Şimdi Ara

Ankara'da saat 19.00 dan sonra kadınların otobüsten istediği yerde inmesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
5.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mega saçmasapan birşey cinsiyetçilik ayrı konu, bu tip ulaşım araçları heryerde durak mantığla işler, ayrıca şoförün işide ,sizin yolculuk sürenizde dur kalkla uzar ,kazaya bile sebep olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Kasım 2021; 0:42:28 >
  • Aynen bu ülkede hiçkimse bunu istismar etmez çünkü en modern ülkelerden biriyiz. Kadınların toplu taşımada erkeklerle yan yana oturmak istemediği bir ülkede kesin istismar edilmez suistimali olmaz çok haklısın. Sana inanmamı falan mı bekliyorsun? İstismar etmeseler bile (ki öyle bir ihtimal yok) bunun diğer insanlara yapılabilecek haksızlık olduğunu itiraf edemiyorsun. Malum görüş belli. Akşam 7de trafik varken ve o trafik az bir şey aktığı zaman zaten yolcu indirebiliyor ki sen o yolun ufak aktığı zamanda bile belirli bir mesafe gidilmesi yerine (duraklar nerdeyse orda indirilir yolcu) o arada istek üzerine yolcu indirilmesini onaylıyorsun.


    Şu rezillik Avrupa ülkelerinde yoksa her durumda Avrupa'yı örnek aldığını söyleyen malum muhalefet hiç konuşmasın. Çünkü yaptıkları şovmenlik. Seçime kadar ne kadar çok insanları keklersek bizim için o kadar iyidir düşüncesi. Kime sordular? Kimin fikrini aldılar da böyle bir uygulama yapıyorlar? Belediye başkanına bak Ankara'yı beraber yöneteceğiz diyor ama toplumun %50 sinin destek olmadığı olayda ben yaptım olduya getiriyor. Şu Mansur kadar samimiyetsizi yok.


    Zaten bu uygulama yapılıyorsa akşam 7'de yapılmaz bir diğer saçmalık da burda. 7 demek yoğun saat demek yoğun saatte kim sana ne yapabilecek? Tenha olan saatlerde yaparsın ki bunun da yaklaşık zaman dilimi 22.00 ve sonrasıdır. Kusura bakmayın da gece Bahçelide şurda burda içip gezip tozan eğlenen kızlar kadınlar gelip bana otobüs duyarı kasmasın. Metrodan inip 15-20 dakika yürüyorsa otobüs durağından da inip yürüyecek. Metrodan çıkıp evine gidince rota mı değişiyor yoksa o rota daha mı güvenli de onu yapan bunu yapamıyor?


    Tamamen bahane üretiyorsunuz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 23 Kasım 2021; 0:43:59 >




  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Güzel arkadaşım çok kızgınsın be. Evet onaylıyorum bu uygulamayı ben. Napacaksın? Erkeklere haksızlık olduğunu falan da düşünmüyorum. Doğma büyüme Ankaralıyım, 5 senedir Ankara trafiğinde aktif araç kullanırım, otobüse de çok bindim vaktinde, hala da binerim. Aklımla mantığımla diyorum ki bu uygulamayla kimseye mağduriyet falan olmaz. Adam 7/24 istediğiniz yerde inin demiyor, akşam 7'den sonra zaten otobüse binen kalmıyor doğru düzgün.


    Ha bire milleti küçük görmüşsün konuda. Boş solcular, Manusur taparlar, prensesler bilmem ne. Erkeğin statüsü elinden gidiyormuş. Kardeş erkek olarak statün kadınları durakta indirmek miydi? Kadınlar durakta inmeyince erkekliğin eksiliyor mu merak ettim? Ne saçma bir laf bu ya.


    Akşam 7 madem yoğun saat, yoğun saatte kim taciz edecekmiş? Akşam 7'de Cebeci trafiğinde indin diyelim. Cemal Gürsel caddesi tıklım tıklım araç, hop ordan ara sokağa evine yürü in cin top oynar. Kendi memleketimi de bana öğretme. Bırak kadın o trafikte evine en yakın yerde insin, yürüsün gitsin. Akşam 7'de giy eteği, sakalın falan da dursun yürü bakayım Dış Cebeci'de yiyor mu?


    "Bahçeli'de şurda burda gezip tozan eğlenen kızlar, kadınlar gelip bana otobüs duyarı kasmasın". Olur paşam. Millet nerede ne yapacağını da sana sorsun. Sana ne birader? Milletin gezdiğine tozduğuna laf eden adam hak hukuk diyor. Ulan sen insanların bir yerlerde eğlenmesine kafana göre laf ediyorsun, sonra diyorsun verin benim 15 dakikamı hüüüü.





