Bildirim
Ankara da yaşamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Değil abi neresi güzel ? Ankaranın insanı bile medeniyetsiz karşıdan karşıya geçerken ne yol veren bulabilirsin ne araba sürerken bir saygı gösteren olur. Deniz yok sisli puslu bir hava sürekli hakim. Parklar olmasa gerçekte o kadar yeşil bir yer bile değil bildiğin bozkır çıplak dağlar tepeler diyarı. O parklara kim bilir yılda ne kadar masraf yapılıyor dünyanın suyu gidiyordur yeşil kalsınlar diye. Havası kuru bir hava ben kuru hava sevmem. Boyna öksürtür. Kısaca zoraki geliştirilmeye çalışmış bir şehir ama sonuçtada pek bir şey ortaya çıkamamış. İstanbul mesela her dönem gözde bir yerdi. Başkent olsun olmasın sürekli sevilen, geliştirilen bir yerdi. Ankara öyle değil. Başkent olmasa muhtemelen yozgat kadar olabilecek bir yerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara güzel bence, bana kalsa sahili olan yerler de güzel de abi İstanbul ya deyip günde 17171717 saatimi 7/24 kalabalık metroda geçirmek istemiyorum. Deprem riski de cabası
Ankaranın ulaşımı yetersiz onu eleştirebilirim ama bence yaşamak için güzel bir yer, büyükşehir her şey elinin altında vs.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X