Şimdi Ara

ANKARA' DA RAINBOW TAMİR SERVİSİ ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rainbow elektrik süpürgem bozuldu. Ankara' da RAİNBOW tamiri yapan servis biliyorsanız lütfen acele bildirmenizi rica ediyorum.

    NOT: GOP' daki orjinal yerini biliyorum (Arjantin cad. yukarısı). Orada tamirat için astronomik rakamlar istiyorlar. Başka bildiğiniz bir yer varsa memnun olurum.



  • yokki
  • bide 0532 724 94 71 var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İLETİŞİM NUMARAMIZ 05327249471


    Öncelikle şunu belirteyim 2002 senesinden beridir Rainbow işindeyiz.


    Servis konusundan size tavsiyem; servis yaptıracağınız yere önce bir gidin bakın, gerçekten Rainbow servisimi,tamirde başka makineler varmı, ve ne kadar büyük bir servis...Yoksa alelade mahalle arası bir tamirci mi.Eğer aksi bir durum varsa ise sakın makinenizi teslim etmeyin.AKSİ TAKDİRDE MAKİNENİZDE GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN HASARLARA YOL AÇABİLİRLER


    Özel teknik servis ve orjinal yedek parça olarak Ankara'da 5 katlı kendi servis binamizda ÖZEL servis hizmeti veriyoruz.


    Siz çayınızı,kahvenizi içene kadar dilerseniz sinema odasında film izlerken veya istediğiniz müziği dinlerken makineniz orijinal yedek parçaları ile onarıp teslim ediyoruz.


    Arıza tespitinden hiçbir ücret almıyoruz.


    Randevu alarak evinizde 05327249471 ücretsiz servis ve arıza tespit teşhis ve fiyatlandırma yapıyoruz ve makinenizi yaptırmaz iseniz hiçbir ücret almıyoruz.


    Servisimizi ziyaret ettiğinizde göreceğiniz üzere,servisimizdeki 100 adetten fazla rainbow,odalar dolusu yedek parça stoğumuz vardır.

    Bizleri ziyaret ettiğinizde yetkili servisten bile buyuk ve kapsamlı bir servis olduğumuzu, işin uzmanı olduğumuzu siz bizden daha iyi anlarsınız zaten.Bunu biz değil gelenler ve müşterilerimiz söylüyor.


    Kaliteli servisi yetkili servisinden çok ucuza ve garantili yapıyoruz.


    Bir tane bile memnuniyetsiz müşterimiz yoktur.


    Ankara dışından anlaşmalı kargo ile ürününüzü gönderirseniz 1 gün içinde veya aynı gün ürününüzü tamir edip yine anlaşmalı kargo ile geri gönderiyoruz.


    Telefon 0532 724 94 71


    rainbov reinbow renboy reinboy renbow rainboy renbov renbow reyinbo reyinbow

    elektrikli süpürge sulu amerikan malı süpürge

    Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Artvin Ardahan Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta Mersin İstanbul İzmir Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Kahramanmaraş Mardin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Şanlıurfa Şırnak Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak çankaya cankaya keçiören etimesgut konutkent yaşamkent çayyolu bilkent mamak Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan, Yenimahalle, Akyurt, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çubuk, Elmadağ, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kalecik, Kazan, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı ve Şereflikoçhisar beysukent balgat bahçelievler anıttepe odtu öveçler konutkent




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meakat -- 13 Aralık 2023; 13:3:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.