Şimdi Ara

Ankara'da en iyi OtO yıkama? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
8
Favori
201.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • isimli markalara kanmayın derim bi sorun olduğunda arkasında duracaklarını sanmıyorum.yorumlardan da belli oluyor.bahşiş olayını biraz fazla verince heryer iyi yıkar diye düşünüyorum. keçiören kuyubaşındaki park oto yıkamaya gidiyorum hep memnun kaldım.
  • Şu oto yıkama sistemien bittim arkadaşlar ya :( Eskişehirde benzinliklerde hep tek fırçalı sistem var birde özel fırça değil bildiğiniz fırça. türkiyede böyle güzel yıkama sistemleri var mı acaba. Önceden tazikli su atması falanda çok iyi kiri söküyor sonra fırçalamaya geçiyor. Bir zaman sonra insan elle araba yıkamaya üşeniyor doğrusu. Hep kendim yıkardım, yıkamacılarada güvenemiyorum makineye girerim daha iyi. Babasının arabası gibi kullanıyor arabayı haberin yokken sinir oluyor insan.





  • Arkadaşlar, geçen hafta sonu Ankara Dikmen'deki Ronnex'e yıkattım aracımı. Açıkçası şimdiye kadar gittiğim en iyi yerdi diyebilirim. Biraz pimpirikliyimdir, sağında solunda su damlası kalmasına ve özellikle iç temizleme sonrasında paspasların ıslak kalmasına gıcık olurum. Ama gerçekten çok memnun kaldım. İlk gittiğim için bilerek şurasını şöyle, burasını böyle yap demedim ve tam istediğim gibi de yaptı adamlar. Tabi yaz geliyor, arada bir yıkatmam gerekecek aracı. Karşılaştırma için sizin tavsiye ettiğiniz diğer yerlere de gideceğim. En iyisini bulmak istiyorum bende. Bu arada Ronnex iç dış 15 TL'ye yıkıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Şu oto yıkama sistemien bittim arkadaşlar ya :( Eskişehirde benzinliklerde hep tek fırçalı sistem var birde özel fırça değil bildiğiniz fırça. türkiyede böyle güzel yıkama sistemleri var mı acaba. Önceden tazikli su atması falanda çok iyi kiri söküyor sonra fırçalamaya geçiyor. Bir zaman sonra insan elle araba yıkamaya üşeniyor doğrusu. Hep kendim yıkardım, yıkamacılarada güvenemiyorum makineye girerim daha iyi. Babasının arabası gibi kullanıyor arabayı haberin yokken sinir oluyor insan.







    baya guzel ya ıs kısa ve temız ;)




  • Detailing Garage tavsiyemdir.. Herşeyiyle çok güzel malzemeler kullanılıyor çalışan arkadaşlar her aracı inanın kendi aracı gibi özenerek yıkıyor ve özenerek bakıyor..
    Bilenler iyi bilir: 34 SKN 62(SKN TYPER) - bugarru ( 4.Klasman drag 1.si Sıdıka başkara)

    Bu araçlar her hafta burada detaylı temizlik görüyor. Fiyatlarıda dışarıya göre gerçekten iyi..


    Adres:

    İvedik Organize Merkez Sanayi
    (Yeni) 1526. (Eski) 572. Sokak
    NO : 35


    DETAİLİNG GARAGE ( gittiğiniz zaman eren yolladı derseniz fiyat konusunda bişeyler olabilir)
  • Ankara' nın çeşitli yerlerinde birçok iyi yıkama dükkanı var bu işte önemli olan her zaman iyi para kazanan mutlu huzurlu bir ortamda çalışan elemanların bir arada olduğu yıkama dükkanlarıdır elemanlar doymazsa elemanlara insan gibi davranılmazsa elemanların yarını olmazsa iyi araç yıkamazlar elemanlarını mutlu eden yıcar en iyi arabayı yıcar
  • bir kaç arkadaş bahsetmiş BİLKENT TABANWAY yıkamanın ne kadar 3 kağıtçı ve doymuş bir yer olduğundan.
    ben de kendi tecrübemi paylaşayım.

