Şimdi Ara

Anivia hangi şampiyonlara karşı picklenmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi şampiyonlara karşı picklenmemeli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 19 Şubat 2015; 0:02:31 >

• akali zed ahri midde
    top lane de ise çoğu hero eziyor bu arkadaşı
    anivia nedir ya daha iyi seçimler var boşver anivia yı
  • Sadece midde oynamayı düşünüyorum zaten. Kassadin ile gayet güzel maç taşıyordum ama ultisi nerf yiyecek şu aralar anivia üzerinde yoğunlaştım. Ahri ve orianna ya karşı üstünlük sağlayabiliyorum ama zed biraz sıkıntı. Mobilitysi olan herolar sıkıntı aslında ahri dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 19 Şubat 2015; 0:24:02 >
  • Agresif mi pasif mi oynayışın .
    Eğer kule altı safe farm yapıyorsan anivia ile çoğu heroda sıkıntı çekmezsin pasifinden dolayı.
    Anivia orianna gibi lane safhasında kendini teamfightlara hazırlayan hero.
    Bence üstün gelmek değil kafa kafaya gidersen oyun zaten senindir.
    İyi bir anivia oyuncusu her oyunu taşır.
  • ozellikle kataya karşı alabilirsin q ve w bozuyor onu hem 2 levelde en fazla hasar atan apc dir o yani fb garanti gibi bir sey.bir q e tuttu mu canı % 40 a indiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erchithion E kullanıcısına yanıt
    Crit mage vuran sayili apc lerden

Bende bu ara almayi dusunuyorumda cok guvenli degil gibi. Kararsiz kaldim yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Range'i düşük olan şampiyonlara karşı almak mantıklı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diana karşı taktik
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lll Tyrion

Sadece midde oynamayı düşünüyorum zaten. Kassadin ile gayet güzel maç taşıyordum ama ultisi nerf yiyecek şu aralar anivia üzerinde yoğunlaştım. Ahri ve orianna ya karşı üstünlük sağlayabiliyorum ama zed biraz sıkıntı. Mobilitysi olan herolar sıkıntı aslında ahri dışında.

Bitkinlik alirsan zed ve yasuoya karsi cok rahat oynarsin. O q-e kombosunu yedikten sonra yanina gelmiyorlar zaten. Anivia icin asil sorun jungler bence.

• Morde

• ben smurf hesabımı geçen sezon silver 1 bitirmişti (inaktiviteden) 10 maçın 10unu anivia ile kazandım plat2ye attı ve anivia 260.sı gibi bir şey oldu direkt.. Bildiğim bir kaç şeyi paylaşıyım sizinle

sorunun cevabını veriyim önce; lissandra, zed, ahri, swain, morde, kata
    zorlanacakların: talon, lb, kass, fizz, xerath, velkoz, azir, orianna

yakıncıları çok rahat eziyorsun lanede farma geldiklerinde q e yaptın mı adamın sana gircek canı olmuyor ama 6 level olduklarında sorun çıkabilir dikkat et

zıplıyıp hoplayabilen junglerlar seni çok zorlar ondan dikkatli oyna

kendi junglerını pasifin varken çağır pasifini adamı yemlemek için kullan

teleport alabilirsin yumurta olmadan teleport atarsan yumurta halinle tpleniyorsun ama dikkat et karşıda stun gibi şeyler varsa alma

karşı takım solo top lissandra alırsa karşısına alabilirsin çoğu solo topı da ezebilirsin ama dikkatli oynamalısın mananı bitirmeden dürtersen adamları rahatsın

anivianın 2 büyük counterı vardı 2side nerflendiği için genel olarak rahatsın (kassadin/fizz)

farm yapmaya alışman biraz vakit alabilir basic attackları çok yavaş skill atarsan da manan bitiyor

azcık froggen izlersen bu arada duvarın adamın yolunu blocklamak değil adamı Qya kafa attırmak olduğunu öğrenebilirsin duvarı adam kaçarken sihirdar vadisi duvarına bitişik kurcaksın ki adam öbür tarafta yürüycek otomatik oraya da Qyu atcaksın

• Anivia duvarından j4 e+q ilegeçebiliyor mu. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UKisuke -- 19 Şubat 2015; 11:07:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

Anivia duvarından j4 e+q ilegeçebiliyor mu. ?

Riven 3.q ile geçebiliyor, aşılmaz bir duvar değil. Geçebilir

• Teşekkür ediyorum beyler yorumlarınız için. Anivia ile evet 6 lvdan önce farm yapmak zor atack animasyonu yavaş zaten karşıdaki mid lanera göre az farm yapmış oluyorum ama 6 olup blue aldıktan sonra o fark kapanıyor zaten. Genel olarak 6 lvdan önce pasif oynuyorum ama q e kombosunu deniyorum her seferinde. 6 olduktan sonra adama e atıyorum o sırada altına ultiyi açıyorum yarı canı gidiyor zaten. Anivia ile oynadığım 2 normal oyun ranked serisine de başlarım yakın zamanda.

1. maç

2. maç

Edit : 1. maçta 2 quadram var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 19 Şubat 2015; 12:22:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

quote:

Aslında tam olarak öyle değil . Eğer anivia duvarı önceden atmışsa j4 olsun , cait olsun , riven olsun , kha olsun vs vs şampiyonlar o duvardan geçebilir . Lakin anivia , j4 cait riven gibi şampiyonlar atlamayı yaparken duvarı atarsa o zaman animasyonu bozar . Kısaca siz gider adam zıplamadan atarsanız üzerinden geçer , zıplarken atarsanız animasyonu bozarsınız . Zaten iyi bir anivia oyuncusu ile vasat arasında ki fark da budur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 19 Şubat 2015; 16:16:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

quote:

Aslında tam olarak öyle değil . Eğer anivia duvarı önceden atmışsa j4 olsun , cait olsun , riven olsun , kha olsun vs vs şampiyonlar o duvardan geçebilir . Lakin anivia , j4 cait riven gibi şampiyonlar atlamayı yaparken duvarı atarsa o zaman animasyonu bozar . Kısaca siz gider adam zıplamadan atarsanız üzerinden geçer , zıplarken atarsanız animasyonu bozarsınız . Zaten iyi bir anivia oyuncusu ile vasat arasında ki fark da budur .

Bilmiyordum teşekkürler

• Baya iyiymiş bu eleman

Edit : Ek olarak bugün karşıma yasuo geldi zorlandım diyebilirim. Bi kere pasifini bozmak için düz vuruş yapmaya gittiğim sırada minyona e atarak gelip vuruyor ayrıca q dodgelama olasılığı çok yüksek e skili sayesinde. Ama 6 olduktan sonra illa ulti e yiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 20 Şubat 2015; 0:38:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.