Şimdi Ara

ANKARA-ALANYA DURULACAK GÖRÜLECEK YER TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, kısmetse çarşamba sabah 05:00 gibi yola çıkıyorum Ankara-Alanya güzergahında şurada yemek yenir burası mutlaka görülmeli dediğiniz yerler varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim

• Valla gorecegın tek sey ımar barısıyla alanyada özellikle mahmutlarda yapılan 15 katlı gokdelenler ve ulkelerınde asgarı ucretle çalışan yabancıların tesla, ipace kia niro ev gibi elektrikli araclarla nasıl gezdıklerı olacak
  • Ben olsam durmadan non stop giderim o jaguar i pace ler o teslalar muthıs elektrıklı arabalar var
  • Ha birde ceza yeme dıkkat et alanya yolunda EDSler gordum bırkac tane. Çokta guzel yerlere koymuslar gunduz farketmek ımkansız ama gece ısıklı uyarısı var
  • Konyada durup iyi biryerde etli ekmek yiyebilirsiniz,seydişehirin zirvesinde durup dağ,yayla havası alabilirsiniz,ondan sonra zaten durmak istemezsiniz sıcaktan nemden araçtan inmezsiniz

Manavgata inince Alanyaya kadar dikkat 70km sınır heryer radar dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Konyada durup iyi biryerde etli ekmek yiyebilirsiniz,seydişehirin zirvesinde durup dağ,yayla havası alabilirsiniz,ondan sonra zaten durmak istemezsiniz sıcaktan nemden araçtan inmezsiniz

Manavgata inince Alanyaya kadar dikkat 70km sınır heryer radar dolu.
    Teşekkürler, aksekiye kadar eşime kullandırcam aracı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcart

Valla gorecegın tek sey ımar barısıyla alanyada özellikle mahmutlarda yapılan 15 katlı gokdelenler ve ulkelerınde asgarı ucretle çalışan yabancıların tesla, ipace kia niro ev gibi elektrikli araclarla nasıl gezdıklerı olacak
    Geçen sene uçakla gidip gazipaşa dan araba kiralamıştım 1 haftalığına, bu sene 2 kat zamlanmış üstelik aynı araç. kendi arabamla gitmeye karar verdim bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.