Şimdi Ara

Ankara Araba Periyodik Bakım Kampanyası Herşey Dahil 1100 tl (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.364
Cevap
207
Favori
222.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moldova_lover

    İyi günler Yunus Bey,2013 fiat linea için 5 yıllık araba (23000 km)yıllık bakımı,filtreler,balata kontrol...vb ne kadar bir ücret çıkar?
    Merhaba. Periyodik bakımınız Castrol 5 \30 gtx dpf yağ ile birlikte 340 tl olur. Mazot filtreniz önceki bakımda değişmiş mi o önemli. Her iki bakımda bir değişmesi gerekir. Balata, disk vb kontrollerinizi ücretsiz yaparız. Sıkıntı varsa önceden size fiyatlarını söyleriz. İsteğinize göre hareket ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ynssk kullanıcısına yanıt
    Yunus hocam,tüm filtreler de değişecek.Ona göre bir fiyat alabilir miyim?Bir önceki bakımda araba pek elden geçmedi,sanayide üstün körü oldu...Bu arada araba benzinli,muhtemelen yakıt filtresi de değişecek...Tüm bunlara göre bir fiyat verirseniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moldova_lover

    Yunus hocam,tüm filtreler de değişecek.Ona göre bir fiyat alabilir miyim?Bir önceki bakımda araba pek elden geçmedi,sanayide üstün körü oldu...Bu arada araba benzinli,muhtemelen yakıt filtresi de değişecek...Tüm bunlara göre bir fiyat verirseniz.
    Benzin filtresi yeni nesil araçların birçoğunda depoya gömülü oluyor. Değişmez yani. Sizin aracınızda tam bilmiyorum. Geldiğinizde net anlarız. Diğer disk balata vb kontrollerinizi ücretsiz yaparız. Sıkıntı varsa önceden size fiyatlarını söyleriz. İsteğinize göre hareket ederiz. Aracınıza servis kağıdı da yazarız. Yeni başlangıç yapmış olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynssk -- 30 Ağustos 2019; 9:6:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgili dostlarımız konumuz sebepsizce Biten Sıcak Fırsatlara taşınmıştır. Adminler cevap dahi vermediği için Sıcak Fırsatlara yeni konu açmak zorunda kaldık. Aşağıda linki mevcuttur. Saygılarımızla...

    https://forum.donanimhaber.com/ankara-profesyonel-arac-bakimi-hersey-dahil-299-tl--139704173-3#139885426

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu servisi asla onermiyorum yasadıgım tecrübeye gelince bir arkadasım boyle bir servis oldugunu fiyatlarının uygun oldugunu iletti kendi tecrubesini bilmiyorum Yunus Bey diye birini aradım aracımın disklerinin tornalanması için uygun olup olmadıklarını sordum ve aynı zamanda fiyat da sordum bana gelin buyrun kibar bir sekilde konustu kendisi fiyat olarakda 50 tl diye iletti ve başka fiyat veya işçilik gibi birseyden de bahsetmedi tamam diyerek bir saat içerisinde orada olacagımı ilettim ve gittim karsılaması güzeldi ?? disklerimin aracımın uzerinde tornalanmasını istedigimi iletmiştim telefonda da gidince de tamam yaparız demişti gittigimde sokmeye kalktılar hemen hatta telefonda da daha disklerimi balataları gormeden değişmesi gerekli olabilir diye ısrar etti gittiğimde de orada calısan başka bi ustaya da değişmesi gerekli gibisinden konustu dogru tornalama yapılınca balata da değişse iyi olabilir ama daha balata da yeniydi ben ısrar edince birsey diyemediler ses felan onemli değil dedim diske balata alısır diye ilettim sonra baska bir yere o diğer ustayla gittik aracımla birlikte…orada aracımnın üzerinde torna olması gerektiğini defalarca söylememe rağmen soktuler böyle daha iyi felan filan…aynı zamanda götüren arkadaş cok kibar sekilde orada calısan bir arkadaşa müşterinin yanında kibar küfürler sarfetti …frenci arkadaşlar söktü diskleri ve torna yaptı…bana benimle giden usta düşürt iş yapmaktan felan da bahsetti sohbet ettik şaşmazdaki ustalardan dert yandı bu acıdan…torna işlemi bitince frenci arkadaş benden 70 tl istedi ben Yunus beyin bana telefonda 50 tl ye yapıyoruz dediğini ısrarla ilettim kendisini aradılar benimle konuştu ve bana mırın kırın hesabı biz burda sokup götürsek işçilik alacağız oranın işçiliği ayrı vs…turunden sözler iletti bende bana telefonda dediğini hatırlattım baktım ki bana laf dolandırılıyor tamam dedim sorun değil anlaşıldı durum…20 lira önemli değil ben sasmazdada rahatlıkla yaptırırdım bir dolu frenci var torna yapacak aynı zamanda bana ivedik organize sanayi ters olmasına rağmen olaki bakımları uygun ve kaliteliyse tercih edilebilir düşüncesiyle gitmiştim ancak 20 lira için sözü yiyebilen veya dediği dediğini tutmayan ustalardan uzak durun derim kendiniz bilirsiniz…bildiğiniz yer her zaman en iyisidir olabildiğince artık bu zamanda…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosverbe -- 12 Haziran 2020; 22:20:13 >
  • bosverbe kullanıcısına yanıt
    İlk sayfamızda tüm fiyatlarımız şeffaf olarak mevcuttur. Saygılarımızı sunarız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bosverbe

