Şimdi Ara

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.847
Cevap
55
Favori
171.297
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2013 model citroen nemo aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum fiyat nedir? Aracım komple camlı. 175 TL mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A N K A R A -- 6 Mart 2020; 22:35:5 >
  • A N K A R A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 5 cam fiyatımız Avangart 175 TL, Global 300, Ceramic pro 500 TL. Araçtaki cama göre nemo 2 küçük cam tam cam sayarsak 200, 360, 600 TL fiyatlarla uygulama yapabiliriz.
  • Arkadaşlar merhaba
    Çarşamba günü burdan iletişim sağlayarak dükkanına gittiğim vayvay ankara yani emr garage den perşembe günü astra j için Tesla ekran taktırdım.
    Ürünün kurulumu perşembe günü yapıldı. Sonradan farkında olduğum birtakım eksiklikler oluştu.
    Aracın orjinal düğmeleri çekiş kontrol eco Mode gibi çalışmıyordu. Bu sonradan düzeltilebilir bir durum. Ki zaten düzelteceklerdi.
    Aracın bluetoothu devamlı kopma halindeydi. Düzeltilecek birşey değil teypçi olmasakta bluetooth modül kalitesinde kaynaklı olduğunu az çok herkes tahmin edebilir.
    Bluetooth üzerinden telefon görüşmesi yapmam tam bir sorun oldu ses çok derinden ve boğuk gidiyordu.sökülme aşamasında kendileri de bunu teyit etti harici mikrofon la çözülebileceği söylendi.
    Android sürümü 9 dendi 6 çıktı.
    Ürün araçla tam uyumlu olmadığı için parlaklık ayarlanamıyordu buda gece floresan gibi bir göğüs ortaya çıkardı.
    Bu şikayetlerle cuma sabahı vay vay Ankara teypçisine iade talebiyle gittim. Asıl sahibi olan emr garage ye yönlendirildim.
    İade talep ettiğimde çözeceği sorunlar için iade yapamam dedi.
    Ben 2600 tl verdiğim aletin böyle çıkmasına birincisi açıkçası midem bulandı ikincisi ben her sorun için yaptırıp deneme yapmaya tekrar sanayi yolu tutacak vaktim yok.
    Ama çarşamba günü benimmiçin 3 saatini harcadılar benden kaynaklı sorunlar olmamasına rağmen işçilik masrafını hak geçmesin diye razıydım.
    Tabi şirket sahibi emrah bey parayı eline geçirmiş olmanın rahatlığıyla normalde 100 150 tl olan işçilik ücretine 200 sıkıntıları olan cihazı da aşındırma bedeli olarak 200 tl de ordan kesip totalde bedavadan haksız olarak kazandığı 400 tl yi kesip 2200 iade etti.
    Sebebi ise cihaz araca takıldı kabloları Vs açıldı. Vs Vs halbuki kablolarda kesme biçme işlemi olmadı. Ayrıyetten bana takılan teyp bir köpük içinde kutuyla geldi. Ekranında koruma jelatini yoktu. Dükkanda emsali ürünlerde batısında ekranda koruma jelatini var. Aynı marka üründe ise koruma jelatini olmamasına rağmen paletlemedi bana gelen ürün gibi değil cihaz ince köpüğe sarılmış sonra kaba köpüklü ambalajlanıp kutulanmıştı.
    Yani kullanılmış diyemem fakat dükkandaki diğer paketlere aynı kondüsyonda değildi. Bende aynı kondüsyonda cihazı toplam 2 saat kullanmadan iade ettim.
    Burdan alışveriş yapacak arkadaşlara tavsiyem yapmamaları yaparlarsa bu tarz olaylar başına gelebileceği heleki cihaz 2 sene içinde bozulursa kimler ne olacak.
    Dh yönetimine de bu tarz zihniyetteki esnaflara firma yetkilisi sıfatı verilmesi ki kimse güvenip parası gasp edilmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Esnaf sıfatını müşteri belirler ben müşteriyim. Benim haddime oldumu?
    Poşetinde olmayan bana takılan ürünü öbür dükkandan getirdiniz vay vay da vardı da ben mi bakmadım? Öbür dükkanda iade için gittiğimde gördüm buraya yazdığımı da dün yüzüne söyledim iftira değil yüzüne söyledim.
    Cihazın birer birer çözdüğün sorunları sadece tuşlarıydı. Bunun çözümü olacağını yukarıda yazdım. İlk montaj yaparken yarım yamalak iş yaparsan ikinciye çözmek zaten senin işin.
    Yarım yamalak yapılan iş tam desteklemeyen cihaz için öffleyip püfflemedim sen ortada yokken daha kardeşine saat 9 da iade etmek istediğimi bildirdim.


