Şimdi Ara

ankara ford Özel servis tavsiyesi? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
5
Favori
80.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bakım için şaşmazdaki turmak servise gitmiştim 2 3 ay kadar oldu. Yılbaşından beri özel servis olmuşlar daha öncesinde yetkili servismiş. Orijinal parçalar ve ford motor yağı koyuldu mazot filtresi ve polen filtresi dahil(Bir tek bu yan sanayi. Yetkili servis dışı her yerde yan sanayi takıyorlar, orijinali ciddi para) 520 lira civarına yaptırdım(1.5 tdci). Profesyonel bir yer gibi geldi bana. Genelde ticari bakıyorlar ben courierle aynı motor olduğu için götürdüm. Periyodik bakım için memnun kaldım diğer durumlar için nasıl olur bilemiyorum.
    Ayrıca şunu eklemek istiyorum piyasada orijinal parça diye satılan parçalarda yan sanayi ithal olduğu çok oluyor. Ford için orijinal filtreler ford otosan ya da fomoco olmalıdır. Yan sanayi yağ filtresi kullanınca araç zaman zaman uyarı verebiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Er rutbesindekilerin aska gelip hesap acmasi, es oto'dan memnun kaldigini anlatip gitmesi... Bilemiyorum altan bilemiyorum :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 2004 model focus için şaşmazdaki ST Özel Servis Sedat Ustaya buradan okuduğum yorumlar nedeniyle gittim. aracımın triger, v kayışı, üst kapak contası değişimi gibi işlemleri vardı. Bu vesile ile kendisi ile tanışmış oldum. tanıdığıma da çok memnun oldum. Oldukça ilgili sağolsun herşeyi tek tek anlatıyor. Müşterisinin memnuniyeti elinden geleni yapıyor. aracıma yaptığı işçilikten çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar. (telefonunu da buraya yazayım:Sedat Usta; 0532 407 01 44)

  • erAn_ kullanıcısına yanıt

    Ford clinic'e bende gittim. Ustalar ve işçilik iyi ancak kazıklandık. Malzemeyi kendileri takıyor ama fiyatları hep iki katı. Tepki göstermemeniz için malzeme fiyat listesinde marka model yazmıyorlar. Bakım sonrası artan yağ ve antifrizi vermiyor. Gereksiz malzeme değişimi çok fazla. Bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Fiyat ve malzeme konusu çok çok abartı. İşçilik te öyle




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasesa -- 17 Kasım 2021; 11:35:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gencgenco G kullanıcısına yanıt

    Sedat usta iyi, yetenekli, becerikli, zeki bir usta ama her gidişimde gaz kokusu var diye gazcıya paslar. Gazcı da sadece bilgisayara bağlayıp 30, 50TL alıp gönderir. Aslen arabanın gaz problemide yok, yani öyle bir koku alıpta zaten siz ihmal eder misiniz? Daha öncede aynı işlemi yaptırdığını unutuyor. Sedat usta İyi bir usta bu yüzden ses çıkarmadım. Sadece hatırlatıyorum yaparsa.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasesa -- 17 Ekim 2021; 16:0:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara’da Cmax periyodik bakım için fiyat performans tavsiyesi lütfen. Km 82000 benzin ve LPG Li. 2012 model

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, 2012 fiesta 1.25 aracımın subaplarını değiştireceğim üst kapak açılacak. Bu işlemi fiyat performans olarak en iyi yapacak usta kimdir? Bilgisi olan var mı? Bugün ennur ford servisine gittim 6-7 bin lira fiyat verdi. Alesta otomotive sordum 13 bin dedi.Sizce nereye yaptırmalıyım?

    Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.