    Bu servisi asla onermiyorum yasadıgım tecrübeye gelince bir arkadasım boyle bir servis oldugunu fiyatlarının uygun oldugunu iletti kendi tecrubesini bilmiyorum Yunus Bey diye birini aradım aracımın disklerinin tornalanması için uygun olup olmadıklarını sordum ve aynı zamanda fiyat da sordum bana gelin buyrun kibar bir sekilde konustu kendisi fiyat olarakda 50 tl diye iletti ve başka fiyat veya işçilik gibi birseyden de bahsetmedi tamam diyerek bir saat içerisinde orada olacagımı ilettim ve gittim karsılaması güzeldi ?? disklerimin aracımın uzerinde tornalanmasını istedigimi iletmiştim telefonda da gidince de tamam yaparız demişti gittigimde sokmeye kalktılar hemen hatta telefonda da daha disklerimi balataları gormeden değişmesi gerekli olabilir diye ısrar etti gittiğimde de orada calısan başka bi ustaya da değişmesi gerekli gibisinden konustu dogru tornalama yapılınca balata da değişse iyi olabilir ama daha balata da yeniydi ben ısrar edince birsey diyemediler ses felan onemli değil dedim diske balata alısır diye ilettim sonra baska bir yere o diğer ustayla gittik aracımla birlikte…orada aracımnın üzerinde torna olması gerektiğini defalarca söylememe rağmen soktuler böyle daha iyi felan filan…aynı zamanda götüren arkadaş cok kibar sekilde orada calısan bir arkadaşa müşterinin yanında kibar küfürler sarfetti …frenci arkadaşlar söktü diskleri ve torna yaptı…bana benimle giden usta düşürt iş yapmaktan felan da bahsetti sohbet ettik şaşmazdaki ustalardan dert yandı bu acıdan…torna işlemi bitince frenci arkadaş benden 70 tl istedi ben Yunus beyin bana telefonda 50 tl ye yapıyoruz dediğini ısrarla ilettim kendisini aradılar benimle konuştu ve bana mırın kırın hesabı biz burda sokup götürsek işçilik alacağız oranın işçiliği ayrı vs…turunden sözler iletti bende bana telefonda dediğini hatırlattım baktım ki bana laf dolandırılıyor tamam dedim sorun değil anlaşıldı durum…20 lira önemli değil ben sasmazdada rahatlıkla yaptırırdım bir dolu frenci var torna yapacak aynı zamanda bana ivedik organize sanayi ters olmasına rağmen olaki bakımları uygun ve kaliteliyse tercih edilebilir düşüncesiyle gitmiştim ancak 20 lira için sözü yiyebilen veya dediği dediğini tutmayan ustalardan uzak durun derim kendiniz bilirsiniz…bildiğiniz yer her zaman en iyisidir olabildiğince artık bu zamanda…
    Ben sadede tornaya 100 TL + sök taka 50 verdim Sen 20 liranın hesabını yapıyorsun adam anlatmış durumu başka yer ora diye, ayrıca başıma da geldi diskte torna tutmaz boşuna para verirsin, usta da tutmaz demiş hatta ama dinlememişsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konumuz günceldir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgili dostlarımız forum sponsorluğumuz hayırlı uğurlu olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynssk -- 19 Ağustos 2020; 16:19:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara Araba Periyodik Bakım Kampanyası Herşey Dahil 1100 tl

