Şimdi Ara

Ankara'da Oto Ses Sistemi Montaj ve Satış arıyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
12
Favori
67.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Mcraeconrad 300 lirayla ses sistemimi yaptircaksin dersen ben o butceyle hoparlor alicam 300 liraya anlasilir teyp desen anlasilir amp desen anlasilir da 300 liraya fabia aracina ses sistemi nasil kurulur tartisilir bence butce kismini bi kere daha elden gecirmen gerekli.
  • Peki arkaya kolon koymadan hallolma ihtinali var mi butceyi artirsak.. zaten bagaj minik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Mcraeconrad diger actigin blog a da yazdim kardesim ses sistemi denilince akla mutlaka bi amplifikator bir companent yalitim subwoofer islemci vs vs cok sey gelir orda bi onceki aracindaki sesten memnun kaldigini yazmissin keske gittigin yere onu belirtseydin adam haliyle sana bir sistem fiyati cikartmis oda cok normal ama senin ihtiyacin mevcut hoparlorleri uptade etmek onuda kafandaki rakamlara cozebilirsin

    saygilar iyi forumlar
  • 2 yıl kadar önce aldığım 2008 Honda CRV aracımda bulunan navigasyonlu TV'li sistemin ses kalitesi düşük diye orjinal teybini taktırmak için bir tanıdığın tavsiyesiyle Cancan'a gittim Şaşmazda.

    Orjinal teyp takıldıktan sonra bir de mevcut geri görüş kamerasına ekran gerektiği için küçük bir ekran alıp şoför tarafında torpidonun üst kısmına koydurdum.

    Muhabbet sırasında mevcut hoparlörlerin yerine Pioneer marka bir set takabileceğini söyledi montajı yapan arkadaş.

    Fiyatta da anlaştıktan sonra tweeter'lar için orjinal yuvaları yerine kapı içlerini delip oraya bir işlem yapacağını söylediğinde manzarayı tam tahayyül edememişim galiba.

    Tepsi gibi bir amfiyi orta arka koltuğun arkasına montajlandı.

    Biraz da acemiliğime gelmiş olsa gerek (hatta basiretim bile bağlanmış olabilir) ki sistemin (kapı içlerindeki tweeter'lar ve arka orta koltuğun arkasındaki tepsi gibi amfinin yani) son halini fiziksel olarak hiç beğenmediğim halde ücreti ödeyip oradan ayrıldım.

    Aradan 5-10 gün geçtikten sonra aracımdaki sistemi işitsel olarak da beğenmediğimi farkedince başka bir forumdaşımızın tavsiyesiyle, yolumun da Keçiören taraflarından geçtiği bir günde Aydın Elektronik Ferhat'ın yanına uğradım.

    Tanıştık ettik derken bana birkaç ses sisteminin perfomansıyla ilgili örnekler dinletti.

    Hemen oracıkta aracımdaki dandirik sistemi söktürdüm ve Cancan'a ödediğim miktarın biraz üstüne başka bir sistemi monte ettirdim.

    Sökülen eski sistemde kullanılan kablolar o kadar dandikti ki anlatamam.


    O gün bu gündür Ferhatla görüşürüz.

    Geçtiğimiz ay aldığım 2005 Focus Collection aracıma da mevcut kasetçalar yerine USB'li bir teyp taktırdım Ferhatta.

    Kapı içlerine yalıtım da yaptırdım bu kez.

    Çok kaliteli malzeme kullandı ve üzerine de 10 numara işçilikle çok mahir bir şekilde montajı yaptı.

    Sonuç olarak 2 ayrı aracım için Aydın Elektronik'ten hizmet aldım.

    Ve bu hizmet karşılığında kendisine vermiş olduğum parayı sonuna kadar helal ediyorum.





    Açıklama: Ses sistemi montajlarında ödediğiniz fiyat seçeceğiniz komponentlere (teyp-amfi-hoparlör vb) ve araca yalıtım yaptırıp yaptırmayacağınıza (hatta aracınıza ne kadar yalıtım yaptıracağınıza-kapı içleri, tüm iç aksam vb- ve bu iş için hangi malzemeyi tercih edeceğinize) göre ciddi oranda değişiklik gösterdiğinden bu yazımda aldığım hizmet için yapmış olduğum ödemenin miktarıyla ilgili bir bilgi vermedim sizlere.

