Şimdi Ara

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü DH Özel 30TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
16
Favori
20.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: helpgod

Keşke ankara'da olsaydık dedirten bir firsat olmuş. Tebrikler, bol kazançlar.

Abi 2 saatte bizdesin. Bekliyoruz birlikte gideriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sLAUGHTER IS THE BEST MEDICINE
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

çok teşekkürler

Hocam iyi isler. Etlerinizi nerden temin ediyorsunuz? Bu konuda bir denetim uyguluyor musunuz?

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

çok teşekkürler

Hocam iyi isler. Etlerinizi nerden temin ediyorsunuz? Bu konuda bir denetim uyguluyor musunuz?

hocam merhaba,
    Tüm ürünlerde %100 denetim uygulanıyor çünkü tüm ürünleri bizzat kendim temin ediyorum :)
    Öte yandan açık mutfak konseptimiz ve kamera sistemlerimiz de aktif denetimi sağlıyor.
    Kullandığımız etler %100 dana eti ve helal kesimdir, Et ve Süt Kurumu'ndan temin edilmektedir.

@benim2 siz geln ben her şeyi hallederim

Az önce Bal Mantı yı aradım gelmemişsiniz henüz.

Benim yarın ki 3 kişilik rezervasyonu iptal edip bugün akşam iftara 6 kişilik rezerveye çevirdik.

Orijinalden alıntı: Emrah_d

Eren Hocam merhaba,

Az önce Bal Mantı yı aradım gelmemişsiniz henüz.

Benim yarın ki 3 kişilik rezervasyonu iptal edip bugün akşam iftara 6 kişilik rezerveye çevirdik.

Emrah hocam,

Haberinizi aldım, size en güzel yerlerden birini ayırdım, akşam görüşmek üzere.

Bartu Hocam,
    memnun kalacağınıza eminim, sizlere de güzel bir masa ayarladım, görüşmek üzere.

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

Daha iyi ana yemekler olsa, diğer kısımdan biraz kıssanız daha iyi bence. Yani ben sıcak bir yan göremedim az çok piyasa bu değil mi?

Merhaba,
    ana yemeği güçlendirip diğer kısımları kısmak açıkçası bizim kolayımıza gelir, ancak bizim isteğimiz bol çeşitli, her biri lezzetli ürünlerden oluşan bir iftar yemeği sunmak. Tercih meselesi yani.
    Öte yandan Ankara geneli olarak bakarsak sıcak bir yan göremeyebilirsiniz. Kızılayda 20TL'ye de iftar menüsü sunan bir çok restoran var. Ancak bulunduğumuz semtte/bölgede sunduğumuz menüye eş değer menüyü 45TL'nin altında ne yazık ki bulamıyorsunuz.
    "Az çok piyasa bu" ne yazık ki değil Ankara'da bu sene. Fiyatlar uçmuş, kalite düşmüş vaziyette Ankara için.
    Ürün ve hizmet kalitesini göz önünde aldığımda inanabilirsiniz ki gerçek anlamda sıcak bir fırsat bu konu.

Saygılarımla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

Daha iyi ana yemekler olsa, diğer kısımdan biraz kıssanız daha iyi bence. Yani ben sıcak bir yan göremedim az çok piyasa bu değil mi?

Merhaba,
    ana yemeği güçlendirip diğer kısımları kısmak açıkçası bizim kolayımıza gelir, ancak bizim isteğimiz bol çeşitli, her biri lezzetli ürünlerden oluşan bir iftar yemeği sunmak. Tercih meselesi yani.
    Öte yandan Ankara geneli olarak bakarsak sıcak bir yan göremeyebilirsiniz. Kızılayda 20TL'ye de iftar menüsü sunan bir çok restoran var. Ancak bulunduğumuz semtte/bölgede sunduğumuz menüye eş değer menüyü 45TL'nin altında ne yazık ki bulamıyorsunuz.
    "Az çok piyasa bu" ne yazık ki değil Ankara'da bu sene. Fiyatlar uçmuş, kalite düşmüş vaziyette Ankara için.
    Ürün ve hizmet kalitesini göz önünde aldığımda inanabilirsiniz ki gerçek anlamda sıcak bir fırsat bu konu.

Saygılarımla.

Haftaya Salı 6 kişi sizdeyiz. Görüşmek üzere.

• @slazenger görüşmek üzere hocam, geleceğiniz günden 1 önceki gün rezerve yaptırırsanız bizim için harika olur

Ankara'da olanlar gidip destek olsunlar bence bu hayır işine. Hayır işliyor çünkü.
    İstanbul'da ki müslümanlar bu fiyata isyan ederdi.
  • çok güzel dostlarla tanıştığım bir iftarı daha geride bıraktık, inanır mısınız bilmem ama en güzel misafirler DH'den gelen kardeşlerim agabeylerim.

