Şimdi Ara

Ankara servis tavsiyesi Toyan-Akota-Reis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ankarada yaşayanlar hangi servisi kullanıyorsunuz. Memnun kaldığınız ve şikayetçi olduğunuz durumları tartışalım.



  • TOYAN a gidiyorum, güleryüzlü karşılama, aracın bakımı bitti mi telefonla bildiriyorlar, arabayı yıkayıp teslim ediyorlar, arabada olan eşyalarınızı not alıyorlar, aracın etrafında dolaşıp çizik çarpık var mı onları tespit ediyorlar ki serviste çizilme olursa hatalarını gidermek için veya müşteri çamur atamasın arabamı çizdiniz diye bilemiyorum. Bekleme salonunda internet, playstation, çay kavhe sınırsız.
    Servise aracınızı bıraktığınızda isterseniz sizi istediğiniz noktaya bırakıyorlar, özellikle sabahları bırakıp işe geçmek kolay oluyor.

    Diğer servisleri hiç denemedim, çünkü aracımı buradan aldım ve memnunum, şimdilik. Gelecek ne getirir bilemem...
  • ben her zaman akota ya gidiyorum.çalışanların hepsi arkadasım.teknik olarak da bayağı bilgililer.
  • Arkadaşlar aranızda ankara servisleriyle uğraşan en çok ben oldum tamamiyle al birini vur ötekine durumu mevcut ama illaki bir sıralama yapacak olursam ilk tercihim Liderdir. İkincisi Akota üçüncüsü ise Toyandır. Heleki Toyan için bir kaç bişey söylemek istiyorumbüyük konuşmuyorum ama bir daha asla toyana götürmeyeceğim tek kelime ile nefret ediyorum oradan.
  • Toyanda yasadıklarımı buraya yazmıştım. O yaşadıklarımdan sonra Toyan a adım atmam. Şu an akotaya gidiyorum Lider biraz ters kalıyor onun hakkında bilgim yok ancak Akotadan şu an gerçekten memnunum.
    Toyanın geçmiştende gelen bir müşteri kitlesi var ve bunun yüzünden biraz şımarık davranıyorlar.. Ama farkında olmasalarda yavaş yavaş müşterilerini kaybediyorlar..
    Dediğim gibi Akotadan gerçekten memnunum


    Ayrica arkadaslar size benden bir tavsiye özellikle koyu renk aracı olan arkadaşlar serviste aracınızı yıkatmayın.. Bedavaya yıkıyorlar diye sevimli gözüküyor belki ama fırçayla yıkadıkları için araçların üzerinde fırça çizikleri oluşuyor. Ben bir kaç kez o hataya düştüm aracım gri olmasına rağmen çizikler var, önümüzdeki ay boya koruma yaptıracağım. 1 sene dolmuş oluyor zaten boya koruma yaptırdığımdan beri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 19 Aralık 2008; 20:54:03 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: levent--

    Toyanın geçmiştende gelen bir müşteri kitlesi var ve bunun yüzünden biraz şımarık davranıyorlar.. Ama farkında olmasalarda yavaş yavaş müşterilerini kaybediyorlar..
    Dediğim gibi Akotadan gerçekten memnunum


    Selam,

    Toyan gözlemlediğim kadarı ile daha çok ticari araçlardan, özellikle ilaç firmalarının mümessil araçlarından malı götürüyor. Konum itibari ile zaten ilaç firmalarının Ankara merkezlerine çok yakın bir yerde. Hiçbir firma çalışanı da maliyeti düşünmediği için kısmıyor masraftan, bu yüzden servisin tuzu kuru. Benim mümessil olarak çalıştığım dönemde sırf bizim firmanın 40küsür Toyota'sı vardı. Benim Ankara'da aylık kattettiğim mesafe 3000km civarıydı ki bu biraz ortalamanın altında kalıyor. Gerisini siz hesap edin artık.
  • 2004 yılında 0 araba çılgınlığının yaşandığı yılda, ben de parayı cebime koyup gitmiştim Toyan a doğru düzgün ilgilenmemişlerdi bile. Tok satıcı = TOYAN.

    İstanbul yolunda AKOTA ya gitmiştim. Orada çok daha iyi karşılanmıştım. Şimdi AKOTA Eskişehir yoluna taşındı. Daha yakın olduğu için LİDER e gidiyorum. Memnunum LİDER REİS den.

