Bildirim
ankara otogardan bilkente kaç saat sürer
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
10-15 dk _____________________________ -
oha bu kadar yakın mı okul otogara
neyle gidince 15dk sürecek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
araba _____________________________ -
arabam yok reis toplu taşımayla kaç dkya varırım
çok farketmez yani hocam 20 olsun aştiyle bilkent arası 10 km falan _____________________________ -
Valla hocam otogardan metroya biniyorsun bilkent durağında iniyorsun. Hattı tam olarak hatırlamıyorum aktarma yapıyormuyduk diye yapmıyorsan 15-20 yapıyorsan yarım saat sürer. Hiç yol bilmene gerek yok metroya bin gidersin _____________________________
-
Hocam 8 9 km bir mesaje var. Aştiden kalkan otobüsler var. Oraya indiğinde sorarsan yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
çok güzel anlatmışsın hocam ama bilkent durağında indikten sonra üniversiteye direkt çıkmıyor sonrasında ringle kampüse kadar gitmesi lazım ki ringi beklemesi ve gitmesi de 30 dakikayı bulur _____________________________ -
Bunu bilmiyordum hocam. Yazıya ekleyim ki arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim. _____________________________ -
çok karışık
şimdi 7de ankara otogarıdan insem 10da orada olmama ihtimalim yok galiba
bence var bakmayın karışık gelebilir aslında basit bilet alıyorsun ankaraya biniyorsun son durak kızılay olacak orada iniyorsun sonra tabelaları okuyup metroyu buluyorsun karşılıklı iki tane var biri batıkent ostime diğeri koruya gidiyor koruya gidene biniyorsun bu kadar. 7 de otobüsten insen 7 buçuk ankaraya binsen 8 de kızılayda olursun 8 45 9 gibi durağa gelmiş olursun. karışık gelebilir ama aslında zor değil _____________________________ -
otobüsten direk ankara otogarından iniyorum ordan bilkente 20dkda varırım diyorlar
kızılayda ineceğim nerden çıktı
metroyla imkanı yok ankaray 15 dk koru metrosu en az 20-30 dk sürer ki minimum sayılar bunlar eğer taksiyle falan gidecekseniz 20 dk sürer _____________________________ -
aktarma yapıyorsun daha doğrusu ankaraydan inip merdivenleri kullanıp metroların olduğu kata çıkıyorsun aynı yerdeler yani dışarı çıkmıyorusn _____________________________ -
bouncu bilkente yerleşmiş... _____________________________ -
ben pek anlamadım dediğini gerçekten kusura bakma belki beni yanlış anlamışsındır tekrar anlatayım
ben muğla'dan ankara'ya bileti seçtim ve varış noktası ve saati olarak "Ankara Otogarı saat 7:00'da" diyor yani kızılayda falan inmeyeceğim Ankara Otogarından direk bilkente gideceğim bu da arkadaşların dediğine göre 20dk civarı sürüyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bouncu -- 29 Ağustos 2020; 22:6:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tahmini 40 dakika metroyla gidersin, Kızılay'da inip Çayyolu metrosuna binip Bilkent durağında ineceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
Benzer içerikler
- ayt fizik deneme önerisi
- altuğ güneş kimdir
- pdf arkalı önlü yazdırma
- asistan doktor maaşı
- altuğ güneş kaç yaşında
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt