Şimdi Ara

ANKARA ETİMESGUT ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
3
Favori
239.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SELAM MİLLET... BEN CUMARTESİ GECESİ BİNİYORM OTOBÜSE İZMİR'DEN...SABAH 9 GİBİ AŞTİ DEYİM...Bİ KAHVALTI ŞEKLİ YAPIP KIZILAY YKM Yİ BULACAM...ERKEN GELEN OLURSA BENİM GİBİ, Bİ İNT KAFE BULSUN KIZILAY'DA...ozgurt83@hotmail.com BENİM. . .MSN DEN HABERLEŞİRİZ VE SAAT 1'DE YKM'NİN ÖNÜNDE OLURUZ...İZİN KAĞITLARINIZIDA YANINIZDAN EKSİK ETMEYİN AS.İZ. OLABİLİR...
  • TURBO DIESEL . . . BENZİNİM BİTTİ DİYONDA...Bİ ÇELİŞKİ VAR GİBİ:) TURBO DİZEL BENZİNLİ
    KARDEŞ WALA BEN DE MAKİNEMİ NASI BIRALÇAM DİYE DÜŞÜNÜYORM YA...AMA BENİM GAZLI
  • Kızılay YKM önü hem fikir olduk mu arkadaşlar ?
  • BEN ORDAYIM ADAMIM...ERKEN GİTÇEM ZATEN,DEDİĞİM GİBİ Bİ İNT KAFE ŞEKLİ YAPARIM 1DE DE YKM NİN ÖNÜNDE BEKLEMEYE BAŞLARIM...KARI KIZ KESERİZ HEM
  • bulusma icin aşagıdaki listeyi dolduralım arkadaslar. sayıları bir gorelim... en gec yarın oglene kadar da irtibat numaralarını ozelen birbirimize ulastıralım.

    tankçı piyade ayrımı yapmayalım herkes bulusalım DH ekibi olarak. 15:00 de birliğe teslim olacak şekilde saatleri yazıyorum ağırlıklı konuşulan saatler ve önceden tecrube edilmiş saatler olarak ama üzerinde tartışabiliriz.

    üzerinde telefon cogumuzun olmayacak ama yanımızda yakınlarımız olacaktır, onların numaraları ile iletisime gecebiliriz. ozel mesajdan paylaşalım.

    Nizamiye önünde saat 14:30-15:00 arası buluşacaklar

    1.
    2.
    3.
    ...

    Şehir merkezinde (Kızılay YKM olabilir) 13:30-14:00 arası buluşacaklar ve Nizamiye önündeki gruba katılacaklar.

    1. EliasGS (duruma göre direk nizamiye önüne gidebilirim, bir arkadaşım Ankara da benimle ilgilenecek henüz konuşmadım programı)
    2.
    3.
    ...
  • ben pazar sabah 7 de aşti de olacam o saatlerde aştide olan varmı ? akşama kadar ne yapcam ben yaw.ankarayı da iyi bilmiyorum zaten.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aetiusflavius

    Benim düşüncem kızılaydan toplu olarak gitmek ya da bireysel olarak aştiden etimesgut dolmuşuyla gitmek..ben saat 15:00 gibi kızılaya gelebilirim..


    15:00 de Kızılay çok geç olur teslim için, toparlanma minibusle hareket etme ve nizamiyeden iceri girme derken 16:00 yı rahat buluruz. ve en yıgılacak saatlere kalırız işlemlerimiz için

    en geç 14:00 de Kızılay'dan hareket edecek şekilde programlamalıyız bence. 13:30 da Kızılay YKM bana da uygun geliyor.

    eğer geç kalacaksanız Nizamiye onune gelmeye çalısın 15:00 e dogru ya da iceride zaten sizi buluruz :)
  • Ben pazar günü sabah 11 gibi Konya'dan yola çıkacağım arabayla. Sanırım 14.30 gibi orada olurum. 15.00 gibi de birliğe teslim olurum. Girmeden görüşebilirsek iyi olur ama görüşemezsek de içeride mutlaka bulalım birbirimizi. Bir sürü adam olduk. Hepimiz tanışıp arkadaş olsak çevremiz ilk günlerden bir hayli genişlemiş olur. :)
  • Arkadaşlar Ankara Etimesgut Tankçı Er bende...

    msn: songokuxjumaru@hotmail.com

    foruma yeni üye oldum ve sizlere uyarım sadece buluşulacak yer ve zaman verin yeter, bu arada sabah ankara otogarda olucam, benim gibi sabah otogarda olacak arkadaşlarla buluşabiliriz msn eklesinler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 325Lee

    TURBO DIESEL . . . BENZİNİM BİTTİ DİYONDA...Bİ ÇELİŞKİ VAR GİBİ:) TURBO DİZEL BENZİNLİ
    KARDEŞ WALA BEN DE MAKİNEMİ NASI BIRALÇAM DİYE DÜŞÜNÜYORM YA...AMA BENİM GAZLI



    eski arabadan kaldı o :)
    selam tertip
  • quote:

    Orjinalden alıntı: solaris


    quote:

