Şimdi Ara

ankara otogardan bilkente kaç saat sürer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6.30 civarı ankara otogara ineceğim oradan bilkente ulaşmam saat kaçı bulur?(kayıt için randevu alacağım da ankarayı hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bouncu -- 29 Ağustos 2020; 21:1:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam detaylı bir şekilde elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışacağım.

Size tavsiyem metro kullanmanızdır. Otogara indiğinizde tabelalardan 'ankaray' yazısını takip ederek ilerleyin. Vardığınızda bankamatik tarzı yerden 10 liraya 3 kullanımlık kart alın. Metro zaten o durakta tek yönden geliyor. Geldiğinde binin sormanıza gerek yok. 15 Temmuz kızılay durağında inin ve koru tarafına giden metroya binin (kızılay durağı çok kalabalıktır. Birine sormanızı tavsiye ederim şayet kimse yoksa sakince bir kenara çekilin ve tabelaları okuyun.) Koru tarafına olan metroya binin. Bilkent durağında inin. Gerisi size kalmış

Edit: Sonradan öğrendiğime göre bilkent durağında indikten sonra üniversiteye ringlerle ulaşıyormuşsunuz. Ne yazık ki metro sonrasında benim bir fikrim yok.
  • 10-15 dk

• schizzo kullanıcısına yanıt
    arabam yok reis toplu taşımayla kaç dkya varırım

• Valla hocam otogardan metroya biniyorsun bilkent durağında iniyorsun. Hattı tam olarak hatırlamıyorum aktarma yapıyormuyduk diye yapmıyorsan 15-20 yapıyorsan yarım saat sürer. Hiç yol bilmene gerek yok metroya bin gidersin
    Hocam 8 9 km bir mesaje var. Aştiden kalkan otobüsler var. Oraya indiğinde sorarsan yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam detaylı bir şekilde elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışacağım.

Size tavsiyem metro kullanmanızdır. Otogara indiğinizde tabelalardan 'ankaray' yazısını takip ederek ilerleyin. Vardığınızda bankamatik tarzı yerden 10 liraya 3 kullanımlık kart alın. Metro zaten o durakta tek yönden geliyor. Geldiğinde binin sormanıza gerek yok. 15 Temmuz kızılay durağında inin ve koru tarafına giden metroya binin (kızılay durağı çok kalabalıktır. Birine sormanızı tavsiye ederim şayet kimse yoksa sakince bir kenara çekilin ve tabelaları okuyun.) Koru tarafına olan metroya binin. Bilkent durağında inin. Gerisi size kalmış

Edit: Sonradan öğrendiğime göre bilkent durağında indikten sonra üniversiteye ringlerle ulaşıyormuşsunuz. Ne yazık ki metro sonrasında benim bir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5603BD1BF -- 30 Ağustos 2020; 8:9:43 >

• çok güzel anlatmışsın hocam ama bilkent durağında indikten sonra üniversiteye direkt çıkmıyor sonrasında ringle kampüse kadar gitmesi lazım ki ringi beklemesi ve gitmesi de 30 dakikayı bulur
  • Beausejour B kullanıcısına yanıt
    çok karışık
    şimdi 7de ankara otogarıdan insem 10da orada olmama ihtimalim yok galiba

bence var bakmayın karışık gelebilir aslında basit bilet alıyorsun ankaraya biniyorsun son durak kızılay olacak orada iniyorsun sonra tabelaları okuyup metroyu buluyorsun karşılıklı iki tane var biri batıkent ostime diğeri koruya gidiyor koruya gidene biniyorsun bu kadar. 7 de otobüsten insen 7 buçuk ankaraya binsen 8 de kızılayda olursun 8 45 9 gibi durağa gelmiş olursun. karışık gelebilir ama aslında zor değil

• bouncu B kullanıcısına yanıt
    aktarma yapıyorsun daha doğrusu ankaraydan inip merdivenleri kullanıp metroların olduğu kata çıkıyorsun aynı yerdeler yani dışarı çıkmıyorusn
    ben pek anlamadım dediğini gerçekten kusura bakma belki beni yanlış anlamışsındır tekrar anlatayım
    ben muğla'dan ankara'ya bileti seçtim ve varış noktası ve saati olarak "Ankara Otogarı saat 7:00'da" diyor yani kızılayda falan inmeyeceğim Ankara Otogarından direk bilkente gideceğim bu da arkadaşların dediğine göre 20dk civarı sürüyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bouncu -- 29 Ağustos 2020; 22:6:39 >
  • bouncu B kullanıcısına yanıt
    Tahmini 40 dakika metroyla gidersin, Kızılay'da inip Çayyolu metrosuna binip Bilkent durağında ineceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.