    -Kasnakkafa(KK): iç-dış yıkama ne kadar hocam?
    -Epey Doymuş Yüzsüz Yıkamacı(EDYY): 18 lira ama 30 liraya bilmemneli yıkama yaptıttırıyımmı hocam?
    -KK: arkadaşım iç-dış dendiğinde cillop gibi yapılır verilir neyin extrası bu şimdi yani?
    -EDYY: abi çok süper oluyor bilmemne sıktıttırıyorum arkadaşlara aracın göysüne, üff ne biçim oluyo (abart abart abarth motor sports).
    -KK:tamam ya anlaşıldı 30 liranın altına çıkarmıycan sen beni burdan (bile bile lades diyen insan modeli).
    -EDYY:hıhıhı (sırıtıyor) 2 saat sonra alabilirsin abi.
    ...
    ...
    2 saat sonra aracımı almaya gittim, bilmemne bey getirdi aracı utana sıkıla 3 lira bahşiş verdim, bilmemne bey ağzını yüzünü oynattı peh bu da paramı ya dercesine, teşekkür bile etmeden arkasını döndü gitti davar bey (adını öğrenmiş oldum bilmemnenin).
    aceleyle çıktım gittim saat de akşam vaktiydi karanlıktan bir şey görünmüyordu.
    sabah arabaya bir bindim ki ne göreyim! vay başıma gelenler herif o cıvık cıvık sıvıdan bütün havalandırma yerlerine ve hoparlörlere sıkmış sıkmış fısfısla öylece de bırakmış bir zahmet bir bezle şöyle yalandan süttüreyim de parlasın dememiş sayın davar bey. o zıkkımları kendim bezle yaklaşık 1 saatte ancak temizledim kan ter içinde kaldım. ve sonuç olarak da bir daha da oraya ayak basmamamk ve bastırmamak için de and içtim.
    adi adamlar bütün gün ferrari yıkayıp 100 dolar bahşiş alıyormuş gibi edepsiz ve doygun yüzsüz tavırlarla tiksindirdi beni.
    batın inşallah aq

    Bu arada bir de olumlu tecrübemi paylaşayım.
    Bu OTO PROFESÖR öveçler 2.caddenin başlarındaki (başka var mı bilmiyorum), epey güzel yıkıyorlar çok da candan insanlar, allah bol kazanç versinç

    Buna ek olarak Kentpark altındaki HAMMAM da epey güzel yıkıyor tavsiye edilir.

    iyi akşamlar..




  • Önceki sayfada da bahsedilmiş ama pek ilgilenen olmamış. Ben bugün aracımı Kazımkarabekir caddesindeki BP benzinlikte yıkattım. Binek araç iç-dış yıkama 4 TL. 1TL de bahşiş verip 5 liraya idare eder bir iç dış yıkama hizmeti alabiliyorsunuz. Tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
    Şu oto yıkama sistemien bittim arkadaşlar ya :( Eskişehirde benzinliklerde hep tek fırçalı sistem var birde özel fırça değil bildiğiniz fırça. türkiyede böyle güzel yıkama sistemleri var mı acaba. Önceden tazikli su atması falanda çok iyi kiri söküyor sonra fırçalamaya geçiyor. Bir zaman sonra insan elle araba yıkamaya üşeniyor doğrusu. Hep kendim yıkardım, yıkamacılarada güvenemiyorum makineye girerim daha iyi. Babasının arabası gibi kullanıyor arabayı haberin yokken sinir oluyor insan.






    Buna benzer bir sistem İskitlerden İstanbul yoluna dönünce Ankamall un oralarda bir benzin istasyonunda vardı 2-3 yıl önce devamlı orada yıkatırdım, fiyatı da çok uygundu.O makine orada mı hala bilmiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JuMMpeR
    Detailing Garage tavsiyemdir.. Herşeyiyle çok güzel malzemeler kullanılıyor çalışan arkadaşlar her aracı inanın kendi aracı gibi özenerek yıkıyor ve özenerek bakıyor..
    Bilenler iyi bilir: 34 SKN 62(SKN TYPER) - bugarru ( 4.Klasman drag 1.si Sıdıka başkara)

    Bu araçlar her hafta burada detaylı temizlik görüyor. Fiyatlarıda dışarıya göre gerçekten iyi..


