Şimdi Ara

ANKARA NESİBE AYDIN YILDIZLAR LİSESİ NASILDIR ACİL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gençler Ankara Nesibe Aydın Yıldızlar nasıldır

    giden bilen tanıdığı olan var mı son sınıf için düşünüyorum

    soruyu sadece bununla kısıtlamayayım

    Ankarada temel lise önerisi olacak varsa hayır demem :D

    Disiplinli , kaliteli , tuttuğu koparan bi okul yani benim hedef yüksek 10 bin falan düşünüyorum sayısalım

    Yorumlarınızı bekliyorum



  • Lise ismine bak soruda çıksa anlatım bozukluğu vardır diye isaretlerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarııııı (up falan demiyorum Türkçe'yi baltamalamaya köreltmeye kısırlaştırmaya hayır)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LesAnders

    Lise ismine bak soruda çıksa anlatım bozukluğu vardır diye isaretlerim

    Gerizekalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alanında bir numara ama pahalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abooo şahsıma münhasır hakareeeet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cccliseliumutccc

    alanında bir numara ama pahalı

    Ne kadar tahminen biliyomusun hic

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şiddetle tavsiye etmediğim temel lisemsi bir şeydir. olur da saçma sapan bi fikre kapılıp buraya kaydolmayı düşündüyseniz sizi vazgeçirmek için bu yazının yeterli olacağını umuyorum.

    bu temel lisemsi canavar yuvasında öğrenci değil, yarış atı yetiştirilir. çok cani bir sistemi vardır. sene boyunca sık sık sınıf değişirsiniz. toplamda 16 adet sayısal sınıfı, 3 adet eşit ağırlık sınıfı vardır. bu okul hayattaki en büyük başarısı dershanesinde üst sınıflara çıkmak olan, ders çalışmak dışında hiçbir vasfı olmayan bomboş öğrencilerle doludur. öyle ki üst sınıfta olduğu için kendisinden daha aşağıda olan yaşıtına rahatlıkla “sen çalışsan nolur ki zaten, en fazla sütçü imamı kazanırsın ahaha” şeklinde denyoca bir cümleyi rahatlıkla kurabilen bir sürü insanı barındırır. kendinize bu canavarların arasında bir yer oluşturmaya çalışırken kast sisteminden kaynaklı kalitesiz hoca sorunuyla karşılaşırsınız. lise hayatları boyunca ders çalışmaktan başka hiçbir şey yapmamış öğrencilerimiz üst sınıflardadır ve iyi hocalar çoktan bu sınıflara dağıtılmıştır. yani her iki tip öğrencimiz de bu kuruma 25 bin TL para bayılmışken mesleğinin erbabı hocalardan ders alabilen kişi, zaten iyi düzeyde olan öğrencidir; vasat, genç, tecrübesiz, daha kendisi bile o dersleri yeni anlamışken kendinden 5-10 yaş küçük gençlere ders anlatmaya çalışan hocalardan ders alan ise potansiyeli olan ama kendini geliştirmesine bile izin verilmeyen ortalama öğrencidir. bunu çok basit bir örnekle anlatayım: en üst sınıf mf-5 sınıfıdır ve bu sınıfın tüm hocaları zümre başkanlarıdır. yani en az 25 yıldır bu işin içinde olan tecrübeli hocalardır. alt sınıflara inildikçe hocaların yaş ortalaması düşmeye başlar, tecrübesizlik artar. bu sistem sayesinde sunulan imkanlarla iyi olan öğrenci daha da iyi olur, ortalama ya da kötü olan öğrenci ise yükselmeye fırsat bulamadan düşmeye başlar. “hocayla ne ilgisi var 12.sınıfın, herkes evinde kendi çalıştığıyla kazanır üniversiteyi” diyorsanız eğer, ortada 25 milyarınızı feda edecek bir şey görünmüyor.
    gelelim öğretmen egosuna. burada öğrencilerin egosundan kat kat daha ciddi bir ego yarışı öğretmenler arasında döner. iyi sınıfa giren hoca kendi meslektaşları arasında “bu mesleği ben yazdım ulan!” tribine girer. kötü sınıfa giren ama gerçekten iyi olan bir hoca egosunu girdiği sınıfın kalitesiyle tatmin edemeyeceği için o sınıftaki öğrencileri aşağılamakla yetinmeye çalışır. 4 yıl boyunca tek bir temel bilim hakkında lisans eğitimi görmüş hocamız bu lisansın minicik bir kısmını 18 yaşındaki öğrencilerine anlatırken sahip olduğu bilgilerle hava atmaya çalışır. öğrencilerine alenen “gerizekalı,beyinsiz,onu da mı bilmiyorsun:D” gibi söylemlerde bulunmakla beraber daha önce girdiği üst sınıflardaki öğrencileri överek de dersini tamamlar.

    kısaca: gitmeyin.

    Edit
    Yerleştirme sonuçlarını açıkladılar, listeyi gölbaşındaki okul ve temel liseyi birleştirip yayınlamışlar. Okulun yarısı bilkente başkente paralı gitmiş. Bir sürü mezuna kalan var zaten.
    http://www.nesibeaydin.k12.tr/basarilar/2017_lys_sonuclar_14agustos2017_tum_kurum.pdf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krabby patty -- 16 Ağustos 2017; 8:24:33 >




  • Dostum bence tamamen para tuzağı. Ekstra konu mu veriyorlar sanki. sadece fazla sıkıyorlar odevleri yap calis vs. Bana sorarsan açı iş görür şahsen kendim öyle hallettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.