Şimdi Ara

Anka İHA, Kazakistan'da üretilecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aknctn kullanıcısına yanıt

    benim teknolojimi zaten biliyor, Suriye de, Azerbaycan da hiç sihamız düşmediğini mi sanıyorsun, düşmanın eline bu düşen sihalar geçmedimi sanıyorsun, eğer silah satmaz isen o boşluğu başkası doldurur. görende çok gizili teknolojilerimiz var sanacak.

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

    Siha düşmesiyle bir sürü ülkede siha üretim tesisi kurmayı nasıl bir tutabiliyorsun? Top secret olmasa da bunu diğerlerinden ayıran bi özellik var. Bi başarı var, rus hava savunma sistemlerinin tepesine kadar gidip farkedilmeden vurmasının bi sebeb var, kaç tane savaşın seyrini değiştirmesinin bi sebebi var. Evet teknolojini biliyor çünkü onu da sattın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknctn -- 23 Mayıs 2022; 15:10:3 >
  • aknctn kullanıcısına yanıt

    Bunlar uçan robot, Kaynak kodu düşman elinde değilse ne anlam ifade edecek, Microsoft işletim sistemi satıyor, ama kaynak kodu kendi elinde, bir firmaya dese ki Al şu CD yi çoğalt ve kullan dese Microsoft teknoloji mi vermiş olacak.

  • BekirHan kullanıcısına yanıt

    Öyle düşündüğün gibi bir teknoloji transferi değil bu. Zaten ifade şu şekilde: "Bakım onarımı da içeren teknoloji transferi". Yani kritik parçaların ve özellikle yazılım kısmının teknoloji transferi yapılma ihtimali %0. Böyle bir şey asla olmaz. Belirli parçalarda olur en fazla ki söylediğim gibi o parçalar da kritik kısımları kapsamaz.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.