Şimdi Ara

Ankara ÇİNÇİN + Türkiyenin En Belalı Yeri + Dikkatli OL ! :) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
4
Favori
255.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ankarada çolukçocuk delikanlının gidip dolaşamayacağı yer bu aralar ismetpaşa çinçin yılıldı yenidoğanda müşterisne bakıor diyen arkadaşlar çinçinde raat gezinebildiim dienler alışverişte alıcı olanlara çinçin bşi demez adamlar ekmek parasını kazanıo benim mahallemdede böle para kazandırana kimse bşi demez açlık tokluk savaşı çünkü ama bu zamanda türkiyede yenidoğan izmir kruçay istanbul hacıhüsrev kimse jaka satamaz
  • Türkiyenin en belalı yeriymiş. Çinçini dağıttılar koçum bişey kalmadı orda.
  • jandarmanın giremeyeceği yer yok tüm psikopatlar serseriler bide çinçinliler duyun beni Türkiyeyi yaşanmaaz hale getirdiğiniz için Allah Belanızı Versin!!
  • Apaçinçin
  • birazdan arabayla ordan geçmek zorundayım. bana dua edin...
  • ankarada yaşıyorsan çankaya sınırlarından çıkmayacaksın bu kadar basit bi olay
  • http://www.uludagsozluk.com/k/cincin/

    Okuyun !
    Ankara ÇinÇin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dwight Stifler

    quote:

    Orjinalden alıntı: Anectodhe


    istanbulda yaşadıgın yere baglı ;) bana türkiyede ; dolapdere tarlabaşı gazi mahallesi z.burnu vs gbi yerler gösterbilirmisin ;)



    İkitelli diyorum sadece. o gültepe civarları . büyükçekmece gölünün üst tarafları.,


    tabii birde sefaköy/ inönü mahallesi.


    nee şaka mı yapyorsun ikitellide oturuyorum başakşehirde. istanbul un en nezih yeridir kesinlikle kavga olmaz. sen sanayi sitelerini görünce gözün korktu heralde.
  • İzmir -Tepecik
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

    Ankarayı bilmiyorumda istanbulda önce hüsrev sonra tarlabaşı gelir. Benim 2sinede arasıra yolum düşüyor
    Ama size tavsiyem aman ha hata yapıpıta girmeyin, altınızdaki arabayı bile alıp götürebiliyorlar. (ciddi)

    Hacı hüsrevde geçen sene bir icra işi için bulunma hatasına düştük aracı bir sokağın girişine park etmiştik bir anda kapıları açtılar 2-3 kişi ellerinde bıçaklar bizde can havli ile kapıları kapatıp bastık sokağa doğru ,sokağa girip hızla ilerlerken ve yırttık hevesi varken hayatımızın şokunu yaşadık . Çıkmaz sokaktı ve arabanın donmesi için inanılmaz dar bir sokaktı o anın heyecanı ile arkadaşım sağolsun döndü ama dönüşte ellerinde koca taşlarla veletler bekliyordu.Bas bas nidaları kapaklanmalar derken ön ve arka camı patlattılar ön cam allahtan patlamadı tuz buz oldu arkadaşım devam edip çıkabildi ben arka taraftaydım arkadan 3 tane kayacık içeri daldı allahtan abzürd yerlerde durdu taşlar ve bize birşey olmadı anlayacağınız herşey organizeydi ve Allah korudu .İşin daha kötü yanı ise gittiğimiz hiç bir karakolun ilgilenmek istememesiydi hepsi birbirine yollamanın derdindey ki resmen polisler hacı hüsrev ile ilgilenmek istemedi. Daha sonra polislerle davalık olduk::) Uzun lafın kısası organize olarak operasyon yapabilsede ne yazik ki polisimiz bu tür mekanlara anlık müdahaleler yapamıyorlar .Zaten polis dediğin nedir ki türkiyede rüşvet yiyen arabayla ordan oraya gezen sokakta gördüğü garibana GBT yaparak egosunu tatmin eden modern yeniçeriler!!!(Özel birimleri bu sözlerim kapsamıyor onlar direk devletin ileyişine el atmakla meşguller)

    Lakin jandarma olayı derseniz sadece gülerim çünkü askerin giremeyeceği bir yer yok!! Kendine özel hukuki dayanakları ile anayasadan bile üstün haklarla donatılmış durumda iken asker girer temizler ve çıkar kimsede ne yaptın diye soramaz!!(Ne yazik ki...)




  •  Ankara ÇİNÇİN + Türkiyenin En Belalı Yeri + Dikkatli OL ! :)


  • Selamsiz
  • Kardesler sız neyın muhabbetındesınız her horoz kendı coplunde ama bızım mahallemız her zaman mazın ;) ben bılmem çinçin minçinn bız Hacı husrev Bakkal Sokak cocugus ..o cıngene deyıp dalga cectıgınız adam ların yarısı olamassınız ayıkk olsun o roman cocukları sevdıklerı ıcın 1 sanıye dusunnmeden olume gıder... AYIK OLUN baymayalım kafanızı
  • polis belki giremez ama jandarma girer. cunku jandarmadan herkez korkar vurma yetkileri vardır bu arkadaslarıni ve genelde polislerın yatıstıramadıgı olaylar jandarma geldiginde biter genellikle. cok cıvıtırsanız ortalıgı savas alanına cevırebılırler. cok tuttugum bır bırımdır.
  • Arkadaslar Gazimahallesi falan bunlar büyük abiler oluyor.Birde küçükleri var Topselvi,Esentepe,Tamirane -ki bunlar bir semtinkiler.Her semtte var böyle artık..
  • yamyamlar mi var o bolgede ?
  • Tarlabaşı burayı 1 haftada dağıtır , aranızda hiç bi bilen yok tarlabaşını ???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: recaro

    polis belki giremez ama jandarma girer. cunku jandarmadan herkez korkar vurma yetkileri vardır bu arkadaslarıni ve genelde polislerın yatıstıramadıgı olaylar jandarma geldiginde biter genellikle. cok cıvıtırsanız ortalıgı savas alanına cevırebılırler. cok tuttugum bır bırımdır.

  • her şehirde oturan kendi şehrinin pisliğini ön plana çıkarmaya çalışıyor anladığım kadarıyla

    çinçin'in kıyısını görmemiş birileri bile "ohoo o da birşey mi" gibi laflar ediyor. çok gördünüz de istanbul ile kıyaslıyorsunuz değil mi?

    bir de pislikle övünme var o daha da güzel.
    15-16 yaşındaki arkadaşlarımız "çinçin eskisi gibi değil" gibi laflar ediyor, gören de hayatı çinçinde geçmiş sanacak.

    sidik yarıştırınca ne oluyor forsunuz mu yükseliyor?

    asıl çinçin hala eskisi gibidir. hala pislikten geçilmez. yerle bir etseler de kurtulsak şunlardan.

    bir de bursada kamberler denen yeri bilirim, aynı pislik bir yer.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.