    Orjinalden alıntı: DarthYusuf

    yedek subay çıkanlar askerlik hayatlarının en güzel 3 ayını yaşayacak. türkiyenin en konforlu yedek subay okulunda eğitim alacak, 4 kişilik odalarda ahşap dolap ve yatakları kullanacak (leoparcıların en son öyleydi) ve güzel yemekler yiyip güzel insanlarla çalışacaklar. türker üsteğmen hala orda olsaydı çok daha kebap olacaktı ama en son aldığım duyuma göre oxford a geçmiş ama şu anki bölük komutanı da iyi bi insanmış. boyunuz uzunsa ilk gün sıraya soktuklarında dik durun ve takım kıdemlisi veya manga komutanı olun. m60 çıkanların torbasında en batı ankara olacak ama leopardcılardan daha rahat bi askerlik yaşayacaklar. leopard takımına düşenler sıralamada birinci falan olurlarsa katiyen hadımköyü seçmiyolar. yoksa ömür boyu kendinizden nefret edersiniz. (hadımköyün istanbulda falan olduğuna kanmasınlar) 319. dönem bir kıdemliniz olarak yegane tavsiyem budur ;)


    4 deil 6 kişilik odalar. türker üstğm. kısa dönemlerin bölük komutanı olacak. :D bence uzun arkadaslar cok dik durmasın. bişeyin kıdemlisi olmak sorumluluk demektir. aman diyim. bi de aman revir ya da ilaç sorumlusu da olmayın.



    orada alacakları sorumluluk kıtaya çıktıklarında alacakları sorumluluğun yanında hiç sayırlır o yüzden kıdemli olmak iyidir. ben de leopard takımında manga komutanıydım. türker ütğm. eğitimi bize verirdi biz de mangamıza dolayısıyla sürünme istikamet çökmek yatmak komutunuzla olur siz sadece göstermek için bir kere yaparsınız. takım kıdemlisi olursanız (ki onu da yaptık) koğuş banyo gibi nöbetleriniz olmaz sadece nöbetçi seubay yardımcıtığı tutarsınız ve az çok kıtada tutacağınız bölük nöbetleri hakkıında fikriniz olur. yedek subay gidecekler zırhlı birliklerin tadını çıkarmaya bakın sonradan özlersiniz. keşke etimesgutta olsak da A tepesinde yardırsak dersiniz :)
  • ben de varim tertipler....
    piyade er engin , denizliden.pazara ordayim,gorusuruz.
  • Arkadaşlar bende tankıçı kısa dönem er olarak yapacam etimesutta. Pazar saat 8.45 te otobüsle yola çıkacam. İstanbul alibeyköy metro otobüsü ile. 3.30 gibi orda olurmusum. 4 gibide Birlikte olurum. Yakınmıs terminale. Eğer dışarda veya içerde buluşuruz diye varsa pm ile bana ulaşşasın. Benim isim hasan. Artık hepimize hayırlı uğurlu olsun.
  • Arkadaşlar dolapların çok ufak olduğu söyleniyor, bu konuda bilgisi olan var mı? Sivil çantalarımızda yatakhaneye gitmeyecek miyiz? Bize lazım olanları alıp, dolabımıza yerleştirip çantayı depoya teslim etmiyor muyuz?

    Benim götüreceklerim:

    - 4-5 çift çamaşır
    - 1 kazak
    - 1 terlik
    - 1 aşortman takımı
    - Spor ayakkabı
    - 1 içlik
    - 5-6 tane çorap
    - eldiven
    - bere
    - boyun için yün boyunluk
    - bot boyası ve birkaç tane sünger
    - tabanlık
    - bot bağı
    - traş takımı
    - 1-2 tane kilit.
    - Boy havlusu, ufak havlu
    - Bot için vatka
    - Pudra

    Bunların dışında birkaç zıbırtı şey, sabundu, şampuandı, diş macunuydu falan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bora_er -- 12 Aralık 2008; 21:18:49 >
  • m48 tankıyla ilgili bilgiler edinelim hafiften...

    http://www.inetres.com/gp/military/cv/tank/M48.html
  • kuva-i-milli@hotmail.com uzun dönem cıktı bızde bakalım malumatı olan arkadaslar ve oraya gıdecekler eklesın...



    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Tank
    Statüsü Yedeksubay
    Branşı LEOPARD1 A3, LEOPARD2 A4, LEOPARD1 T TNK.TK.K.
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI
    ETİMESGUT ANKARA
  • yav benden baska leopard cı yok mu bu ne ıs herkes bı tank ısmıdır yazmıs leopardlar bana kalmıs...
  • Arkadaşlar 313 kd acemiliğm oradaydı ardından mubildeskom a dağıtımım oldu
    Mubildeskom a düşen arkadaşları şanslarından dolayı tebrik ederim inanın süper bir yer
    Etimesgut için soyliyeceğim tek şey kulaklarınız yara olacak bolca arko alın yanınıza....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fuattanrikulu

    Slm arkadaşlar,
    Bende Pazar ailecek geleceğim, Ankara içinde bi kaç yere uğruyacağız. Nizamiye önünde 15.00 gibi giriş yapacaksanız. Bende yetişmeye çalışacağım sizlere.

    Ayrıca birşey daha duydum, Bayram dolayısıyla sanırım 1-2 gun geç gelecek olanlara tolerans tanınacakmış. Ama net bir bilgim yok. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa, geç gelmek zorunda kalacak arkadaşlarında en azından bir bilgisi olmuş olur.



    ARKADAŞLAR UNUTMAYIN NE KADAR GEÇ GİDERSENİZ O KADAR GEÇ TERHİS OLURSUNUZ .2 GÜN GEÇ GİREN 2 GÜN GEÇ TERHİS OLUR , 156 GÜN FİZ YAPACAKSINIZ UÇARI KAÇARI YOK ASLAN TORUNLAR HADİ KORKMASIN GÖZÜNÜZ.....
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.