Ankara Öveçler 2.cad. üzerinde caddeye 30metre uzaklıkta 3+1 ön cephe 90m² 2.kat full+full yapılı ev aldım ...
100.000 TL verdim , sizce iyi mi ? biraz araştırma yaptım oradaki evler 125-150 arası gidiyormuş
Tanıdık olması avantajıma geldi diye düşünüyorum
bina yeniyse iyi
full+full derken?
Bina 18 senelik ama evin içi komple yapılı ;
kartonpiyer , ankastre ocak ve davlumbaz , komple 1.sınıf laminant , amerikan panel kapılar , hilton lavabo ve banyo dolabı , duşakabin , sıfır 1.sınıf lake mutfak dolapları , antrede büyük ayakkabılık , sıfır boyalı , ekstra su deposu , tesisat yeni , çatı izolasyonu yapılı , çift balkonu vs. vs. vs.
yatak odası dışındaki odaların ikisi eşin büyüklükte mi?
yerine göre çok fazla en fazla 80-85 eder yinede hayırlı olsun
Eski binaları satıyor millet artık. Ben almazdım 18 senelik binadan daire. Hayırlı olsun sana.
geçen sene arkadaşı ziyarete gitmiştim güzel semt merkeze yakın yeri iyi.fakat sosyal yaşam olanağı zayıf.park vs yok.
90 m2 ve 3+1 odalar çok ufak kalır ,,, o fiyata başka yerde daha iyi bir ev alabilirdiniz
Yatak odası büyük diğer 1 oda biraz daha ufak en küçük oda da yemek yenecek kapasite de ... salon 2 odaya bağımlı , yatak odası ayrı
öveçler ne tarafta oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: technician77
Yatak odası büyük diğer 1 oda biraz daha ufak en küçük oda da yemek yenecek kapasite de ... salon 2 odaya bağımlı , yatak odası ayrı
Bağımsız olması tercih sebebidir genelde bende öyle düşünürüm ama sizin için problem yoksa bence iyi ev fiyatı.
eşimin işine 15dk yürüme mesafesinde evin önünden benim servis aracım geçiyor ... 85000tl ye sadece eryaman dan alabiliyorduk yeni bina , o da bize yaramıyordu zaten orada oturuyordum kirada
quote:
Orijinalden alıntı: helsloot
90 m2 ve 3+1 odalar çok ufak kalır ,,, o fiyata başka yerde daha iyi bir ev alabilirdiniz
kızılaya dolmuşla 10-15dk , balgata 10dk , ulusa 20dk mesafede bir yer ... cevizlidere nin üst tarafı , aşti ye 10dk emek ve bahçeliye 15dk uzaklıkta
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
normal dostum cok ucuz degil o fiyata normalde bulamazsın ama bina eski salona 2 oda açılınca öyle oluyo bide 90 m2 azmış ya
SS koy hele
Aslında biz de öyle arıyorduk ama evin içine baktığınızda gerçekten etkileniyorsunuz yaklaşık 20000TL harcanmış bir yer ... içime sindi bu yüzden aldım
Orijinalden alıntı: technician77
Bağımsız olması tercih sebebidir genelde bende öyle düşünürüm ama sizin için problem yoksa bence iyi ev fiyatı.
quote:
Orijinalden alıntı: Ketum
full+full derken?
katılıyorum...
kartonpiyer , ankastre ocak ve davlumbaz , komple 1.sınıf laminant , amerikan panel kapılar , hilton lavabo ve banyo dolabı , duşakabin , sıfır 1.sınıf lake mutfak dolapları , antrede büyük ayakkabılık , sıfır boyalı , ekstra su deposu , tesisat yeni , çatı izolasyonu yapılı , çift balkonu vs. vs. vs.
quote:
Orijinalden alıntı: erdemgc
quote:
Orijinalden alıntı: Ketum
full+full derken?
katılıyorum...
Hayırlısı diyelim artık yeri itibari ile ve yapılı olması nedeni ile tercih ettik ... sincan da 90-100m² evlerin 70000tl olduğunu farzedersek burası uygun gibi geldi
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRPEDIEN
normal dostum cok ucuz degil o fiyata normalde bulamazsın ama bina eski salona 2 oda açılınca öyle oluyo bide 90 m2 azmış ya