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Linea 2012 aracımıza bakım yaptırdık bir ay kadar önce. Ayrıca motoru, kenarlara giren ağaç yaprakları vs hepsini temizlediler. Yunus saygılı, dürüst ve iyi bir esnaftır. Temiz iş yapar. Çalışanları da iyidir. Biz memnun kaldık. Kapının dışında oturup çay içtik, bir saatte bitti. Kullanılan malzemeleri de gördüm. Dolayısıyla bakım uygun fiyata tertemiz yapılmış oldu. Teşekkürler. (Ayakkabı konusunu unutmadım, aklımda)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adepex -- 20 Ağustos 2020; 10:32:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adepex

    Linea 2012 aracımıza bakım yaptırdık bir ay kadar önce. Ayrıca motoru, kenarlara giren ağaç yaprakları vs hepsini temizlediler. Yunus saygılı, dürüst ve iyi bir esnaftır. Temiz iş yapar. Çalışanları da iyidir. Biz memnun kaldık. Kapının dışında oturup çay içtik, bir saatte bitti. Kullanılan malzemeleri de gördüm. Dolayısıyla bakım uygun fiyata tertemiz yapılmış oldu. Teşekkürler. (Ayakkabı konusunu unutmadım, aklımda)
    Abi çok teşekkür ederiz. 😀😀 Muhabbetin yeter. Kazasız belasız inşallah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yunus Abi her şeyden önce gerçek bir esnaftır. Ankarada olmadığım halde jant-yay gibi parçaları Yunus Abiye yönlendirip kendi alacak gibi inceleyip almışlığı vardır. 2 senedir bütün araçlarımın bakımlarını bana şaşmaz yakın olmasına rağmen Yunus Abinin yanına gidip yaptırırım. İlk günkü gittiğim gibi ilgilenir değişeceği her parçayı kutusunu açmadan gösterir. Uygun fiyat ve kaliteli işçilik yapıyorlar herkese tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    2015 1.5 dizel megane hb için bakım ücreti nedir? 97 bin de.
  • Keske istanbulda olsaydiniz. Sanayi esnafinin bir cogu ali cengiz pesinde oldugundan gonlumuz ferah gidebilecegimiz biryer yok malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynssk

    Abi çok teşekkür ederiz. 😀😀 Muhabbetin yeter. Kazasız belasız inşallah

    Alıntıları Göster
    iyi geceler hocam, yola çıkacağım rot balans için size geleyim mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fagesfake

    Yunus Abi her şeyden önce gerçek bir esnaftır. Ankarada olmadığım halde jant-yay gibi parçaları Yunus Abiye yönlendirip kendi alacak gibi inceleyip almışlığı vardır. 2 senedir bütün araçlarımın bakımlarını bana şaşmaz yakın olmasına rağmen Yunus Abinin yanına gidip yaptırırım. İlk günkü gittiğim gibi ilgilenir değişeceği her parçayı kutusunu açmadan gösterir. Uygun fiyat ve kaliteli işçilik yapıyorlar herkese tavsiye ederim.
    Sevgili dostumuz çok teşekkür ederiz. Babana da selamlar. Ne lazım olursa dükkan sizin😀😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legend1923

    Merhaba,
    2015 1.5 dizel megane hb için bakım ücreti nedir? 97 bin de.
    Aracınız 4.5 litre yağ alır. Castrolün renault için olan 5 30 yağını kullanacağız. Hava filtresi, yağ filtresi ve polen filtresi değişimi yapacağız. Toplam 410 tl ödersiniz. Mazot filtresi her iki bakımda bir değişmesi gerekir. Geçen bakımda değişmiş mi o önemli. En son motor temizliğini de yapıp sizi uğurlarız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manivela

    Keske istanbulda olsaydiniz. Sanayi esnafinin bir cogu ali cengiz pesinde oldugundan gonlumuz ferah gidebilecegimiz biryer yok malesef.
    Çok teşekkür ederiz. Çizgimizi bozmadan hizmet vermeye devam inşallah.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serseri006

    iyi geceler hocam, yola çıkacağım rot balans için size geleyim mi?

    Alıntıları Göster
    Tabii ki gelebilirsiniz. Hem aracınızın ücretsiz yağ ve su kontrollerini yaparız. İçiniz rahat olmuş olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.