Şimdi Ara

Anında kota öğrenmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ben geçen haziran ayında Compaq Mininote kampanyasından bir netbook almıştım.Sim kart ile birlikte 3g çıktığı zaman kotam 1 gb den 4 gb ye artmıştı.Neyse bu artışla birlikte azar azar video izlemeye başladım.İşte dizileri falan izliyordum.Derken gerek yok diye ttnet bağlantımı kestim.Ancak şimdi şöyle bir sorunum var;anlık olarak kota bilgisi elde edemiyorum.Bunun ne kadar alçakça bir uygulama olduğunu yeni anladım.Geçen ay faturam 90 lira geldiğinden dolayı çok kızmıştım çünkü sms ve internet sitesi üzerinden eriştiğim bilgiler doğrusunda son gün kalan 1 gb nin 450 mb kadarını harcadım.Ancak nereden bilebilirdim ki 2 günlük kayıdı vermiyorlar...

    Bunun bir yolu yok mudur?Yasal bir hakkımız yok mu yani.Düpedüz bir sahtekarlık durumu bu.Ben sonundaki ibreyi görmediğim için 90 lira fatura ödemek zorunda kaldım.

    Gelecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.



  • Cevap yok mudur?
  • oncelikle gecmis olsun bu kota asma olayi ttnet in cikardigi bir kumpasdir.3gde de devam ediyorlar cunku orman kanunlari gecerli.once turkcell mh ni ara derdini anlat bakma gene musteriyi en cok kaile alan firmadir bilisim dunyasinda.
    baktin olmadi sirasiyla tuketici hakem heyeti btk ya basvur.bundan sonra fatura kesimden iki gun once kotayi kontrol et ve kalan kotanin yarisi kadar kullan.
    ama kullandiysan yapacak bisey yok kullanmadiysan her turlu alirsin dert etme...
  • Anlayamadığım bu kadar saçma sapan bir şeyin neden olduğu...Ben paramı ödüyorum sana,senin kampanyandan bir ürün de almışım...Bu kadar saçmalık da olmaz ama...Ttnet zaten dandik bir firma.Turkcell i iyi bilirdim ancak artık canımı sıkmaya başladı.30 lirayı bedavadan bayılmak hiç mi hiç hoşuma gitmedi...

    Olmadı yarın arayacağım MH yi.Oradan direk söylemezler ise bir başvuru yolu gözüküyor sanırım bana.
  • Evet malesef hiçbiri anlık veremiyor vermeye de yanaşmıyor bari söyle sınırsız bir paket çıksa da onu kullansak :((
  • bi tarafınızdan kısaltma uydurmayın arkadan gelende devam ettiriyor

    mh ne læ cadde mi sokak mı?
  • boşuna müşteri hizmetlerini aramayın bence çünkü istediğiniz bilgiyi vermeyecektir lakin kurallar gereği 48 saat kuralı koymuşlar ve bu tamamen kullanıcın aleyhine bir karar.bu durum da yapılası şey kesim tarihinden 48 saat öncesinden başlayarak video gibi şeyler izlememek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.