Şimdi Ara

Ankara'da 3D Sinema Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Önümüzdeki hafta sonu bacanağın yanına Dikimevi'ne gideceğim. Niyetim Gravity filmini 3D'li izlemek - ne yazık ki Imax gösterimini yakalayamadım. 3D açısından önerebileceğiniz en iyi sinema hangisidir?

Ayrıca Ankamall'deki Imax deneyimini yaşamak gerekir mi?

• Ankamall da pacific rim i 3d izlemistim gayet güzeldi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imax deneyimini 3D den ziyade 3D olmayan bi filmde yaşamak gerekir açıkçası..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gravity izledim berbat bir film
  • Haftaya da Thor devam edecek gibi, önerir misin yoksa bir iki ay sonra geleceğim tekrardan. O zaman mı gideyim?
  • Seviyeli Yarbay kullanıcısına yanıt
    3D için önerebileceğin film var mı? Otopark sıkıntısı olmaması açısından AVM sinemasını düşünüyorum (çok kaliteliyse AVM harici de olur), önceliğim CEPA ve Ankamall. Sinema salonu olarak öneri de almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Haftaya da Thor devam edecek gibi, önerir misin yoksa bir iki ay sonra geleceğim tekrardan. O zaman mı gideyim?

Thor varken Thor'u izle..İki ay sonra Hobbit vizyonda olursa ona gidilebilir ama olur mu emin değilim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathstroke52

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Haftaya da Thor devam edecek gibi, önerir misin yoksa bir iki ay sonra geleceğim tekrardan. O zaman mı gideyim?

Thor varken Thor'u izle..İki ay sonra Hobbit vizyonda olursa ona gidilebilir ama olur mu emin değilim..

Gelecek programa baktığımda Hobbit vizyona girdiğinde Imax için daha iyi bir seçeneğin o süreçte olmayacağını düşünüyorum.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.