Şimdi Ara

Ankara/Çankaya Lastik Oteli bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Tunalı civarlarında oturuyorum. Yakınlarda uygun fiyata lastik oteli hizmeti veren bir yer var mı bildiğiniz ?

Sürekli babamın deposundan lastikleri araca yükleyip sökme takma işleminden sonra çıkanları tekrar depoya indirmekten ve aracımın kirlenmesinden bıktım.

• Vedat Dalokay Caddesinde var. Çok yakın sayılmaz ama çokta uzak değil. Bir de Köroğlu İşkembecisi'nden Doğu Kent Bulvarına çıkarken sağda olması lazım. Ayrıca Nişantaşı Pazarının karşı çaprazında bi lastikçi var ama lastik oteli olarak hizmet veriyor mu hatırlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zgn61

Vedat Dalokay Caddesinde var. Çok yakın sayılmaz ama çokta uzak değil. Bir de Köroğlu İşkembecisi'nden Doğu Kent Bulvarına çıkarken sağda olması lazım. Ayrıca Nişantaşı Pazarının karşı çaprazında bi lastikçi var ama lastik oteli olarak hizmet veriyor mu hatırlayamadım.

hocam vedat dalokay da olabilir, bu saydıklarınızın yıllık ne kadara saklama hizmeti verdiğini biliyor musunuz ? bir de güvenilir midirler acaba ? bazı lastik otellerinin değişim sezonu aralarında lastikleri eşlerine dostlarına verdiklerini duymuştum.
  • Güvenilirliği konusunda hiç birine birşey diyemem, şahsen tanımıyorum. Ama Vedat Dalokay'daki temiz bi esnafa benziyordu, bir kere lastik tamir ettirdim. Mekanı dışardan iyi duruyor, cadde üzerinde Türközü'ne inerken sağda kalıyor. Diğerlerini mekan olarak biliyorum. Genelde lastik otelleri değişim ücreti alır, ücretsiz otel hizmeti verir. Fiyatları konusunda bi bilgim yok açıkçası. 4 lastik değişim, balans ücreti 50 tl heryerde.

Orijinalden alıntı: zgn61

Güvenilirliği konusunda hiç birine birşey diyemem, şahsen tanımıyorum. Ama Vedat Dalokay'daki temiz bi esnafa benziyordu, bir kere lastik tamir ettirdim. Mekanı dışardan iyi duruyor, cadde üzerinde Türközü'ne inerken sağda kalıyor. Diğerlerini mekan olarak biliyorum. Genelde lastik otelleri değişim ücreti alır, ücretsiz otel hizmeti verir. Fiyatları konusunda bi bilgim yok açıkçası. 4 lastik değişim, balans ücreti 50 tl heryerde.

valla hocam 3-4 yer aradım hepsi sezonluk 40 ya da 50 tl ücret istiyor sadece saklama hizmeti için. bu da yılda 80-100 tl eder. aynı rakama da sökme takma yapıyorlar.. pek uygun gelmedi açıkçası. bahsettiğiniz vedat dalokaydaki yerin numarası var mı acaba

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.