Mayıs ayında yaptığım yer değiştirme başvurusu üzere personel genel müdürlüğünden aradılar: "Cemil Bey siz mayıs ayında İstanbul bölgesine tayin ile geçmek için başvuru yapmışsınız, Küçük Çekmece olur mu?" "İkametim Dudullu olduğu için Anadolu Yakası tercih ettim" "Anlıyorum, Küçük Çekmece şubede personel eksiği var da belki isteyebilirisiniz diye aramıştım ben de..." "İlginize teşekkür ederim, iyi çalışmalar..." |
Ankara' dan Aradılar

-
-
- Bu sene ayfon 16 promax 2 terabayt işi yattı ve 20 senelik her sene yeni telefon kullanma geleneği en büyük darbesini yedi
- sayısız kerre lojman başvurusu yaparsın amma heç çıkmaz
- dudulluda ikametin vardır emme gidip seni taa istambulun öbür ucundaki iş için ararlar..
-herkeşler gibim bir zamanlar sen de istambuldan kaçtın emme şincik geri dönmek için can ataysın..
- aldığın cola şişesi bilem delik çıkar...
Bundan sonraki şeyin ne olacağını merak etmekle beraber, burdan bir konu patlayıp herkeşlere duyurmayı da unutma...
-
Dün yine aradılar:
"Cemil Bey sizn mayıs ayındaki İstanbul bölgesine tayin talebiniz hala geçerli mi, KüçükÇekmece olur mu?"
"Geçen sene de aramıştınız, Anadolu Yakası istediğimi söylemiştim"
"Anlıyorum ama sistemde hala talebiniz aktif görünüyor da bir sorayım dedim"
"Anadolu Yakası olmuyorsa istemiyorum. İlginize teşekkür ederim, iyi cumalar..."
İşkillenmeye başladım, ya Küçükçekmecede birileri beni referans gösterip özellikle ister anlayamadım ki...
-
konunun alamının ve öneminin ne olduğu muamma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
80 lik anasından ve bu da yetmiyormuş gibi bir istanbul gibi dünya şehrini " poh kokulu şeher" olarak nitelendirip burdan arkasına bilem bakmadan antalyaya kaçarak " huzuuuur" diyen birisinin, şincik "poh kokulu şeher" olarak kötülediği istanbula bir an önce dönüp eşki hayatına kaldığı yerden devam etme hikayesinin ne kadar matrak bir hale evrildiğine şahit oluyorsunuz.. Dalga geçer gibi aylar sonra yine k.çekmece diye arıyolla...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X