Şimdi Ara

Ankara'da Fiat Araçlar için Rot/Balans Ustası Öneriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

Hocam hiç bu kadar detaylı bir cevap beklemiyordum. Bu arada ben de bugün AUX kablosu taktırdım araca. Far kaşı düşünüyorum bir de, şu linkteki gibi

https://urun.n11.com/led-far/far-ledi-far-kasi-sinyalli-kayarli-gunduz-fari-distan-montaj-P314177279

Ne diyorsunuz güzel olur mu sizce?
    Boşver, çok oem, şatafatlı. Bütünlüğü yok. arabanın başka biryerinde led, xenon v.s. yokki bu aradan sırıtır.

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Arka tarafa giden hava kanalını nasıl açtınız? Konsolun altını hiç görmedim, var mı ilgili kanal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

Arka tarafa giden hava kanalını nasıl açtınız? Konsolun altını hiç görmedim, var mı ilgili kanal
    orta konsol komple sökülmesi gerek. kalorifer kazanından arka kısma giden hava borularını servisten sipariş ile getirttim. kalorifer kazanının giriş kısmını kesip açtım sonra gerisi toplama..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman sizin sorun şasesel olabilir. Büyük bi kaza geçirmişse alt takımda ne yaparsanız yapın olmuyor kendi Marea aracım gibi.

Direksiyon kutusu ve diğer alt takım elemanlarına baktırsaydınız keşke. Rot ve lastikle bile çözülmeyen bişeyin sorunu daha derindir eminim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

O zaman sizin sorun şasesel olabilir. Büyük bi kaza geçirmişse alt takımda ne yaparsanız yapın olmuyor kendi Marea aracım gibi.

Direksiyon kutusu ve diğer alt takım elemanlarına baktırsaydınız keşke. Rot ve lastikle bile çözülmeyen bişeyin sorunu daha derindir eminim
    Arkadasim ne sasesi ne darbesi?
    Otomobil servisiyiz arabadan anliyoruz herelde. Kendim yaptim duzeldi diyorum ayrica...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Şasedendir o darbe almıştır sen beni dinle. Düzen tutmaz titreme yapar
    Tecrube iste, Senin saseler darbeli duzen tutmuyorsun belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.