Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynssk -- 6 Aralık 2020; 18:54:7 > |
mitya karamazov demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Edit:klavye hatası olmuş "ÇALIŞTIRMIYORUM" yazacaktım. ![]() ![]() ![]() |
Fiyat yazmadan kampanya yapan ustalara örnek olsun.
|
Sabah benden randevu alıp gelmeyen sonra da başka yere bakım yaptırıp öğleden sonra bana da nasıl olsa ücretsiz diye genel kontrole gelen bunu da rahatlıkla söyleyen sevgili dh üyesi seni de seviyoruz😀
|
ynssk demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
Bu servisi asla onermiyorum yasadıgım tecrübeye gelince bir arkadasım boyle bir servis oldugunu fiyatlarının uygun oldugunu iletti kendi tecrubesini bilmiyorum Yunus Bey diye birini aradım aracımın disklerinin tornalanması için uygun olup olmadıklarını sordum ve aynı zamanda fiyat da sordum bana gelin buyrun kibar bir sekilde konustu kendisi fiyat olarakda 50 tl diye iletti ve başka fiyat veya işçilik gibi birseyden de bahsetmedi tamam diyerek bir saat içerisinde orada olacagımı ilettim ve gittim karsılaması güzeldi ?? disklerimin aracımın uzerinde tornalanmasını istedigimi iletmiştim telefonda da gidince de tamam yaparız demişti gittigimde sokmeye kalktılar hemen hatta telefonda da daha disklerimi balataları gormeden değişmesi gerekli olabilir diye ısrar etti gittiğimde de orada calısan başka bi ustaya da değişmesi gerekli gibisinden konustu dogru tornalama yapılınca balata da değişse iyi olabilir ama daha balata da yeniydi ben ısrar edince birsey diyemediler ses felan onemli değil dedim diske balata alısır diye ilettim sonra baska bir yere o diğer ustayla gittik aracımla birlikte…orada aracımnın üzerinde torna olması gerektiğini defalarca söylememe rağmen soktuler böyle daha iyi felan filan…aynı zamanda götüren arkadaş cok kibar sekilde orada calısan bir arkadaşa müşterinin yanında kibar küfürler sarfetti …frenci arkadaşlar söktü diskleri ve torna yaptı…bana benimle giden usta düşürt iş yapmaktan felan da bahsetti sohbet ettik şaşmazdaki ustalardan dert yandı bu acıdan…torna işlemi bitince frenci arkadaş benden 70 tl istedi ben Yunus beyin bana telefonda 50 tl ye yapıyoruz dediğini ısrarla ilettim kendisini aradılar benimle konuştu ve bana mırın kırın hesabı biz burda sokup götürsek işçilik alacağız oranın işçiliği ayrı vs…turunden sözler iletti bende bana telefonda dediğini hatırlattım baktım ki bana laf dolandırılıyor tamam dedim sorun değil anlaşıldı durum…20 lira önemli değil ben sasmazdada rahatlıkla yaptırırdım bir dolu frenci var torna yapacak aynı zamanda bana ivedik organize sanayi ters olmasına rağmen olaki bakımları uygun ve kaliteliyse tercih edilebilir düşüncesiyle gitmiştim ancak 20 lira için sözü yiyebilen veya dediği dediğini tutmayan ustalardan uzak durun derim kendiniz bilirsiniz…bildiğiniz yer her zaman en iyisidir olabildiğince artık bu zamanda…
|
Saygılı üslubunuz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 5\30 yağ kullanmak isterseniz 30 TL fark çıkar. Partiküllü 5\30 yağ isterseniz 50 TL fark çıkar.
|
100 lira işçilik çok değilmi ben en son tüm filtre ve motor yağı değişimi + teker sökülüp balata kontrolüne 30 lira verdim (yer İvedik sanayi Ankara)
|
Çok teşekkürler. "Önemli olan insan biriktirmek" anlayışındayız. Mutlu müşterilerimiz zaten reklamımızı yapacaktır.
|
Çok teşekkürler. Mekanik ustamız 33 yıllık tecrübesiyle en kaliteli hizmeti sunmaktan mutluluk duyar. V12 Motor dahil garantili tamirini yapmaktadır.Yabancı uyruklu sigortasız ucuz işçi ÇALIŞTIRMIYORUM. Bizzat ustamız bakım yapıyor.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Alesta Otomotiv Multiservis
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaky -- 18 Nisan 2019; 9:20:11 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynssk -- 17 Haziran 2019; 10:53:32 > |