|
|
Pazartesi sabah aracım otoparkta çalışmıyordu. Akşam Yunus Bey'i aradım sağolsun akşam demedi o saatte ilgilendi, telefonda neler olabileceği ile ilgili konuştuk. Benim talebim üzerine bu sabaha çekici yönlendirdi ve dükkana çekildi. Aracı kontrol ettiler, cihaza bağladılar sorun tespiti için. Cihazda birşey gözükmedi hatırladığım kadarıyla. Ustamız sağolsun çok ilgilendi ve sorunun bujilerden kaynaklandığını buldu. Bujileri değiştirdik. Kalorifer için elektrikçiye yönlendirdiler, çalışan arkadaş giderken refakat etti sağolsun. Orada da sorunum çözüldü. En son vedalaşırken aracımın sol tarafında sürtmeden kaynaklı çiziğe rötuş yaptılar sağolsun. Yunus Bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Bakımda görüşmek üzere. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynssk -- 20 Ocak 2021; 20:57:15 > |
|
|
Yunus bey aracın teşhisini siz koydunuz lpg regülatörü gaz kaçırıyor suya kompresyon basıyor dediniz gittim yaptırdım ama hortumdaki basınç yine aynıydı ve siz normal dediniz, teşhisi yanlış koyduğunuzdan dolayı bana çok pahalıya mal oldu, burada aracın eski ya da yeni olmasının ne farkı olabilir, çoğu aracın soğutma sistemi aynı sayılır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
usta selamlar, polo 2016 1.2tsı benzınlı motor yağı motor hava polen filtresi motor temizliği toplam kaça patlar bana? |
Çok iyi fiyat ben sadece işçiliğe 150 veriyorum yağın fiyatı 200 olduğunu düşünürsek gayet uygun fiyat. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kansasdevil -- 22 Ocak 2021; 20:40:36 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynssk -- 24 Ocak 2021; 14:59:25 > |
|
|