Şimdi Ara

Ankara' da Trafik Kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    06.03.2010 - 10:30
    ANKARA / AA

Ankara'da Mevlana Bulvarı'nda, Akköprü yönüne giden Cevdet Melih Y'nin (22) kullandığı otomobil, AŞTİ önünde önce refüjdeki demir parmaklıklara, ardından Ankaray-AŞTİ alt geçidinin havalandırma bacasına çarptı. Kazada yaralanan sürücü Cevdet Melih Y, Gazi Üniversitesi Tıp Fakü ltesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Otomobilde sıkıştığı yerden çıkarılan Emre Devecioğlu (22) ise hastanede öldü.

Ankara' da Trafik Kazası

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.
    Mevlana Bulvarı'nda, Akköprü yönüne giden Cevdet Melih Y'nin (22) kullandığı 06 BH 0937 plakalı otomobil, AŞTİ önünde önce refüjdeki demir parmaklıklara, ardından Ankaray-AŞTİ alt geçidinin havalandırma bacasına çarptı.
    Kazada yaralanan sürücü Cevdet Melih Y, Gazi Üniversitesi Tıp Fakü ltesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Otomobilde bulunan ve itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Emre Devecioğlu (22) ise kaldırıldığı aynı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazada vefat eden Emre Devecioğlu kuzenimin iyi arkadaşıydı..Ona Allah'tan rahmet,ailesine sabır diliyorum..Mekanı Cennet olsun..Sizlerde bir Fatiha'yı rahmetli abimden eksik etmeyin arkadaşlar teşekkürler..

kaynak :http://www.haberjet.com/NewsDetail.aspx?NewsID=678430

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Healthliker -- 9 Mart 2010; 21:27:00 >

Evet Emre benim çok iyi arkadaşımdı. Onu yaşatmak için face de bri grup kurdum. Lütfen bu linki kuzenin arkadaşına iletir misin? Eminim oda Emreyi tanıyanlara iletecektir.
    http://www.facebook.com/?sk=2361831622#!/group.php?gid=353582253233

Çok teşekkür ederim....

Kesin yüksek hızdan olmuştur..

Allah rahmet eylesin.

allah rahmt eylesin
    Maltepede olan kaza
    10 yıl önce açıldı
    ankara istanbul otoban ne kadar?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı okulda okuyorduk ve oturduğumuz binanın yöneticisinin torunuydu.. Kazada arabayı kullanan, yaralanan arkadaş alkollüymüş sanırım, Emre'yi bilmiyorum. Çok elim bir kaza. Allah kimsenin başına vermesin.

Orijinalden alıntı: marantz

aracın markası ne

allah rahmt eylesin

opel meriva ya benziyor

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: marantz

aracın markası ne

allah rahmt eylesin

opel meriva ya benziyor

Meriva değil bizim araç Meriva bu araç Zafira'ya benziyor

Allah rahmet eylesin
    Kasa:Corasair Carbide 400R (750W 80 PSU) İşlemci:Intel Core i7 4770k Anakart:Asus Z87 Gryphon Ekran Kartı:Zotac GTX780 AMP! Edition Ram:GSkill ripjawsx 2*8 Gb 1600 Mhz CL10 SSD:Samsung 840 Evo 250Gb Hard Disk: Seagate Barracuda 1Tb
    İşlemci Soğutucu:CM Hyper 212 Evo Monitör:Asus 23.6" VN247H (x2) Klavye:Logitech G103 Mouse:Logitech G300
    Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note 10.1 (2012) / Apple TV 3rd Gen / iPod Touch 3rd Gen / iPod 2nd Gen :3
    CS:GO Rank: LE (Steam: acruxmain)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.