|
Bu sabah ben de aracımı (qasqai) bakıma götürdüm ve çok memnun kaldım. Aracımı ilk defa ozel servise getirmiş oldum ve neredeyse yarı fiyatına tüm parçalar orijinal olacak şekilde değişimler yapıldı. Yunus beyin samimiyeti, herseyi tek tek anlatması ve ustaların gayreti ve muhabbeti çok güzeldi, hiç yabancılık çekmedim. Bundan sonra da gönül rahatlığıyla aracımla ilgili tüm işlerimi danışabileceğim bir dost kazandığımı düşünüyorum. Tekrar teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
2008 model suzuki sx4 benzinli aracım için yağ ve yağ filtresi değişimi yaptırmak istiyorum (5-30). filtre elinizde var ise perşembe akşamına randevu alabilir miyim? |
|
|
Merhabalar, 2016 mart ayı çıkışlı Opel astra K aracım 34000 km 'de yıl devrinden dolayı bakım yaptıracağım . Bugüne kadar yetkili serviste periyodik bakım harici sadece bujiler değişti . Araç yaşına bağlı olarak değişmesi gerekenler var ise fiyat teklifiniz ile paylaşabilir misiniz rica etsem. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhabalar, Aracım 1.4 turbo benzinli manuel ,teşekkürler |
|
|
Merhaba 2008 impreza 1.5 awd aracım var. Filtreler + yağ , ön ve arka balatalar elimde mevcut. İşçilik fiyatı ne kadara olur ? İyi çalışmalar... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |