Şimdi Ara

Ankara Kızılayda İnternet cafe????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ankarada kızılayda iyi sisteme sahip internet cafe açmayı düşünüyorum. Sizce böyle bir ihtiyaç varmı?

50-100 arası oyun makinesi,

50-100 arası internet makinesi,

20-50 arası ps2.

olmak üzere 3 bölümden oluşacak.Sürekli Counter,Fifa,Pes,PS2 turnuvaları düzenleyecek.

Monitorler Lcd ekran olacak sistemler güzel,nezih sigara içilmeyen. Müştereye deger veren iyi hizmet edebilmeyi ilke edinen bir yer açmayı düşünüyoruz.

Sizce böyle bir cafeye ihtiyaç varmı?Böyle bir cafenin maliyeti cok fazla? birde mekanın hava parası falan cok fazla maliyeti olacak. (200.000YTl hava parası olsa 200.000ytl pcler(bu rakamı gecer) en az 400.000-500.000 YTL para) harcamaya değermi sizce

Önerlerinizi bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızılay'da İnternet Kafe

İnternet erişimine ihtiyaç duyduğunuzda Ankara'nın merkezi semtlerinden Kızılay'da çok sayıda internet kafe bulabilirsiniz. Bu kafeler, hızlı ve güvenilir internet bağlantısı, modern bilgisayarlar ve rahat çalışma alanları sunmaktadır.

Kullanışlı Konum

Kızılay'ın merkezi konumu, internet kafelerine kolayca ulaşmanıza olanak tanır. Ana caddeler ve toplu taşıma duraklarına yakın konumları sayesinde, ister yerel sakin ister ziyaretçi olun, kolayca bir internet kafeye ulaşabilirsiniz.

Modern Tesisler

Kızılay'daki internet kafeler, son teknoloji bilgisayarlar ve hızlı internet bağlantısı ile donatılmıştır. Yazılım ve donanım günceldir, böylece sorunsuz bir internet deneyimi yaşayabilirsiniz. Ek olarak, çoğu kafede rahat sandalyeler, ergonomik masalar ve klimalı ortamlar bulunmaktadır.

Çeşitli Seçenekler

Kızılay'da, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun çeşitli internet kafeler mevcuttur. Saatlik, günlük veya aylık paketler sunan kafeler arasından tercih yapabilirsiniz. Bazı kafeler ayrıca yiyecek ve içecek servisi, oyun alanları ve yazdırma hizmetleri gibi ek olanaklar da sunmaktadır.

Öğrenciler ve İş İnsanları İçin

Kızılay'daki internet kafeler, öğrenciler ve iş insanları için ideal bir çalışma ortamıdır. Hızlı internet bağlantısı, rahat ortamlar ve uygun fiyatlar ile çalışmalarınızı kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Ayrıca, bazı kafelerde grup çalışma alanları ve toplantı odaları da mevcuttur.

Turistler İçin

Kızılay'ı ziyaret eden turistler, internet kafelerden seyahat planlaması, çevrimiçi rezervasyonlar yapma ve evleriyle iletişim kurma gibi çeşitli işlemlerini kolaylıkla halledebilirler. Kafeler ayrıca, yerel rehberler veya öneriler bulmak için faydalı bir kaynak olabilir.

Kızılay'da internet kafe arayışındaysanız, çok sayıda seçenek arasından ihtiyacınıza uygun olanı kolayca bulabilirsiniz. Kullanışlı konumları, modern tesisleri ve çeşitli hizmetleri ile internet kafeler, internet erişimine ihtiyaç duyan herkes için mükemmel bir çözümdür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyun makinası internet makinası diye ayırma bence.
    İsteyen istediğini yapsan.
  • degmez bence.kendini cok uzun surede amorti eder.bence stratejik biyere açmalısın.yer seçimi onemli.ayrıca kızılayda bol miktarda cafe var.ve sigara içilmemesi güzel bişey ama bi dezavantaj.bence cafe pek yaygın olmayan biyer bul orda bu kadar fazla para harcamadan bi cafe açarsın ve sana getirisi daha fazla olur.mesela ben eryaman 4. etaptayım burda net cafe yok 3. etapta var.şu an yeni bir iş merkezi açılıyor yanımıza ve oraya net cafe açan adam kesinlikle ihya olacaktır.
  • hocam kızılayda int cafeden geçilmiyor..ama hepsi de full..bence eğer iyi bir yere açarsan sistemler ve hizmet de iyi olursa bence iyi iş yaparsın..yalnız bu yatırdığın parayı nasıl döndürcen orası biraz yaş..ayrıca 400-500 milyar cafeye yatırılır mı orasını sana bırakıyorum..ama planın hoş (turnuva düzenleme vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 17 Şubat 2006 19:23:14 >
  • Ortama giren çıkanları kontrol edebilirsen kazanırsın. Yoksa okul çocuklarından para alamazsın.
  • Arkadaşlar makineler cok iyi olsun istiyorum.
    Müşteri konusunda seçiçi davranmayı düşünüyorum. Sigara içilmemesi yada sigaralı bir bölüm de olabilir.

Kızılayda guzel bir yerde çok makineli olsun,insanlar rahatlıkla oyun oynasın,internete girsin.

Ve düzenli olarak profosyonel turnuvaların düzenleneceği seçkin bir yer olsun istiyorum.

Ama değermi? O kadar para harcadıktan sonra pişman olmakta var. Sizce güzel nezih bir internet cafeye gereksinim varmı?

Sonuçta arz talep meselesi.
  • Bencede kızılayda açma daha az bulunan bi yerin getirisi daha çok olu hem çok masraf etmezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul'da Xbox Cafe?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani kızılay gereksiz olur.çünkü rekabet edeceğin yer çok. 1-mithatpaşa köprüsünün hemen yanında var.3 katlı.bilmem kaç makinası var.full counter oynanıyor.(ule az param gitmedi oraya,neyse) 2-otlangaç'ın olduğu sokakta var yine aynı büyüklükte(orda da lcd monitörler falan.güzele benziyo) 3. Galaxy var izmir caddesinde.(tıka basa dolu,açasan en büyük rakibin orası olur sanırım) 4- konur ve meşrutiyette irili ufaklı onlarca.. yani bence yer konusunda biraz araştırma yapman lazım. mesela bulunduğu yerde o özellikte tek yer olacak.mesela eryaman. sanmıyorum orda böyle bi yer olduğunu.uzak ama eryamanın müşterisi yeter zaten.(benim fikrim sadece)
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

yani kızılay gereksiz olur.çünkü rekabet edeceğin yer çok. 1-mithatpaşa köprüsünün hemen yanında var.3 katlı.bilmem kaç makinası var.full counter oynanıyor.(ule az param gitmedi oraya,neyse) 2-otlangaç'ın olduğu sokakta var yine aynı büyüklükte(orda da lcd monitörler falan.güzele benziyo) 3. Galaxy var izmir caddesinde.(tıka basa dolu,açasan en büyük rakibin orası olur sanırım) 4- konur ve meşrutiyette irili ufaklı onlarca.. yani bence yer konusunda biraz araştırma yapman lazım. mesela bulunduğu yerde o özellikte tek yer olacak.mesela eryaman. sanmıyorum orda böyle bi yer olduğunu.uzak ama eryamanın müşterisi yeter zaten.(benim fikrim sadece)

tabiki başka semtlerede olabilir. Ciddi önelerilerinizi bekliyorum.

• istanbulda da atlantis cafe var burda cafe ayrımımı yapıyosunuz yaa
  • 400-500 milyar mı , dalga mı geçiyosun kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: YanlızTürk

400-500 milyar mı , dalga mı geçiyosun kardeşim

neden dalga geceyim. inanamadıgınız ne???
  • 400-500 senin düşündüğün için çok değil bence ya açılabilir eğer yapmayı düşündüğün başka birşey yoksa

bı şey gibi benim param var ama taksicilik yapmam

çok iyi düşünmen lazım çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

quote:

Orjinalden alıntı: YanlızTürk

400-500 milyar mı , dalga mı geçiyosun kardeşim

neden dalga geceyim. inanamadıgınız ne???

loto mu tuttu yoksa? yok ithaltçılık yok distribütörluk olmadı yarım milyon ytl cafe...

hadi rast gele..
  • Hurra die kafe açan bir seni gördüm

Bence yer kirala az bir bilgisayarr koy yani yapıcağının %30 unu yap

Tutarsa %60 a çıkarsın baktın tuttu isim yaptınmı ozaman çakarsın 250 bilgisayarı

Mesala benim gittiğim yer bellidir chatline başka yere gitmem anca kapanması lazım

Diyeceğin burası yıllık yer benim gibiler yani cafede 8-10 saat oturup tostu ayranı para harcıyanlar genelde

Gittikleri yer kapanmadan yada ne bilim çoookk daha iyisi açılmadan mekan değiştirmez şahsen ben değiştirmem

Nede olsa kendi cafemde bir oramım bir tanışıklığım war

Diyeceğim işe birden DALMA

Öle 200-300 makina ile girme

Birde adam topla nasıl dersen basit anlatayım

Git bu cafelerim muadivlerine sor nasıl cafe istersin duvarlar ne renk olsun değilde hizmet böle olsun şöle olsun gibi

Sonra birde çok mal göz çıkarır birazda yıkık olsun kafen tamam temiz wede kaliteli olsun ama

GÖZ KORKUTMASIN burası saati 5 milyondur demesin dışarıdan bakan

Birde klimalarını yaz kış açık bırak neden dersen

Las vegasta hep açıktır içeri oksijen bile basarlarki

Hava millte basmasın fenalık gelemesin saatin nasıl geçtiğini anlmasın

Diyeceğim cimrilik yapmıyacağın şimdiden belli ama böle ufak ayrıntılar her müşterinin belkide 10 dk fazla durmasını sağlıcak bir yatırım

Birde saat asma hiç bir yere

İnternet bölümüne az bir ses koy böle az ama hareketli giren tempo tutsun

Sonra işii yapan kalkmasın die internet bölümüne azıcık oyun at böle flash oyunlar fln

Yada history kabarık olsun canı sıkılan ama vakti olan eğlence sitelerine girsin fln

Birde ödüllü turnuva ii ama asıl önemlisi clanları satın alman lazım bu ne demek dersen

Cs clanlarını maçta herkeze bas %20 indirimi ooo

Bunun sana döngüsü süper olur clan adamı geldimi 5-6 kişi gelir 8-10 saat oturabilir

Kaldıki parada olur bunlara en az 2 tost kola satarsın

Birde okul bebelerini doldurma yaş sınırı koymada ne bilim biraz elit olsun

Benden bu kadar forumda ben birine cafe açtırmıştım inş sende açarsın ama GAZA gelme

• quote:

Orjinalden alıntı: razor

Hurra die kafe açan bir seni gördüm

Bence yer kirala az bir bilgisayarr koy yani yapıcağının %30 unu yap

Tutarsa %60 a çıkarsın baktın tuttu isim yaptınmı ozaman çakarsın 250 bilgisayarı

Mesala benim gittiğim yer bellidir chatline başka yere gitmem anca kapanması lazım

Diyeceğin burası yıllık yer benim gibiler yani cafede 8-10 saat oturup tostu ayranı para harcıyanlar genelde

Gittikleri yer kapanmadan yada ne bilim çoookk daha iyisi açılmadan mekan değiştirmez şahsen ben değiştirmem

Nede olsa kendi cafemde bir oramım bir tanışıklığım war

Diyeceğim işe birden DALMA

Öle 200-300 makina ile girme

Birde adam topla nasıl dersen basit anlatayım

Git bu cafelerim muadivlerine sor nasıl cafe istersin duvarlar ne renk olsun değilde hizmet böle olsun şöle olsun gibi

Sonra birde çok mal göz çıkarır birazda yıkık olsun kafen tamam temiz wede kaliteli olsun ama

GÖZ KORKUTMASIN burası saati 5 milyondur demesin dışarıdan bakan

Birde klimalarını yaz kış açık bırak neden dersen

Las vegasta hep açıktır içeri oksijen bile basarlarki

Hava millte basmasın fenalık gelemesin saatin nasıl geçtiğini anlmasın

Diyeceğim cimrilik yapmıyacağın şimdiden belli ama böle ufak ayrıntılar her müşterinin belkide 10 dk fazla durmasını sağlıcak bir yatırım

Birde saat asma hiç bir yere

İnternet bölümüne az bir ses koy böle az ama hareketli giren tempo tutsun

Sonra işii yapan kalkmasın die internet bölümüne azıcık oyun at böle flash oyunlar fln

Yada history kabarık olsun canı sıkılan ama vakti olan eğlence sitelerine girsin fln

Birde ödüllü turnuva ii ama asıl önemlisi clanları satın alman lazım bu ne demek dersen

Cs clanlarını maçta herkeze bas %20 indirimi ooo

Bunun sana döngüsü süper olur clan adamı geldimi 5-6 kişi gelir 8-10 saat oturabilir

Kaldıki parada olur bunlara en az 2 tost kola satarsın

Birde okul bebelerini doldurma yaş sınırı koymada ne bilim biraz elit olsun

Benden bu kadar forumda ben birine cafe açtırmıştım inş sende açarsın ama GAZA gelme

Düşüncelerini bu kadar ayrıntılı bir şekilde izah ettiğin için teşekkürler. Cok yararlı oldu. Tekrar teşekkürler.

• bence okadar büyük yatırım cafe için değmez başka alanlarda kullanmak daha iyi olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 22 Şubat 2006 0:25:25 >
  • kızılayda afedersin ama b. satsan gene kazanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: |GhOpEm|

kızılayda afedersin ama b. satsan gene kazanırsın

bide harcı b.unu karşılamaz die bi laf var ama
  • Kardeşim sana ben daha iyi bi düşüncede bulunayım artık kafecilikte iş yok herkes kafe acmaya bakıyo zaten yeni bilgisayarlar cıktıkca dierlerinin değerleri düşüo ve artık nerdeyse her ewde bilgisayar olacak öyle görünüyo ben olsam o kdr büyük bi yatırımı internet kafe için değerlendirmesdim
    Mesela ben İzmir'de oturuyorum burada evka4 ten ew al 10 tane toptan alırsan belki 45 e de alırsın ama alacaksan biras bekle çünkü ew fiyatları düşecek 5 milyar kdr... sonra tanesini 350 milyondan bi kiraya verdin mi cafeden bin kat iyi hem bence bu en iyi yatırım :) elinde patlamas, yani garanti para ama ben senin yine de düşüncelerini etkilemek istemem sen bilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.