Şimdi Ara

Ankara Rusça kurs tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • elementy seviyesini bitirmdim. bitirdiğim sun akademi bazovıy seviyesi açmayacakmış.simdi bi kaç tane alternatifim var. plus akademi, active english, altın geçit ve gazi tömer. daha önce gidenler fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim. active bana para tuzagı gibi geliyor. nedenine gelince elementy seviyesini 6 ayda 190 saat de bitirdim.(2 kişi özel ders gibi aldım. active englishden daha ucuza) active 5 ayda 120 saatde verıyor hemde pahalı. hocalarının 5 tanesi falan adige. plus akademiyi de baya bi şikayet var. bügün bilgi almak için gittiğimde kapalıydı. altın geçit de rusça hocası azeriymiş. ve su an kampanyadamış 3 aylık 90 saatlik eğitim 800 liradan 450 düşmüş. böyle indirim yapan yerler bana pek sıcak gelmiyor. gazi tömer de 9 aydır bi web sitesini yapamadı. sadece otobüslerde ilanlarını görmüşdüm. ücreti galiba 580 liraydı. bildiğiniz uygun fiyatlı özel ders veren kişiler yerleri yazarsanız sevinirim. veya bazovıy seviyesi rusça ders almak isteyen benimle iletişime geçsin.







  • active english yada tömer.tömerin int sitesi yapamaması o işi bilmiyor anlamıan gelmez.tömerin ismi yeter hocam.ama benim bildiğim tömer sadece tömerdi,gazi tömer hangisi açıklama getirirsen sevinirim.ama en iy rusça dersi rus tan öğremeni isterim.rus veriyorsa git.azerinin bildiği rusça ile bir rusun bildiği rusça bir değildir.tamam azerbeycanda herkes rusça konuşuyıor neredeyse ama ruslar gibi değiller.yapabiliyorsan eğer işin yoksa öğrenci isen yada boşta isen ukraynaya gitmen ve orda öğrenmen hedme hayatın tadını çıkarırsın:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz_vga -- 26 Ocak 2012; 19:35:37 >
  • su an active english gidiyorum. baya memnunum. ama kıyaslamam gerekirse Sun akademi active englishden daha kaliteli. ama aylık saatleri çok az. sizin bildiğiniz tömer ankara ünüversitesinin bir de gazi ünüversitesinin var. bir de çankaya ünüversitesinin dil bolumu var.(rusça bolumu de açılıyor). Azeri meselesini gelince activedeki yeni hocam da azeri diyebilecegim tek şey eğitim dil bakımından eksigi yok fazlası var diyebilirim. active english hocalarından 5 tanesi falan adige tataristanlı, azeri olanları var. yurt dışı planlarım var ama bu kursta en az 18 kura gelmem lazım. daha önümde 10 ay var. planım ilk moldova(komrat) ve ukrayna (kırım).
  • Birkaç tafsiyem olacak.eğer ingilizceniz varsa inglizler için hazırlanmış kitaplara bakınız.Fono tam berbat.Türkiyede basılan bir sürü kitap var.ama hepisde hatalarla dolu.
    Benim szie tafsiye edeceğim "orijinalı rusyda basılmış türkiyede ise konu başlıkları tercüme edilen kitaplar var.
    " Multiginal yayınları "
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=36222 " RESİMLİ RUSÇA DİLBİLGİSİ" kitabını öneririm
  • merhaba arkadaşlar rusça öğrenmek malesef o kadar kolay değil, ben türkiye'de 1 yıl inilizce eğitim aldım başarı ile bitirdim ama pratik olmadığı için şuanda ingilizcem yok diyebilirim.
    size önerim rusça öğrencekseniz, ukrayna odessa'da rusça kursu alın. Çünkü odessa turistlere karşı ılımlı güzel bir şehirdir. hatta karadenizin incisi ve öğrenci şehri olarak anılmaktadır. güzel bir şehirdir. 1 milyon nufusu varken 1 yılda neredeyse nufusunun yarısı kadar turist ağırlayan şehirlerden birtanesidir. 1 yılda 400.000 turist ağırlamaktadır. ve bilindiğinin aksine Odessa'da Ukraynaca değil rusça konuşulmaktadır. zaten ukraynaca ve rusça arasındaki fark azerice ve türkce gibidir. Ve odessa'nın yüzde 99 u rusça konuşmaktadır. bu yüzden ekonomik ve yerinde rusça kursu istiyorsanız ukrayna odessa'da eğitim almanızı tavsiye ederim. fiyatlarda sanıldıgı gibi pahalı değil mesela:
    *ucak bileti (gidiş-dönüş)
    *180 saat rusça kursu (sertifikalı)
    *Vize
    *2 kişilik yurtlarda veya evde konaklama
    *Rehberlik ve danışmanlık
    *3 Aylık sağlık sigortası
    *Ders materyalleri
    *Havalimanı transfer

