesli degilim.2 ve 3 nasildir?Zaten sonrasi 4 ve 5.sinif klinik.

2 ve 3un pratik dersleri cok yipratiyor mu?

• 2 de pratikte yıpratıyo teorikte ağır 3 te teorik hafifliyo pratik derslerin artıyo 1 de usandıysan 2 de işin zor baya diyebilirim günlerce uğraştığın ödevler tekrara kalınca bide :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.