  • Sen anca bunu onaylarsın çünkü taptığın adam belediye başkanı. Hiç darılıp gücenmeyeceksin o zaman ama ben onaylamıyorum. Ankaralının çoğu da onaylamıyor sen buna ne yapacaksın? Hazmedebilecek misin? Ayrıca bunu onaylayan gözümde erkek de değildir. Cinsiyetini küçük gören, onu küçük düşüren zavallıdan ötesi değildir. Ne oldu her şartta eşitlik, adalet düşüncesine giren sen samimiyetsiz şahsı mı oynuyorsun şimdi? Birçok konuda adalet, eşitlik dersiniz ama iş taptığınız belediye başkanınıza gelince üç maymunu oynarsınız. Evet hala sinirliyim. Sizin gibi yarı modern şahısların kör fanatik şekilde uygulamaları desteklemesine sinirliyim. Siz daha tam çağdaşlaşamamışsınız ki şunu Atatürk görse şu uygulamanın ne kadar rezil ne kadar antidemokrat olduğunu söylerdi. Halkçı bir uygulama değil, dolayısıyla laikliği de uygun değil çünkü eşitlik yok.


    Sakın ortalıkta falan Akpyi eleştirmeyin Atatürkçüyüm şu bu demeyin. Çünkü onda olan 2 tane temel ilkeyi karşılayamıyorsunuz.


    2.paragrafta saçmalamışsın da otobüs şoförünün toplu taşıma aracını kullanan şoförün görevi de kadınların özel isteğine cevap vermek midir? Taksi kullanmıyorlar farkındaysan tabi sende bunu anlayacak kapasite de yok ha belki vardır ama üç maymun işi devreye girince o algılama kapanır.


    Son cümlede öyle algı kasıyorsun ki yemezler efendim. Gece orda burda gezip metroya binip metronun rotasını güvenli olmasa da kullanan kadınlar otobüsün de duraklarında paşa paşa inip yürüyecek. Öyle kelimeleri yuvarlamayacaksın. Düz olacaksın net olacaksın anladın mı?


    Şimdi kastığın algıyla yoluna git. Daha da fazla milletin canını sıkma. Lafı öyle dolandırıp konuyu istediğin yere çekemezsin bilader ben onları yutmam. Gelmiş bir de aynı görüşte olduğu şahısların bazının tavrını eleştiremiyor da benimkini eleştiriyor solcu troll.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 23 Kasım 2021; 1:3:56 >




  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Ya birader bi hadi git işine be. Taptığım adam kim ulan ben Mansur'a oy bile vermedim kafan mı iyi? Bunu onaylayan gözünde erkek değilmiş paşamın ya. Vay anasını. BullPowerR7 beni erkek görmüyor. Kesip atayım ç*kümü hemen. Takıntılı herif ya.

  • Yol al o zaman hadi. Karşımda edemeyeceği lafları burda ediyor bir de külhanbeyi tavırlarından vazgeçmiyor.


    Yemin ediyorum şurdaki aktrollere hak verecek seviyeye getirdiniz. Direkt muhabbeti bilmem ne muhabbetine çeviriyorsunuz. Sonra millet niye sinirleniyor acaba sizin saygısızlığınızdan olmasın?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 23 Kasım 2021; 1:8:19 >
  • Komedi skeci gibi ülke

  • Hadi anladık asosyal klavye şovmeni olduğun için gerçek hayatta eşin veya kız arkadaşın yok ki bence hiç olmadı hatta olmamalı bu düşünceye sahip bir ergenin. Senin anan bacın yada değer verdiğin bir kadında mı yok?

    Bırak belediye kadın cinayetlerini engellemek için ufacıkta olsa yettiğince bir şey yapmış. Bir kişi bile kurtulsa yeter.

    Samuray kılıcına karşı koyamaz erkek demişsin.:) evet yumoş bir erkek koyamaz ama normal bir erkek 2. yada 3. hamleyi o video da olduğu gibi almazdı. Ki zaten katilde kadın seçme nedeninin erkeğin karşı koyacağı olduğunu söylemiş ifadede.

