Şimdi Ara

ANKARA ÜNİ CENG HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Üni CENG'i kampüs/ulaşım/eğitim olarak değerlendirebilecek birileri var mıdır? Sıralama 12k geldi Ankara'da CENG ya da EEE düşünüyorum başka değerlendir dediğiniz alternatif varsa yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milfshake1 -- 18 Temmuz 2022; 23:2:13 >

• Tıpkısının aynısı. UP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Gölbaşı kampüsünde eğitim veriyor. Ankara'ya geldiğinde ilk durak olan Akköprü'den 104-105-114-115 ile kolaylıkla gidebilirsin fakat şehirden bayağı uzak. Hocaları ing eğitim konusunda iyi fakat çoğu hocanın konuşmasını dikkate aldığımızda türk ingilizcesi diyebileceğimiz bir seviye. Tabi ki bu kötü bir durum değil çoğu iyi üniversitelerimizde durum aynı. Genel olarak hocaları dersi geçmeniz ve bir şeyler öğrenebilmeniz için çaba harcıyor. Sosyal hayat olarak Ankara denilemeyecek bir konumda ama 45 dk içerisinde şehirin merkezine ulaşabiliyorsunuz. Başka üniversite hakkında tavsiyede bulunmam gerekirse o sıralama etrafında gidebileceğin çok fazla üniversite yok gibi görünüyor. Ankara Yıldırım Beyazıt Ceng'de gayet iyi fakat senin sıralama alanının epey bir dışında. Ben senin yerinde olsam farklı şehirdeki üniversiteleri seçerdim.

• ankaradan geliyorsan gölbaşı çok sıkıntı rezllik çekersin şehrin dışında çünkü 2-3 saatin belki daha fazlası yola gider.Gölbaşında yurtta kalırsan ulaşım sorunu çekmezsin ama bu sefer de merkeze uzak kalırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 19 Temmuz 2022; 20:19:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi üni hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.