    Amacım da ne biliyormusun başkalarının parasına kolayca Konma diye insanları bilgilendiriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay-vay kullanıcısına yanıt
    Ekşiden insanlar mesaj atıyor ilk parası gasp edilen ben değilmişim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay-vay kullanıcısına yanıt
    Sadece çözdüğün sorunları yazmışsın bluetooth la telefon görülmesini sende denedin sende boğuk dedin mikrofon takarız dedin cihazın mikrofonunun bozuk olduğunu biliyorsun
    Bluetooth kopmasına yorum bile yapmadın
    Android 9 diye sattığım cihazın Android 6 çıkmasına cevap zaten yok
    Konu senin için kapanmış evet çünkü verip verebileceğin cevapları zaten yazmışsın yalan yanlış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vay-vay

    Merhaba, 5 cam fiyatımız Avangart 175 TL, Global 300, Ceramic pro 500 TL. Araçtaki cama göre nemo 2 küçük cam tam cam sayarsak 200, 360, 600 TL fiyatlarla uygulama yapabiliriz.
    Hocam selamlar. ben sizin firmada 4 camı ki sanırım cam filmi avangart idi 235tl fiyat ile daha bir kaç fun önce yaptırmış olmaktan dolayı yazdığınız fiyatları görünce yalan yok canım sıkıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluecolor B kullanıcısına yanıt
    Son olarak Müşterinin ücret iadesi yapılmıştır. Buna rağmen her yerde sizi rezil edeceğim diye tehdit mesajı atmıştır.

    öncelikle bizim esnaf sıfatımızı değerlendirmek haddinize değil! gasp etmek vs. gibi ifadeleri kullanırken dikkat edin. terbiyesizlik yapmayın.

    çok yazmayacağım sadece aramızda geçen olayı anlatıyorum.

    cihazı almaya geldiniz baktınız sonrasında bize sorduğunuz soru, ben bu cihazın ikinci el olmadığını nerden bileceğim? bu soruyla kişiliğiniz hakkında ilk ipucunu verdiniz.

    ekranda jelatin yok bazı marka cihazlarda dedim, inanmadınız aynı cihazın farklı kutulusunu gösterdim bu sefer benim cihazın kabloları poşette değil dediniz.

    madem inanmadınız neden aldınız şimdi iftira peşindesiniz?

    cihazla ilgili çıkan sorunları yanınızda birer birer çözerken öff püff diyerek niyetinizi belli ettiniz bende sordum abi cihazımı beğenmedin?
    evet sorun çözülsede bu cihaz içime sinmedi yine aynı sorunlar oluşabilir dediniz.

    sıfır cihazı taktırıp sonra içime sinmedi diye keyfi değişim yapacak halimiz yok. cihazı çalışırken takılmadan incelediniz hoşunuza gitmediyse taktırmayacaktınız.

    sonuç olarak sıfırken 2.el durumuna düşen cihazı aldık işçilik ve 200 tl yıpranma farkını aldık iade ettiniz.