    Belediye başkanı iken ben yaptım olmaz diyorsun ama cumhurbaşkanı olunca ben yaptım oldu diyebilir diyorsun. Güzel kafa sizin şu pudra şekercinin noyu atta lazım olur. He he evet kesin akp li değilsin :) Gerçi olmanda sakınca yok ama ne bilim saklamakta neyse :D

  • otobüs şoförlerini strese sokacak hareket.


    ankaranın her derdi bitti bumu kaldı


    ilk önce ankarayı köy görüntüsünden kurtarın....


    koca şehirde daha 2. el bit pazarı yok....başkentten taaaaa bursaya kırıkkaleye gidiyorum

  • akpli degil ama bir akplide olmasi gereken butun vasiflar var  ama iste akpli degil   

  • Ankara'da yaşayanlar bilir Ankara'da gece hayatı 22:00'dan sonra biter.22:00'dan sonra sokaklara garip tipli insanlar çıkar.Özellikle Kızılay,Ulus,Sıhhiye civarı tekin olmaz.İstanbuldaki gibi 7/24 bir hayat yoktur yani..Bu nedenle Ankarada gece olunca dikkatli olmakta fayda vardır.Kadın veya erkek farketmez insanın dikkatli dolaşması gerekir.


    Lakin Mansur Yavaş'ın bu icraati gerçekten gereksiz.İlaki böyle bir imkan tanınacaksa bile 22:00 ve sonrasını kapsaması daha iyi olurdu.Yani şehir tenhalaştığında böyle bir imkanın tanınması yerinde olabilirdi.Lakin konu sahibinin değindiği nokta doğru.Ankara'da trafik 17:00'dan sonra başlar ve bu yoğunluk 20:30 - 21:00 kadar devam eder.Otobüsler ufak tefek dolmuşlar değil ki trafikte istedikler yerde hemen durup hemen kalkış yapabilsin...Otobüsün durması kalkması dolmuşlara göre hantaldır.Dahası trafikte kapladıkları alanda geniştir.Böyle bir aracı durak dışında keyfi olarak durdurmak trafiği zora sokar.Hindistana benzer görüntüler mi yaşansın ilaki?


    Hayır bir de anlamadığım kadın istediği yerde otobüsten inince ne olacak?Peşinde kötü niyetli biri varsa onunla beraber inmeyecek mi?Kadınları nasıl güvence altına alıyor bu karar anlamadım.Oldu olacak kadınları evlerine kadar götürüp kapılarına indirsin...


    Dahası siz durak dışında sadece kadınların mı otobüsten ineceğini sanıyorsunuz.O kapılar açıldığı an eğer erkek yolcular içinde müsait bir yerse erkeklerde kadınlarla beraber otobüsten inecektir.Dahası otobüsün durduğunu gören yakın çevredeki insanlarda durağa gitmek yerine o noktadan otobüse binmek isteyeceklerdir.Yaşanacak karmaşayı düşününce gerçekten otobüs şöförlerine şimdiden sabır diliyorum.Hatırlatırım bu ülkede sırf görevini yapmaya çalıştığı için otobüs şöförleri bıçaklanıyor,darp ediliyor...





  • DGT D kullanıcısına yanıt

    Tek bildiğin diğer malum belediye başkanları yancıları gibi aynı laflar. Sen benim görüşümü vs bırak konuya odaklan. Ses çıkar. Tabi işiniz gücünüz Mansur gibi konu saptırmak olduğu için başka şeyleri öne sürüp gerçek meseleyi halının altına süpürüyorsunuz. Eşim olur ablam olur annem olur sanane insanların özel hayatından, şurdaki karar birisinin özel hayatı dikkate alınarak yazılmıyor bir toplum meselesi tartışılıyor gidip bunu tek kişiye indirgiyorsun. Zihniyetiniz akplilerden daha kötü.


    Lafa bak samuray kılıcından bir kişi kurtulsa yetermiş. Ama onlar hep kadınlar oluyor genelde. Erkekler kendini korur gibi saçma argümanla her iki tarafa tanınması gereken hak bir tarafa indirgeniyor. Şu kadınlara bizim ülkemizdeki kadar ayrıcalık tanınmıyor. Askere gitmezler (İsrailde herkes gider) toplu taşımada önceliğe sahip olurlar (bizim saygımızdan) yetmez bir de böyle saçma uygulama gelir sizin gibi mansur seviciler de kendi başkanlarının rezilliğini eleştirememek için kıvranır da durur.


    Sen bana belediye başkanının telefon numarasını at bence. Malum işin varsa da yandaş olduğun için girmişsindir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 23 Kasım 2021; 5:58:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Saat sanki daha da geç olabilirmiş ama yine de güzel hizmet. 

  • ülkede asayişin geldiği duruma bak

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.