Şimdi Ara

Ankara'da Psikolog tavsiye edecek? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
25.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Özel Ankara Cerrahi Tıp merkezinde Psk.Yağmur Melis hoca ile anksiyete bozukluğu üzerinde tedavimi gerçekleştirdim. Yaklaşımı, etik ilkelere olan bağlılığı ve uyguladığımız aktiviteler de çok kısa sürede sorunlarımın üstesinden gelmeme yardımcı oldu. Fiyat olarak da uçuk bir muayene ücreti yok bence. 175 TL. Tavsiye ediyorum

  • Ben de psikolog seçme konusunda sorun yaşamıştım fakat internetten değil yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine keşfettim. Birkaç arkadaş gibi ben de psikolog bulmakta sorun yaşadım o yüzden yardımcı olabilmek adına yazıyorum. Gideceğim psikoloğun yeri de toplu taşımayla gidilebilir olması önemliydi benim için çünkü şahsi aracım yok. Ankara'da Psikolog Rojin Nazik'i tavsiye edebilirim; seans ücreti de normal sayılır. Ulaşım açısından rahat bir yeri var. Son dönemlerde yaşadığım sorunlarım için Rojin Hanıma gidiyorum. Güler yüzlü ve samimi biri kendisi. Beni anladığını hissedebiliyorum ve ulaşılabilir çözümler sunuyor bana. Şimdilik seanslarımız çok güzel geçti

  • Konunun içi reklam dolmuş. Herhangi bir reklam yapmadan size doğru psikoloğu bulmak için yapmanız gerekeni aktaracağım.


    Öncelikle şu an Ankara'da ve muhtemelen tüm şehirlerde artan bir psikoterapi talebi olduğunu söylemeliyim. Bu sebeple şu an Ankara'daki iyi terapistlerin hemen hemen hepsinin programı doludur ya da doluya yakındır.


    1) Eğer bir psikolog reklam yapıyorsa şüphe ile yaklaşın. İyi psikologların reklama pek ihtiyacı olmaz.

    2) Psikolog olarak seçeceğiniz kişinin eğitim durumuna ve tecrübesine çok dikkat edin. Klinik Psikolog olmayan birisinden asla terapi almayın. Zaten yasal olarak klinik psikolog olmadan bu işi yapmak da yasaktır ve suçtur ama insanlar sizleri kelime oyunları ile kandırmayı çok iyi biliyorlar bunu unutmayın. Size zarar verirler.

    3) Psikolog nedir, psikiyatrist nedir, terapi nedir, ne gibi psikoterapi yaklaşımları vardır öncelikle bunları öğrenin biraz araştırın. Ne istediğinizi bilmeden aradığınızı bulamazsınız.

    4) Psikologların web sitelerini iyi inceleyin. Biraz bu alanda bilgi sahibi olursanız CV'leri okuyarak iyi bir eleme yapabilirsiniz. CV'sini zayıf bulduğunuz birinden size fayda gelmez.

    5) Her işte olduğu gibi bu iş için geçerli olan bir şey yazmaya gerek var mı bilmiyorum ama hem ucuz hem iyi terapi alamazsınız.



    Son olarak arkadaşına git konuş, yak bi sigara, doldur bi kahve müzik dinle gibi zamanın çok dışında kalmış önerileri dikkate almayın. Bu iş teknik bir iştir. Bazılarının sandığı gibi oturup sohbet etme ortamı değildir. İnsanlar psikoloğa gidiyor ve çok fayda görüyorlar. Şunu da hatırlayın hemen hemen her psikolog kendisi için de terapi alır. Sohbet etmeyle olsa kendi aralarında sohbet ederlerdi.



    Not: özelden yazmayın isim önermeyeceğim.

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    Devlet hastanesinde en fazla 5 dakika dinleyip ilaç yazıp gönderiyolar.

  • AnkaraUzmanTerapi A kullanıcısına yanıt
    Kaç kayme istiyonuz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ankaralı Hacı mla tanış. Sana hayattan keyif almayı öğretir

    Bu adamı çok seviyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Klinik Psikolog Ece Korkmaz'ı Tavsiye ederim. Kendisi alanında uzmandır. Kendisine İnstagram adresinden ulaşabilirsin. İnsta: klinikpsikologecekorkmaz

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.