    Adres:

    İvedik Organize Merkez Sanayi
    (Yeni) 1526. (Eski) 572. Sokak
    NO : 35


    DETAİLİNG GARAGE ( gittiğiniz zaman eren yolladı derseniz fiyat konusunda bişeyler olabilir)

    Oraya uğradım geçenlerde ama yıkatmak nasip olmadı pazar günü kapalıydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azaz06

    ostim deki total de yıkamadan önce su tutturuyorum sonra kendim süngerle sonax şampuanıyla sabunluyorum sonra tekrar tazyikli su tutturup kuruluyorum 1,5 yada 2 ytl



    bursada da çalı yolunda var böle

    1 liraya köpük makinasını çalıştırıyorsun. su bedava
  • dikmen opet içersindeki sonax kapattı, yaklaşık iki yıldır evdeki araçları orda yıkatıyordum gayet memnundum. Bugün oraya gidip kapandığını görünce alternatif aradım, sonra sokullu caddesi üzerinde fantom mudur ne karın ağrısıdır öyle bir yere gittim eleman direk abi bu yaramaz ne yapıyoruz diye karşılad aracı aldı 17-18 yaşlarında biribe bunu sen yıka diyip anahtarı verdi ilk başta içini temizledi, temizlerken plastik aksamlara süt gibi birşey sürdü, sordum bu yağlı yağlı olmaz diye, yok abi bu koruyucu dedi muhabbet devam etti abi bir hafta oldu başlayalı önceden cancan oto çalışıyordum ehliyetsiz kaza yapınca kovdular falan dedi içime kurt düştü neyse sahibiyle muhabbet ederken dikmende en iyi yıkamayı biz yapıyorz falan diye sallıyo dükkanın bir tarafındada lastik değiştiriyorlar, neyse araba dış yıkama girdi çıktı üstünde çamur akıyordu birde ne göreyim ön tamponun boyası atmış başta araca suç buldum neyse yakından bakınca boyası kalkan yerde ince bir çizik var anladımki; basınç makinasın ucunu vurmuş eleman sonrada boya bozuk para genişliğinde kalkmış, neyse ben oraya bakınca eleman abi yeni boyalımıydı falan dedi, manyakmısın orjinal boyalı falan dedim neyse sinirim tepeme çıktı silde şunu gideyim dedim, aracı evin önüne getirdim 3 saat boyunca dışını ve içindeki yağlı sözde koruyucu maddeyi çıkarmaya uğraştım, tamponda bize hediye kaldı

    bundan sonra arabamı kendim yıkarım herhangi birşey olursada en azından kendim yaptım derim




  • Tabanway'dan uzak durun...nisan ayında megane'ımı bıraktım aynı hızlı cila tribiyle 30 lira tokatladılar.
    ama intikamımı auriste aldım...haziran ayında yeni aldığım aurisimi komple iç kuaför için tabanwaya bıraktım. saat 1de aldılar 6da verdiler...baktım detaylı, hiç güzel yapmamışlar. koltuklarda lekeler aynenm duruyo. halılar silinmemiş. neyse ikinci kez gittim. bunları düzeltin diye. yine 1de bıraktım 6da aldım. bu sefer de süper olmamıştı. bahane olarak lekeler çıkmıo abi çok denedik fln gibi konuştular. bilmiyorum aracın için bej renk belki içine işliyor lekeler hakikaten ama bana hiç yoktan 2 kez iş yaptırdılar. iki kez git gel oldu. düzgün yapsalar tek seferde biterdi. ikinciyi tabi bedava yaptılar da en azından zarardan kurtuldum.
    işin özü dediğiniz gibi alışmışlar parasının hesabını bilmeyenlerin arabasını yıkamaya, dolayısıyla paragözler. fazla emek sarfetmeden bitirip yollamak istiyolar müşteriyi. tabi parayı da tokatlamayı istiyolar...
    bi tek paspasların üstüne koydukları plastik/kağıt arası şey güzel. yıpranmıyo, paspası temiz tutuyo, onun haricinde kısaca BİLKENT TABANWAY'dan UZAK DURUNNNN....




  • bende yazayım bilkent tabanwaydan uzak durun. fahiş fiyat rezil hizmet...

    dikmen sonaxı yazıcaktım ama kapandığını okudum az önce :)

    bilkent 3 te garaj oto var(mış) bir zamanlar asilx söylemişti hala duruyomu bilmiyorum hiç gitmedim

    meguiars ankara açıldı, bestekar sokak 63 numara. ibrahim abi vardır selamımı söyleyebilirsiniz 35 punto ozan derseniz tanır :) sahiplerini tanırım kesinlikle tavsiye ederim.
  • Burada gördüğüm kurumsal firmalar denetleme olmadığı için gerçekten rezil. Bende bir çok yerde yıkattım ama 4x4 memnun kaldığım tek yer, eskişehir yolundaki atom enerjisinin arkasında toyoto var akoto olabilir oradaki arkadaşlar hem temiz hemde kaliteli malzemelerle yavaş bir şekilde yıkıyorlar. Fiyatıda 10tl filan olması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: g_boz