Ramazan başından beni 7 günde 4. dışarda iftarımdı. Diğer 3 iftar gerçekten kallavi sayılacak mekanlardan olmakla beraber buz gibi mekanlardı. Bal Mantıya da ailemle gittik. Kapıdan girerken mekanın sıcaklığı belliydi. Hatta diğer 3 iftarım da boşa gitmiş diyebilirim. Belki de ilk defa bu kadar tok hissederek ayrıldık mekandan.

Otantik yapısı, sıcak ortamı, çalışanların nezaketi ve en önemlisi Eren Bey'in o içten samimi gülüşü Bal Mantı'yı değişilmez bir mekan yaptı bizim için.

Ha ama şunu söyleyim kesinlikle hızlı bi servis beklemeyin (bi an önce yiyip içip kalkmayı önlüyor) bazı noktalarda yavaş kalıyor ki bu gayet normal bi durum kalabalık bi ortam için. Bunu da sohbetle avantaja çevirebiliyorsunuz.

Kesinlikle bal mantı tatlısı ve baklava ( sanırım tamamen el yapımı ve mükemmeldi) bunlardan tatmalısınız.

Eren Bey ve ekibine bu güzel akşam için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_d

Değerli arkadaşlar,

Ramazan başından beni 7 günde 4. dışarda iftarımdı. Diğer 3 iftar gerçekten kallavi sayılacak mekanlardan olmakla beraber buz gibi mekanlardı. Bal Mantıya da ailemle gittik. Kapıdan girerken mekanın sıcaklığı belliydi. Hatta diğer 3 iftarım da boşa gitmiş diyebilirim. Belki de ilk defa bu kadar tok hissederek ayrıldık mekandan.

Otantik yapısı, sıcak ortamı, çalışanların nezaketi ve en önemlisi Eren Bey'in o içten samimi gülüşü Bal Mantı'yı değişilmez bir mekan yaptı bizim için.

Ha ama şunu söyleyim kesinlikle hızlı bi servis beklemeyin (bi an önce yiyip içip kalkmayı önlüyor) bazı noktalarda yavaş kalıyor ki bu gayet normal bi durum kalabalık bi ortam için. Bunu da sohbetle avantaja çevirebiliyorsunuz.

Kesinlikle bal mantı tatlısı ve baklava ( sanırım tamamen el yapımı ve mükemmeldi) bunlardan tatmalısınız.

Eren Bey ve ekibine bu güzel akşam için teşekkür ederiz.

Emrah Bey,

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, inanın bu yorumu okuduktan sonra günün tüm yorgunluğu bi anda uçtu gitti üzerimden.
    Ailenizi ve sizleri memnun etmek benim çok değerli.
    Tekrar teşekkür ederim...

Görüşmek dileğiyle.

• Saat 19.30 dan 22.00'ye kadar bizi en iyi şekilde misafir edip ağırlayan başta Eren kardeşim olmak üzere tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ederiz.

Iftarımızı baslangiclarla açtıktan sonra, sıra mantıya gelene kadar doyduk diyebilirim . Porsiyonlar fazla ve doyurucu. Mekan sıcak,samimi. Çalışanlar gerçekten güler yüzlü ve yardım sever.

Tek sorun Eren'in fazla kosturmacası iki lokma yiyemedigine eminim.

Haftaya ailemle gitmeyi planlıyorum, herkese tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: bartu981

Saat 19.30 dan 22.00'ye kadar bizi en iyi şekilde misafir edip ağırlayan başta Eren kardeşim olmak üzere tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ederiz.

Iftarımızı baslangiclarla açtıktan sonra, sıra mantıya gelene kadar doyduk diyebilirim . Porsiyonlar fazla ve doyurucu. Mekan sıcak,samimi. Çalışanlar gerçekten güler yüzlü ve yardım sever.

Tek sorun Eren'in fazla kosturmacası iki lokma yiyemedigine eminim.

Haftaya ailemle gitmeyi planlıyorum, herkese tavsiye ederim.

Bartu Bey,
    Asıl ben teşekkür ederim yorumunuz için, değerli sohbetiniz için.
    Vallahi koşturmadan olmuyor :), yeter ki servis kaliteli olsun, yetişsin.
    Ailenizle sizi bekliyorum.
    Saygılarımı sunarım.

• akşam için rezervasyonları almaya devam ediyoruz
    En güzel masalar DH'li dostlarımın
    Akşam görüşmek üzere.

İşte bu yüzden yaptığınız şey çok anlamlı. İlk fırsatta arkadaş grubumla geleceğim. Hayırlı işler.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.