Şimdi Ara

Ankara Deri Direksiyon Diktirmek İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, zamanında deri direksiyon diktirmek için epey araştırma yapıp bir türlü cesaret edemeyip, sonunda cesaret edip yaptırıp ve memmun kalmış biri olaraktan yazıyorum.İşi ben yapmıyorum. Yaptırdığım kişi işinde özenli, düzgün ve bana bazı konularda yardım ettiği için, bende kendisine yardım amaçlı konusunu açıyorum. Hem arayıpta bulamamış, hemde aklınızda bir fikir oluşturma açısından bu konu size yardımcı olur umarım, fiyat olarak ise araştırdığım yerlere nazaran daha iyi bir fiyat idi.(2016 şubat ayında yaptırmıştım 160 liraya, vites topuzu ve körüğünü ile birlikte 230tl idi) . Kendisi hem forumumuzun bir üyesi olup, başka arkadaşlarında faydalanması dileğiyle paylaştığım adresten kendisine ulaşabilirsiniz. Paylaştığım resimler kendi aracımdandır. Yardımcı olabileceğim birşey varsa elimden geldiğince yardımcı olabilirim arkadaşlar.Sıcak fırsat olur mu orasını tartışılır ama yaptığı işe oranla olacağını düşünüyorum.Arkadaşın ismi Fatih.

İletişim Bilgileri

Ankara Deri Direksiyon Kaplama

İvedik Organize Sanayi Öziş Sanayi Sitesi
    1548. (731 Eski) Sokak No:88 ANKARA

https://goo.gl/maps/p4Kb544t3MR2 (google harita linki)

Telefon: 0 506 542 09 33
    Email: fatih19774@hotmail.com

Üyenin kendi donanımhaber üyeliği

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1150878

Kendi resimlerini paylaştığı site

http://www.fatihotodoseme.com

Bu da benim aracıma yaptığı uygulama öncesi ve sonrası

Ankara Deri Direksiyon Diktirmek İsteyenler Ankara Deri Direksiyon Diktirmek İsteyenler

Ankara Deri Direksiyon Diktirmek İsteyenler Ankara Deri Direksiyon Diktirmek İsteyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanza -- 24 Mart 2016; 18:27:35 >

• Direksiyon güzel ancak vites topuzuna sanki daha ince ip kullansaymış daha güzel olurmuş, böyle cok kaba durmus.
    2013 Cruze Sedan Sport Plus
  • gule gule kullanın.

Ankara' da klasik oto toplayan ya da deri işçiliğinde kalite ve orijinallik arayanların adresidir. Ben direksiyon yaptırdım. Şimdi yeni aracımınki yapılacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu tavsiye isteme konusu diye düşünüp girdim. Fatih ustayı tavsiye edecektim, baktım onun konusu :) Bende geçen Temmuz ayında internetten bulmuştum Fatih ustayı. Direksiyonu orda kaplattım. Hem işinin ehli bir insan hemde iyi bir esnaf. Fiyatı işleme göre gayet güzel işçilik aynı şekilde. Yaklaşık 3 saat sürmüştü yapması. Araç yaklaşık 10000 km yaptı. Herhangi bir deformasyon söz konusu değil. Kesinlikle tavsiye ederim.

Daha Fazla Göster
  • İnternet sitesindeki Fiat kısmında bulunan Marea eski aracım, Linea arkadaşımın aracı, çok başarılıdır, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.