Şimdi Ara

Ankara da yaşamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara da yaşamak güzel mi bence İstanbul a göre daha rahat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Değil abi neresi güzel ? Ankaranın insanı bile medeniyetsiz karşıdan karşıya geçerken ne yol veren bulabilirsin ne araba sürerken bir saygı gösteren olur. Deniz yok sisli puslu bir hava sürekli hakim. Parklar olmasa gerçekte o kadar yeşil bir yer bile değil bildiğin bozkır çıplak dağlar tepeler diyarı. O parklara kim bilir yılda ne kadar masraf yapılıyor dünyanın suyu gidiyordur yeşil kalsınlar diye. Havası kuru bir hava ben kuru hava sevmem. Boyna öksürtür. Kısaca zoraki geliştirilmeye çalışmış bir şehir ama sonuçtada pek bir şey ortaya çıkamamış. İstanbul mesela her dönem gözde bir yerdi. Başkent olsun olmasın sürekli sevilen, geliştirilen bir yerdi. Ankara öyle değil. Başkent olmasa muhtemelen yozgat kadar olabilecek bir yerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara güzel bence, bana kalsa sahili olan yerler de güzel de abi İstanbul ya deyip günde 17171717 saatimi 7/24 kalabalık metroda geçirmek istemiyorum. Deprem riski de cabası
    Ankaranın ulaşımı yetersiz onu eleştirebilirim ama bence yaşamak için güzel bir yer, büyükşehir her şey elinin altında vs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Ankara'da Okuyamamak
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.