Şimdi Ara

Anivia oyunun en zor 2-3 şampiyonundan biridir net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu çok açık ve ne kadar millet gerçek olmadığını savunsa da Lol resmi sitesinde zorluğu 10 olan 5 şampiyondan biri.
    Neden olduğuna gelirsek sebeplerimi söyliyim.Bu arada çok değil ama 100k Aniviam var ama hala şampiyona tam anlamıyla hakim değilim.Başka bi şampiyonla bu kadar oynasam neler olurdu.

    1-Oyunun en yavaş skillshot ına sahip.Hasar olarak iyi ama tutturması o kadar zor ki.Rakip sadece yürüyerek bile kaçabiliyor çoğu zaman.Hele azcık bi hareket sağlayıcı yeteneği varsa yandınız.

    2-AA animasyonu ve hızı oyunun en berbat animasyonlarından birisidir kesin.Denenmiş görülmüştür. 2,50 as kastığımda 1 aa gitmeden diğerini atıyodu şampiyon.O kadar yavaş bi atış hızı var.Hele o atak hazırlığı.Lan adama tıkladıktan sonra ha atıyo ha atacak diyosunuz aylar yıllar geçiyo zar zor bi buz fırlatıyo.Son vuruş yapmadan önce büyücü dövüşçü minyonların ellerini kaldırmalarını filan hesaplıyosunuz o kadar yani.Hele bide biraz pozisyon alayım deseniz.Şuana kadar o kadar çok aa yı iptal ettimki kendi kendime.Atmıyo abi atmıyo.Ömrüm bitiyo ama atmıyo.İşte bu yüzden 6 lv olup bide Seraph alana kadar oyunun en zor farm yapan şampiyonlarından.

    3-Lol un en tosbağa şampiyonu heralde.Hareket hızı zaten en düşük olan 325.Bide sanırım gizli bi stat var (tıpkı oto saldırı hazırlığı gibi) Dönüş hızı gibi bişe.Yani şampiyonun sağa sola ne kadar hızlı döndüğü.Eğer farkettiyseniz bu urf modda çok fazlaydı.Tabi hareket hızıyla da orantılı bişe sanırım.Böyle olunca haritada dolaşmak,skillshotlardan kaçmak ölüm.

    4-Hataya kesinlikle en kapalı şampiyon.Yanlış W,Yanlış Ulti,Yanlış Q anında sizin ve takımınızın işini bitirebiliyo.Ayrıca bu hatalar telafi de edilmiyo.W 5 saniye orda kalıyo ve 15 sn filan cd si var.Ulti kapatsan bile 6 sn lik cd si var.Bunlardan birini yanlış yere attığınızda otomatik olarak işlevsiz kalıyosunuz hatta bazen rakibe yardım ediyosunuz.

    5-Taban değerleri belkide en düşük şampiyon.Şaka gibi 460 canla başlıyo kraliçemiz.Ayrıca 21 zırh ve 30 büyü direnci.Son seviyede 1658 oluyo canı.Bu belki oynamayanlar bilmez ama minyonların anivianın korkulu rüyası olmasına sebep oluyo.Minyon aggro su dediğimiz şey bizim AA mesafemize bağlı.Anivia anamızınki de 600 olunca Rakibe bi aa yapsak bile 6 minyonda bize kitleniyo.Zaten hunharca yavaşız kaçıyoz bizi takip ediyolar.Bu arada vurduklarıda deliler gibi can indiriyo malum statlardan dolayı.

    6-Oyunun en çok mana harcıyan şampiyonudur belki.3 lv de qwe ve e yapınca başka skil kullanamıyoz artık.Şu 1000 mana veren itemi çıkana kadar anivianın kaynağını çok dikkatli kullanması gerekiyo.

    Son olarak da eşya kısmı.Oyun başında çok manaya ihtiyacımız var bu yüzden YG olarak çok fakir kalıyoruz.Ayrıca nerdeyse hiçbir zaman Luden,Rabadon,Hiçlik gibi tamamen ap ye yönelik eşyaları alamıyoruz çünkü dediğim gibi kendi taban statları o kadar düşük ki bize diğerlerine ulaşabilmek için can,zırh vb gerekiyo.

    Evet yukarda anlattıklarım neden Anivia nın çok zor bi şampiyon olduğunu açıklamaya yönelik.Yukarda anlattıkarım doğru şekilde kullanılduğında ve atlatıldığında anivia oyunun en psikopat şampiyonlarından oluyo ama bakarsanız bunların hepsini de ancak Froggen gibiler yapabiliyo...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oozed -- 11 Mart 2017; 4:25:50 >







  • Trundle, Bard, Alistar, Tahm Kench...

    Kanımca anivia hala trollemesi en zevkli şampiyon.
  • cidden oto atak işi zor ya ad rün koyasım geliyo oynarken
  • Anivia Otp'sine saygı duyacaksınız cidden,adamlar 1v5 gidiyor küme falan farketmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    İşte o adamlar dediğim her şeyi atlatıp yapıyolar bunu.Liandry çıktıktan sonra Ultinin içinde zhonya açıp milletin erimesini izlemk varyaaa
  • Çok kolay bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 mesajdir dikkatimi cekiyorsun nedense. Gereksiz bir antipati olustu sana karsi. Gereksizler listesinde zirveye dogru hizla ilerliyorsun. Konuya gelince anivia earlysi gucsuz bir karakter kendini bulmasi icin asirlik sopasinin stacklerini beklemek zorunda. 6ya kadar rahat bir koridor gecirirse sonrasi daha kolay. Skillshot vs muhabbetine gitmiyorum. Adi ustunde skillshot yetenek yoksa atmamak lazim. Taban degerleri dusuk onun icin de essiz bir pasifi var. Earlyde kesebilecek yok o pasifi. Velhasil dengeli ve abartildigi kadar zor bir karakter degil. Komboyu w-q-e seklinde yapmak tavsiyemdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Senden anivia öğrenecek değilim.Bence gereksiz birini acilen bloklamalısın.
  • En zor demek biraz abartı olur da, zor bir hero. 6 level ile, bir de blue alırsa dengesiz bir powerspike'a sahip olduğu bir gerçek.
  • * Hem konu açıyorsun hem de yorum yazana atar gider yapıyorsun.

    * Gerçekten çok sinir bozucu bir tipsin.
  • Şifalı Bitki kullanıcısına yanıt
    Yorumuna bişe diyen kim.

    "Gereksizler listesinde hızla yukseliyon"

    "Gözüme batıyon"

    Ne lan bu mahallenin emniyet amiri filan mısın sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kolay karşim gel sana öğretiyim istiyosan ?



    Bak şimdi Q atıyosun adam bi güzel sersemliyor sonra R açıyosun açtıktan 1.5 saniye sonra E atıyosun. Veya Q attıktan sonra E atıp R açıyosun



    Bu kadar. Bitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twisted fate yazmaktan yoruldum ama cidden twisted fate

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.