    Büyük konuşmayayım ama TOYAN hiç gitmeyeceğim bir servis olacak benim için.
  • Böyle diyorsunuz ama Toyan ile Akota'nın aynı kişiye ait olduğunu biliyor muydunuz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

    Böyle diyorsunuz ama Toyan ile Akota'nın aynı kişiye ait olduğunu biliyor muydunuz?


    evet biliyorum. M.B. ye ait. Reysaşın da sahibi. Ama ilginçlik burda işte. Toyanda çalışanlar daha bir kasıntı.
  • Hayır arkadaşlar sahipleri tam olarak aynı kişiler değil Toyanın sahipleri veya sahibi olan kişi veya kişilerin Akotoylada ortaklıkları var yani hisse bazında ayriyeten Toyan la Akota arasında çok ciddi bir rekabette var. Sonuç olarak yukarıdada dediğim gibi benim için ilk sırada Lider gelir. Bana uzak ama olsun arabamı lidere götürürken hem gezmiş oluyorum hemde uzak mesafeden geldiğim içinde ayriyeten indirim yapıyorlar mazot paramı karşılamış oluyor zaten.
  • akota nın büyük ortağı murat balkan dır.reysaş,kurtkurt,radyo mydonose un sahibi.
    toyan da murat balkan ın ortaklık yüzdesi küçüktür.ayrıca Lexus marka arabası vardır.oğlununda subaru bayiliği vardı battı.
    lider de fevzi reis indir.eskişehir yolundaki shell benzinlik ve chevrolet bayisi de onundur.samsun da opel bayiliği vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahsancak -- 20 Aralık 2008; 16:02:50 >
  • işte bukadar saolasın bucegu60
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bucegu60

    ayrıca satış olarak lider de çalışan bayanlar mankenlik ajansından gelmiş gibiler ama teknik konuda bilgisizler,akota da ki bayanlar güzel değiller :) :) ama güleryüz,müşteri memnuniyeti ve teknik olarak iyidir toyandakilerde bilgilidirler ama hepside kasıntı.


    Şu lideri bir ziyaret edelim o zaman
  • Toyan'la ilgili bazı şeylere ben de katılıyorum. Arabayı servise götürdüğümde inanın ne diğer araçlara ne de aksesuarcıya bakmak içimden bile gelmiyor bu tavırları yüzünden.Yalnız daha önce geçirdiğim ufak bir kaza sonrası arabayı o kadar güzel yaptılar ki buna benzer bir durum olsa yine Toyan'a giderdim.Servis için bir kere Lider'e gitmiştim ve içim daha rahat, memnun ayrılmıştım.
  • Toyan'la ilgili tek bildiğim belli bir müşteri potansiyeli olduğu ve bu yüzden laubali tavırlara sahip oldukları...
    Reis-Lider'e iki kere gittim. Belki bakıma sokmadım arabayı ama gayet sıcak karşıladılar ve ilgiliydiler.
  • lider'e gittim(1000-10000-20000-30000 bakımları ve aksesuarlar için) şimdiye kadar, çok memnunum...
  • 30.000 bakımına 2000 km kaldı , aracımıda oradan(TOYAN) aldım ..bütün bakımlarıda orada(TOYAN) yaptırdım..ama bahsetiiğniz gibi laubalilikle karşılaşmadım..bir arkadaşımız bakım sonrası teslimatta aracı fırça ile yıkadıklarını yazmıştı, toyan için bende bunu söyleyebilirim..uyarmama rağmen zor yetiştim sünger kullanın diye 3 kere söyledim ama ayıp artık..! birde sanki bakımdaki görewliler araçla fazla ilgilenmiyorlar , ya da teknik bilgileri yeterli değil ..!adamlar yapıor arıza giderildi beyefendi diyorlar , çok geçmeden yine tekrar ediyor sorun..gördüğüm kadarıyla çoğunluk Lider den memnun , olmazsa bende 30.000 bakımına oraya giderim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _atik_ -- 22 Aralık 2008; 2:23:00 >
  • Eski kasa corolla'm ile 6 sene Toyan'a gittim, toplam 135000 km kullandığım ve 4-5 tane ufak tefek kaporta işide yaptırdığım Toyan'dan çoğunlukla memnun ayrıldım. Gerçi eski kasalar oldukça problemsiz otomobillerdi, otmobil problemsiz olunca serviste rutin konularla ilgilendiğinden daha rahat oluyor.
    Daha sonra Ford Fusion aldım, ve dünyam birdenbire değişti, Toyan'da gördüğüm, düzen, tahmin edilebilirlik, profesyonellik Ford servislerinde beni müthiş bir hayal kırıklığına uğrattı. Adeta sanayi gibiydi, sırf bu nedenle bir daha Ford almam dedim, sonra Fusion pert oldu, yeniden Toyota'ta döndük, daha iyi fiyat verdiği için aracı Reis Lider'den aldım. 1000 bakımı, Fren sesi giderilmesi ve 10000 bakımını Lider'de yaptırdım. Genel anlamda memnunum, Toyan bana daha yakın gerekirse yine giderim ama Reis Lider, daha sakin ve daha huzurlu geliyor nedense.
  • Resi lider, araçla ve sizle gercekten ilgileniyorlar ve güler yüzle karsılanıp ugurlanıyorsunuz
  • Ben de aracımı Toyandan aldım. 1000 bakımına orada girdim lakin tavırlar benim de çok hoşuma gitmedi. 10000 bakımı yaklaşıyor sanırım Lidere gideceğim. Evime de daha yakın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.