    Ama kaliteli malzeme kullanımı ve kaliteli işçilik ifadeleri "ucuz" kelimesini çağrıştırmıyor kesinlikle. :)

    Birkaç yüz liralık bir işe de bulaşabilirsiniz, 5-10 bin TL'lik bir işe de.

    Eğer aracınızda geçirdiğiniz zamanda dinlediğiniz müzikten daha fazla keyif alma ve dolayısıyla aracınızdan daha fazla keyif alma fikri aklınızın bir ucundan geçiyorsa eğer Ferhat'a bir uğrayın.

    Büyük ihtimalle bütçeyi doğrulttuğunuz ilk seferde o bütçenin bir kısmını bu işe ayırmak isteyeceksiniz.

    Tanıdık tanımadık herkese selamlar.




  • haluk 23 kullanıcısına yanıt
    Abi, pioneer mehmet ve cancan kadar rezil, bir halt bilmeyen, her geleni kazıklamaya çalışan iğrenç bir ticaret anlayışına sahip işletmeler nedense Ankara'da çok meşhur. Cancana veya pioneer mehmete gittiğin anda iğrenç işçiliği ve kazıklanmayı garanti edebilirim. Neyseki sonunda düzeltmişsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 21 Ekim 2015; 21:21:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

    Dün yani 30.11.2015 tarihinde AYDIN ELEKTRONIK CAR Hi Fi ye gittim ve aracımın ön iki kapısına Pioner TS-E130CI Hoparlör ve yalıtım yaptırdım.
    Adaşım olan Ferhat Bey bu konuda gerçekten bilgi sahibi. İşinin hakkını veren müşteriyi doğru yönlendiren ve gerçekten çok titiz çalışan birisidir.

    Daha sonra da gidip arka kapılar ve birde anfi taktıracağım nasip olursa.

    Bir yere gidip aracınıza sistem taktırmadan önce mutlaka buraya gidip bakmanızı tavsiye ederim.

    Yardımları için AYDIN ELEKTRONIK CAR Hi Fi Ferhat Beye Teşekkür ederim.

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.934252123289064.1073742102.178780078836276&type=3




  • Ergazi elektronik var ivedik caddesi yenimahalle belediyesinin arkasında serkan arkadaş çok temiz ve ince iş yapıyor honda civic aracima full tesisat dosemisti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferhat Bey'in arkadaşları ile Ergazi elektronik'in arkadaşlarının kapıştığı başlık oldu burası :) yanlız Ferhat Bey'inkiler in çoğu foruma ilk defa üye olup övgülerini dizip kaybolmuşlar.. soru işareti tabi.. ben ise bir de ergazi yi deneyeceğim.. sonucu buraya yazarım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mcraeconrad

    Ferhat Bey'in arkadaşları ile Ergazi elektronik'in arkadaşlarının kapıştığı başlık oldu burası :) yanlız Ferhat Bey'inkiler in çoğu foruma ilk defa üye olup övgülerini dizip kaybolmuşlar.. soru işareti tabi.. ben ise bir de ergazi yi deneyeceğim.. sonucu buraya yazarım..

    sizde haklısınız tabi,

    bir konuda, önce tecrübe edinmek lazım ki; işin doğrusu görülebilsin, fark edilebilsin
  • Telefon görüşmesi yaptım Adam dediğim şahıs çok övdüğünüz Ferhat denen kişiydi kesinlikle memnun kalmadım tavırlarından iki hoparlör değişecek bi anfi takılacak adam 500 liradan kapı açıyor malzemeler benden he he dedim kapadm sanki bana ameliyat yapacak Ergazi elektronik e gidecem böyle bi yeri Nasıl abartıyosunuz anlamak mümkün değil hiç işim olmaz böyle yerle herkese kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaNeRR

    Telefon görüşmesi yaptım Adam dediğim şahıs çok övdüğünüz Ferhat denen kişiydi kesinlikle memnun kalmadım tavırlarından iki hoparlör değişecek bi anfi takılacak adam 500 liradan kapı açıyor malzemeler benden he he dedim kapadm sanki bana ameliyat yapacak Ergazi elektronik e gidecem böyle bi yeri Nasıl abartıyosunuz anlamak mümkün değil hiç işim olmaz böyle yerle herkese kolay gelsin

    İlk olarak telefonla konuşan herkes hemen hemen aynı şeyi söylüyor. Arkadaşın biraz kendini beğenmiş bir tarzı var.
    Ama yanına gidip iş yaptıranlar çok memnun. Telefondaki insanı ciddiye almıyor sanırım.
  • Bu arada Keçiören Köprüsünden meteorolojiye çıkan bir yokuş var. Yokuşun hemen başlarında, bina numarasını tam hatırlamıyorum, Powerbass var. Arkadaşın ismi Levent. Burayı da şiddetle tavsiye ederim. Çok düzgün işçiliği olan bir arkadaş. Fiyatları da piyasa fiyatlarında.
  • Aydın elektronik tavsiye edilir. Ankara da işini nadir iyi yapanlardan.
  • Aydın Elektronik'e 1 sene kadar önce gitmiştim. Ortalama bir sistem yapılmıştı hala severek kullanıyorum. Geçtiğimiz haftalarda da 2001 Passat 4 kapı koaksiyel montajı için gittim, işçilikten, ilgiden yine son derece memnun kaldım.
    Ankara'da en iyi sonucun adresi bence Aydın Elektronik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • in dash yani içten çıkacak şekilde navigasyon tv geri görüş kamerası falan olacak şekilde hangi marka model öneririsiniz? ankarada nereye taktıralım?
  • Arkadaşlar Aydın Elektronik Ferhat yüzümü kara çıkartmadı tavsiye ettiğim hem forumdan hemde çevremden insanlar mutlu ayrıldılar. Bir tavsiyede daha bulunmak istiyorum Ferhat Keçiörende ters gelen olabilir.

    Abidinpaşa da 25 senedir aynı yerde hizmet veren internet ortamında pek bilinmeyen fakat işini çok çok iyi yapan bir yer Görkem Elektronik sahibi Talat Uzunoglu 0 (530) 327 39 35 kendisine ve yaptığı işe kefilim. Bizzat aracımı götürdüm işçiliğini gördüm. Dükkanında dışarda bulamayacağınız internette hiç görmediğim birçok ürün mevcut. Fiyatları makul.
  • Ergazi elektronik serkanı tavsiye ederim.dün cyclone takdırdım profesyonel işcilik ben memnun kaldım yenimahallede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Aydın Elektronik, Ferhat Bey'e övgüler sonucunda Ankara dışında bulunan bir arkadaşımı kurdurmak istediği ses sistemi için Ankaraya çağırdım. Ancak haklı olarak onca yoldan sonra fiyat problemi olursa diye tereddüt ediyor. Yaptırdığınız işlem-takılan komponant a karşılıkk ödediğiniz ücreti kabaca yazabilirseniz fikir verecektir. Dilerseniz PM den de gönderebilirsiniz.Telefonla yapılan görüşmeler doğal olarak gerçekçi olmuyor.

    Teşekkürler.
  • Koruc1903 kullanıcısına yanıt
    Ben de o arkadasa gidecem yaza doğru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Ben de hem forumdan görüp hem de iyice araştırarak Ferhat'ı buldum. Siz de titizseniz, ortaya iyi bir şey çıksın istiyorsanız Ankara'da gideceğiniz yer belli. Gitmeden önce mutlaka telefon açın.

    Ben de ilk gittiğimde meşgul olduğu için görüşememiştim :) sonradan ama 2-3 defa oldukça geniş zamanlarda sistemi nasıl yapalım diye konuştuk, farklı alternatifleri dinleyip karşılaştırdık. Sonuç ise çok iyi:

    Ben Focal K2 Power'li bir sistem kurdum. Aydın Elektronik Car Hi-Fi 'da yapılan aracımla aldığım kayıt aşağıda:




    Montaj görüntüleri kendi facebook sayfalarında var. Mutlaka göz atın derim. İşçiliğini anlayabilirsiniz.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.