    Burada gördüğüm kurumsal firmalar denetleme olmadığı için gerçekten rezil. Bende bir çok yerde yıkattım ama 4x4 memnun kaldığım tek yer, eskişehir yolundaki atom enerjisinin arkasında toyoto var akoto olabilir oradaki arkadaşlar hem temiz hemde kaliteli malzemelerle yavaş bir şekilde yıkıyorlar. Fiyatıda 10tl filan olması lazım.


    bende geçen hafta gitmiştim ama kapanmış orası
  • üzüldüm..işini düzgün yapan bir yerdi. yarın gideceğim markopondan Auto Profesor aldım bakalım nasıl çıkacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzzY®

    bende yazayım bilkent tabanwaydan uzak durun. fahiş fiyat rezil hizmet...

    dikmen sonaxı yazıcaktım ama kapandığını okudum az önce :)

    bilkent 3 te garaj oto var(mış) bir zamanlar asilx söylemişti hala duruyomu bilmiyorum hiç gitmedim

    meguiars ankara açıldı, bestekar sokak 63 numara. ibrahim abi vardır selamımı söyleyebilirsiniz 35 punto ozan derseniz tanır :) sahiplerini tanırım kesinlikle tavsiye ederim.


    oraya boya koruma yaptırdım hiç memnun kalmadım zira.. zannersin ki sadece cila atıp verdiler arabyı.. şikayetimi dile getirdim bir daha yapacaklar ama olan bize oluyo vakit darlığında sürekli git gel.. kısacası çok özensiz iş çıkarttılar
  • sincan da, ayaş yolu üzeri ford başer otomotiv yanında petrol ofisi var, orada 1 TL ye süpürge ve 1 TL ye basınçlı makina var, kendisi yıkamak isteyenler için fakat şunu belirteyim arkasında çimento fabrikası var, dolayısıyla yolda oluşan toz uçup arabaya yapışıyor ve kullandıkları su da temiz deil, araç üzerinde çok leke bırakıyor. bunun gibi bir başka yer sincan da ayaş caddesi (fatihten sincana giden yol) üzerinde askiyi sincan istikametine geçince AYGAZ var, orada da varmış ama gitmedim.

    önceleri elvankent 14.cadde girişinde OPET var, orada yıkatıyordum ve memnundum fakat çok sıra oluyor, hafta sonu sabah 9-10 gibi gitmeme rağmen 7-8 araç oluyor sırada. fiyat iç-dış 10 TL, hızlı cila 5 TL

    yeni yerim ise yine ayaş yolu üzerinde cantekin Shell var, oradaki yıkamayı beğendim, 3 kişi çalışıyorlar, biraz yavaş ama hakkını veriyorlar, önce sabunlu cilalı köpük sıkıyorlar, biraz yumuşamasını bekledikten sonra (kapı içleri dahil) basınçlı su ile yıkıyorlar, fırça sünger yok. sonrasında da güzelce içini bagaj ve koltuklar dahil süpürge ile çekip her yerini temizliyorlar ve kurutuyorlar. iç-dış 8 TL,
    kesinlikle tavsiye ederim.

    iskitler turgut özal (konya yolu) caddesinde 1011 kavşağını konya istikametine geçince sağdaki BP den çok memnundum, fiyatı konusunda bilgim yok, tanıdık olduğu için para veremiyordum.
    yine konya yolunda BP yi geçince ileride sadece otogaz satan bir bayi var, içerisinde Doktor oto yıkama vardı, doktor devretti şimdi gerçi ama oradan da çok memnundum, adeta yalayıp yutuyorlardı..

    dipnot: ben ne zaman araç yıkatsam yağmur yağıyor, artık yıkatmicam...




  • Dikmen opetin altında sonax la daha dün telefonda konuştum. Kapanmış değil. Pazartesi ya da salı uzun yola çıkıcam. çıkmadan dış boya koruma yaptırıcam. 150 tl fiyat dediler 6 aya kadar koruma sağlıyomuş. Bi deneyelim memnun kalırsam seneliğe dönerim. Tatil dönüşü (temmuz sonu) bide iç dış yaptırırım. Sonucu burada paylaşırım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.