Şimdi Ara

ANKARA ÖVEÇLER ' DE EV ALDIM FİYAT NASIL SİZCE ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ankara Öveçler 2.cad. üzerinde caddeye 30metre uzaklıkta 3+1 ön cephe 90m² 2.kat full+full yapılı ev aldım ...

100.000 TL verdim , sizce iyi mi ? biraz araştırma yaptım oradaki evler 125-150 arası gidiyormuş

Tanıdık olması avantajıma geldi diye düşünüyorum

• bina yeniyse iyi
  • full+full derken?
  • Bina 18 senelik ama evin içi komple yapılı ;

kartonpiyer , ankastre ocak ve davlumbaz , komple 1.sınıf laminant , amerikan panel kapılar , hilton lavabo ve banyo dolabı , duşakabin , sıfır 1.sınıf lake mutfak dolapları , antrede büyük ayakkabılık , sıfır boyalı , ekstra su deposu , tesisat yeni , çatı izolasyonu yapılı , çift balkonu vs. vs. vs.
  • yatak odası dışındaki odaların ikisi eşin büyüklükte mi?
  • yerine göre çok fazla en fazla 80-85 eder yinede hayırlı olsun
  • Eski binaları satıyor millet artık. Ben almazdım 18 senelik binadan daire. Hayırlı olsun sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçen sene arkadaşı ziyarete gitmiştim güzel semt merkeze yakın yeri iyi.fakat sosyal yaşam olanağı zayıf.park vs yok.
  • 90 m2 ve 3+1 odalar çok ufak kalır ,,, o fiyata başka yerde daha iyi bir ev alabilirdiniz
  • Yatak odası büyük diğer 1 oda biraz daha ufak en küçük oda da yemek yenecek kapasite de ... salon 2 odaya bağımlı , yatak odası ayrı
  • öveçler ne tarafta oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: technician77

Yatak odası büyük diğer 1 oda biraz daha ufak en küçük oda da yemek yenecek kapasite de ... salon 2 odaya bağımlı , yatak odası ayrı

Bağımsız olması tercih sebebidir genelde bende öyle düşünürüm ama sizin için problem yoksa bence iyi ev fiyatı.
  • eşimin işine 15dk yürüme mesafesinde evin önünden benim servis aracım geçiyor ... 85000tl ye sadece eryaman dan alabiliyorduk yeni bina , o da bize yaramıyordu zaten orada oturuyordum kirada

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

90 m2 ve 3+1 odalar çok ufak kalır ,,, o fiyata başka yerde daha iyi bir ev alabilirdiniz
  • kızılaya dolmuşla 10-15dk , balgata 10dk , ulusa 20dk mesafede bir yer ... cevizlidere nin üst tarafı , aşti ye 10dk emek ve bahçeliye 15dk uzaklıkta

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

öveçler ne tarafta oluyor

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

öveçler ne tarafta oluyor

• normal dostum cok ucuz degil o fiyata normalde bulamazsın ama bina eski salona 2 oda açılınca öyle oluyo bide 90 m2 azmış ya
  • SS koy hele
  • Aslında biz de öyle arıyorduk ama evin içine baktığınızda gerçekten etkileniyorsunuz yaklaşık 20000TL harcanmış bir yer ... içime sindi bu yüzden aldım

Orijinalden alıntı: technician77

Yatak odası büyük diğer 1 oda biraz daha ufak en küçük oda da yemek yenecek kapasite de ... salon 2 odaya bağımlı , yatak odası ayrı

Bağımsız olması tercih sebebidir genelde bende öyle düşünürüm ama sizin için problem yoksa bence iyi ev fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ketum

full+full derken?

katılıyorum...
  • kartonpiyer , ankastre ocak ve davlumbaz , komple 1.sınıf laminant , amerikan panel kapılar , hilton lavabo ve banyo dolabı , duşakabin , sıfır 1.sınıf lake mutfak dolapları , antrede büyük ayakkabılık , sıfır boyalı , ekstra su deposu , tesisat yeni , çatı izolasyonu yapılı , çift balkonu vs. vs. vs.

quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

quote:

Orijinalden alıntı: Ketum

full+full derken?

katılıyorum...
  • Hayırlısı diyelim artık yeri itibari ile ve yapılı olması nedeni ile tercih ettik ... sincan da 90-100m² evlerin 70000tl olduğunu farzedersek burası uygun gibi geldi

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRPEDIEN

normal dostum cok ucuz degil o fiyata normalde bulamazsın ama bina eski salona 2 oda açılınca öyle oluyo bide 90 m2 azmış ya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.