    bunu size hiçbir firma yapmaz.
    sanki marifetmiş gibi emr garage sahibi vay vay vs. gibi yorunların amacını anlamadım. vay vay ankara teypçisi sahibi emrah tüfekçi emr garage sahibidir. farklı konseptte iş yapan şubeler. bu zaten biliniyor. amacınız nedir?

    beyefendi emr garage ve vay vay ankara teypçisi google yorumları, forum mesajları bellidir. biz bu forumda 5 yıldır yüzlerce insanla tanışıp işini yaptık. bize böyle iftiralar atıp bir amaca hizmet ettiğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

    konu kapanmıştır bizi açımızdan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vay-vay -- 9 Mart 2020; 0:34:28 >




  • Emr garage'dan daha önce peugeot 308 için Android interface sormuştum. Fiyatı pahalı geldiği için almadım. bir ay kadar önce pazar günü, gimat'tan haftalık alışverişi yapıp eve dönerken açık olduğunu fark edince durdum. Park sensörü fiyatını sormak için içeri girdim. Sahibi olan arkadaş montaj dahil fiyatı 200 lira dedi. Fiyatı uygun geldi ama hem bagaj çok dolu olduğu için hem de dört yaşındaki oğlum yanımda olduğu için sensörü taktırmaya sonra gelirim diye düşündüm. Taktırmak istiyorum ama sonra geleyim şimdi bagaj müsait değil dedim. Hallederiz abi, siz oğlunuza birlikte içeri geçin dedi. Yaklaşık 45 dakika sürdü. Oğlan çizgi film izledi ben de çayımı içtim. İşleri bitince tüm malzemeleri tekrar özenle yerlerine koydular. Güler yüzlü insanlardı.

    Şikayet sahibi olan arkadaş yalnızca üründen kaynaklanan bir sorundan bahsetseydi bunları yazmazdım. Öyle ya da böyle çok para verdiği bir üründen memnun kalmamış. Şikayet etmek hakkıdır elbette. Ama satıcının esnaf profili anlattığı gibi gelmedi bana. Bu yüzden bunları yazma ihtiyacı hissettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar zaman zaman yazıyorum tekrar hatırlatmak amaçlı yazayım. Bazı müşteriler var ki müşteri her zaman haklıdır ilkesiyle hareket ediyor. Sattığımız cihazların 15 gün DEĞİŞİM garanti vardır. Bakınız değişim diyorum İADE değil. İade olayı birçok sorunu beraberinde getiriyor. Biz bu cihazların montajı için 2 saate yakın işçilik harcıyoruz, orijinal cihazı tekrar takmak içinde 1 saat. Ayrıca iade edilen cihazı 200-300 TL altı fiyatına 2. el satmak zorunda kalırız. Bazı İnsanlar cihazda istediklerini bulamayınca iade etmek istiyor.

    Cihazda sorun varsa zaten cihazı değiştiriyoruz, beğenmediyse başka model ile değişim teklif ediyoruz. AMA bu benim içime sinmedi istemiyorum diye maalesef iade alacak gücümüz yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vay-vay -- 7 Mart 2020; 13:24:34 >
  • Bizim olay farklı ama sorunlardan kaynaklı iade etmek istiyorum sizin için ne anlam ifade ediyor? Sorunlara siz de şahitken?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmeme durumum yok kardeşine de gösterdim klip attım şunu bunu ayarladım diye muhabbetimiz oldu.
    Ama sorunlara sizde şahitsiniz 2500 tl verip aldığınız ürüne çalışmayan fonksiyonu için dışarıdan parça eklemek istermisiniz?
    Veya bile bile iade için mal alırmısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşterimizin ücret iadesi yapılmıştır.
  • Ford Focus android 10 işletim sistemli multimedya montajımız.

    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası




  • Civic FB7 Tesla ekran android multimedya sistem montajımız.

    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası




  • Golf 7 10" ekran android multimedya sistem montajımız.

    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası




  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.