    Yukarda saydıklarımın hepsi dahil toplamda 1700$ yurt konaklamalı , 1950$ ise aile yanı veya ev konaklamalı kurs fiyatlarıdır.
    Ukrayna'da rusça kursu almak isteyenler için detay bulabilecekleri bir link veriyorum ukraynadarusca.com
    Rusça kursu ukrayna Odessa'da öğrenilir.www.ukraynadarusca.com




  • Yabancı dili öğrenmek bir istek bir hazmetme meselesidir.Bir dil 2 şekilde öğrenilri.ya o milletin içinde yaşayacaksın yada matematiksel olarak kurslardan başlayarak öğreneceksin.
    sen çaba harcamazsın öğrenemzsin.Neden 9 sendir okullarda ingilizce görüyoruz.ama ingilizce gidip de bir ekmek alamıyoruz.
    Rusça için ukrayanaya gitmek isteyen birisi varsa demek bu adamda bir istek var.dil öğrenmek için.
    Pratik çok önemli.Nerde nasıl konuşuyorlar.önemli
  • ANKARA ÇAHEM HALK EĞİTİM MERKEZİNDE GAYET GÜZEL EĞİTİM VERİLİYOR..4 DERS TE KENDİMİZİ ANLATABİLECEK DURUMA GELDİK..TAVSİYE EDERİM..
  • tömer nasıldır? ankara için rusça kurs tavsiyesi var mı? bir de türk öğretmenden mi rus öğretmenden mi öğrenmek daha iyi olur?
  • joker00 J kullanıcısına yanıt
    Ankara Tömer iyidir... Başlangıç olan 6 kuru(ağırlıklı olarak, dilbilgisi eğitimi ön planda) gördükten sonra yabancı hocalarla Rusça eğitimi almak daha doğru olur diye düşünüyorum. Çünkü yabancı hocalar Rusça-Türkçe arasındaki dilbilgisi karşılıklarını doğru veremeyebiliyorlar... Genelide zaten Rus Dili ve Edebiyatı mezunu olmuyorlar...
  • GÜNCEL
  • MERHABA HERKESE,ARKADAŞLAR RUSÇA KONUSUNDA YORUMLARINIZI OKUDUM VE DERİM Kİ KESİNLİKLE YABANCI DİL ÖĞRENMENİN EN GÜZEL YOLU YABANCISINDAN ÖĞRENMEK.BEN BU KONU ÜZERİNE UZMANIM ,5 SENE PRATİĞİM VAR,İLGİLENENLER ARASIN RUSÇA ÖZEL DERS KONUSUNDA YARDIMCI OLURUZ
     Ankara Rusça kurs tavsiyesi Ankara Rusça kurs tavsiyesi




  • American Time Rusça kurslarına başladı detaylar burada :https://americantimeankara.com/kurs/rusca-kursu-ankara/
  • Hort. Yok mu ya hiç şöyle Fransız Kültür Merkezi, Goethe Enstitüsü gibi resmî ağırlıklı bir Rusça kursu Ankara’da? Bilen eden varsa, yazarsa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.