Şimdi Ara

Ankara Bodrum arası en iyi yol güzergahı hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
42.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar Ankara'dan Bodrum tarafına gitmek için çok alternatif var ancak bunlardan sadece iki tanesini tavsiye edebilirim. bütün alternatifleri denemiş bir insan olarak yol rahatlığı, konfor ve güvenlik bakımından yazıyorum.

    olay zaten Afyon'dan sonra çatallanıyor.

    1. alternatif: afyon - uşak - izmir - söke - bodrum. bu yol gerçekten en temiz, en hızlı ve en güvenlisi. yol çoğunlukla düz, trafik ışığı çok az. özellikle İzmir'den sonra söke yolu çok çok rahat ve keyifli ve Bodrum'a nasıl gittiğinizi anlamayacaksınız bile. tek dezavantajı diğer yoldan 50-60 km daha uzun olması. ancak sabit hız, yolun düzlüğü ve ışık azlığı düşünüldüğünde bence daha az bile yakıt yakıyor olabiliriz.

    2. alternatif: afyon - dinar - denizli - söke - bodrum. bu yol da fena değil. bence ikinci alternatif olarak düşünülebilir. nispeten düz ve rahat ancak otoban ayarında değil ve trafik ışıklı yerleri var.

    kesinlikle kullanılmaması gereken yol: afyon - dinar - denizli - muğla - bodrum. denizli ve muğla arasındaki yol tamamen delik deşik bir dağ yolu. şahsen dağ yollarını severim ancak sırf km olarak kısa olsun diye, o kadar saat araç kullandıktan sonra bu yol insanı zorlayabilir. tek avantajı km olarak kısa olması ancak yokuş yukarı, devirli kullanım, trafik ışıkları, çukurlar, kamyon sollamak, güvenlik falan derken bence çok daha fazla yakıt yakılıyor ve km. kısa olsa da süre uzun oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesorsumuklubocek -- 23 Mart 2020; 12:27:54 >




  • Merhaba,


    19 yıl olmuş Bodruma gitmeyeli. Hafta sonu ANKARA- BODRUM arası gideceğim.

    Ankara-Afyon- Dinar- Denizli - Muğla- Bodrum yolu hala kötü mü arkadaşlar.

    Googlede 730 km yazıyor . 8 saat 42 dakika.

    Malum yaş ilerledi. Gençken uzun yol kullanırdım :). ama bu yolda bayağı uzun .Yaş da epey ilerledi . Ne yapmak lazım ?
  • Arkadaşlar merhaba. Salı günü Ankara’dan Bodrum’a yola çıkacağım. Denizli Muğla yolu hala tavsiye edilmeyen bir yol mu? En güncel bilgi nedir? Nereden gidelim? Teşekkürler.
  • marem1 M kullanıcısına yanıt

    2 yıl önce bu yoldan Bodrum'a gittim. Tavas-Muğla arasındaki dağlık bölümde kısa bir kısım tek yol. Bunun dışında sorunsuz bir güzergah.

  • marem1 M kullanıcısına yanıt

    ben 2 ayda 2 kere gidip geldim ankara-bodrum arası..denizli-kale-muğla gayet güzel bir yol..sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.iyi yolculuklar..

  • Denizli Muğla arasında asfalt kalitesi iyi olmamakla birlikte genellikle duble yol, çok az bir bölümü tek şerit geliş gidiş, rahat bir yolculuk geçirdim, Ekim 2021 de seyahat ettiğimde durum bu şekilde idi. Nisan 2022 de ise Denizli Aydın yolunu kullandım ve çok pişman oldum. Denizliden sonra 20inci trafik ışığından sonra saymayı bıraktım, dur kalklarda harcadığım zaman ve yakıt miktarı Denizli Muğla arasından çok daha fazla idi. Araçta virajlı yollardan rahatsız olan yolcunuz yok ise Ankaradan Bodruma Muğla üzerinden gitmek bence daha mantıklı. Yapım aşamasında olan Denizli-Aydın otoyolu açıldığında ise güzergah orası olacaktır.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.