Şimdi Ara

Anında 50 TL İndirim Sadece Donanımhaber Özel 1 Günlük (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
11
Favori
34.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Jacques Lemans JL1-1756C modelini getirtmeniz mümkünmü acaba?

İyi çalışmalar.

Orijinalden alıntı: bu_rock01

quote:

Orijinalden alıntı: TarıkYıldız

quote:

Orijinalden alıntı: falanca17

Casio EFR-515PB-1A9VDF Kol Saati siparişini az önce kapıda ödeme şeklinde verdim. Normalde internet üzerinden alışveriş yapmak, sipariş vermek gibi bir alışkanlığım yoktur ama yorumlara güveniyorum. Nedense bu saat hakkında kimse bir şey yazmamış ama ben çok beğendim. Gelince alıp bakıcağız. Sonucu buraya yazarım.

Hayırlı olsun, Paketiniz hazırlanmaktadır.

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_B

quote:

Orijinalden alıntı: resul87

quote:

Pazar günü verdiğim sipariş, bugün elime geçti. Kargoyu problemsiz bir şekilde aldım, bu arada Sürat Kargo'ya da teşekkür ederim.

Ancak;

kutu içinden, hediye olarak gönderileceği söylenen altın, malesef çıkmadı. Faturada hediye olduğu da yazıyordu.

Gündüz meşgul olduğum için saat 17'den sonra fatura üzerindeki hem müşteri ilişkileri telefonunu da hem de normal kuyumcu telefonunu aradım, ama kimse cevap vermedi. Daha sonra destek@saatx.com ve Tarık beyin özel e-mail adresine mesaj gönderdim, şu saat itibariyle muhatap olunmadı.

Sipariş numaram: 113097447

Cevabınızı e-mail olarak da gönderebilirsiniz.

Tarik beyi bilmiyorum ama mail uyolu ile bize ulaşan bir mesaj ulaşmadı. Genelde saat kutusunun içine koyulmakta. Kontrok sağlayıp dönüş yaparsanız memnun oluruz.

Hala mesaj almadım diyemezsiniz herhalde değil mi?

Tarafınıza 0.05 grm gönderilmiştir.

quote:

SaatX.Com Link : CASIO EF-565D-1AVDF ERKEK KOL SAATİ 209 TL bu modelı almak ıstıyorum ama kolda nasıl durdugunu bılemedıgım ıcın tereddutlerım var urunu alıp gerı ıade etme secenegı varmı bırde sanalpazar uzerınden ılan acabılıyormusunuz

İadelerde ücret size ait olmak şartıyla iade edebilirsiniz.

ozamn o modelın sanalpazar lınkını gnderın odemesını yapayım

http://www.sanalpazar.com/Casio-Ef-565d-1avdf-Erkek-Kol-Saati__isp7536160

Buyrun

• quote:

Orijinalden alıntı: -KeremCelik-

Merhaba Tarık Bey,

Jacques Lemans JL1-1756C modelini getirtmeniz mümkünmü acaba?

İyi çalışmalar.

Üzgünüm temin edemeyiz.

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: falanca17

Casio EFR-515PB-1A9VDF Kol Saati siparişini az önce kapıda ödeme şeklinde verdim. Normalde internet üzerinden alışveriş yapmak, sipariş vermek gibi bir alışkanlığım yoktur ama yorumlara güveniyorum. Nedense bu saat hakkında kimse bir şey yazmamış ama ben çok beğendim. Gelince alıp bakıcağız. Sonucu buraya yazarım.

Hayırlı olsun, Paketiniz hazırlanmaktadır.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: resul87

quote:

Pazar günü verdiğim sipariş, bugün elime geçti. Kargoyu problemsiz bir şekilde aldım, bu arada Sürat Kargo'ya da teşekkür ederim.

Ancak;

kutu içinden, hediye olarak gönderileceği söylenen altın, malesef çıkmadı. Faturada hediye olduğu da yazıyordu.

Gündüz meşgul olduğum için saat 17'den sonra fatura üzerindeki hem müşteri ilişkileri telefonunu da hem de normal kuyumcu telefonunu aradım, ama kimse cevap vermedi. Daha sonra destek@saatx.com ve Tarık beyin özel e-mail adresine mesaj gönderdim, şu saat itibariyle muhatap olunmadı.

Sipariş numaram: 113097447

Cevabınızı e-mail olarak da gönderebilirsiniz.

Tarik beyi bilmiyorum ama mail uyolu ile bize ulaşan bir mesaj ulaşmadı. Genelde saat kutusunun içine koyulmakta. Kontrok sağlayıp dönüş yaparsanız memnun oluruz.

Hala mesaj almadım diyemezsiniz herhalde değil mi?

Tarafınıza 0.05 grm gönderilmiştir.

quote:

SaatX.Com Link : CASIO EF-565D-1AVDF ERKEK KOL SAATİ 209 TL bu modelı almak ıstıyorum ama kolda nasıl durdugunu bılemedıgım ıcın tereddutlerım var urunu alıp gerı ıade etme secenegı varmı bırde sanalpazar uzerınden ılan acabılıyormusunuz

İadelerde ücret size ait olmak şartıyla iade edebilirsiniz.

ozamn o modelın sanalpazar lınkını gnderın odemesını yapayım

http://www.sanalpazar.com/Casio-Ef-565d-1avdf-Erkek-Kol-Saati__isp7536160

Buyrun

sanalpazarda urunun odemesını yaptım urunu gnderırken faturası garantı belgesı ve hedıyesı olan altını gndermeyı unutmazsanız sevınırım urunu sabırsızlıkla beklıyorum tesekkurler

• bırde ben sımdı sanlpazardan alısverıs yaptım bu altın konusu orası ıcınde gecerlı degılmı bunu acılen ogrenebılırmıyım

@TarıkYıldız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 5 Haziran 2013; 19:04:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bırde ben sımdı sanlpazardan alısverıs yaptım bu altın konusu orası ıcınde gecerlı degılmı bunu acılen ogrenebılırmıyım

@TarıkYıldız

gerekli işlemlar yapılacaktır. Hayırlı olsun.

Orijinalden alıntı: KojiroHyuga03

Merhaba iyi calismalar. Swatch modelleriniz bulunuyor mu acaba?

Şuan için swatch marka bulunmamaktadır.

quote:

Orijinalden alıntı: cemsuzen

Selamlar hocam , fiyatlarınız çok uygun ve hizmet anlayışınız gerçekten güzel. Bende bir saat almak istiyorum sitenizi inceledim fakat aradığım markalar mevcut olmadığı için sizinle iletişime geçmek istedim. Eğer tedarikçilerinizde varsa veyahut ortak olduğunuz fiyatta yardımcı olabilecek firmalar varsa , bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Özellikle longines , tissot , tag heuer ve breitling marka saatlerle ilginleniyorum.

Hayırlısı ile kısa zaman içinde biz yeni markalara gireceğiz. Şuan için size önerebileceğim firma yok fakat internet ortamında satan arkadaşlar var orjinalmidir değilmidir birşey demem hata olur çünkü daha önce o markalarla çalışmadığımızdan tam bir bilgim yok.

takibinizdeyim hocam iyi satışlar bol kazançlar.

• quote:

quote:

quote:

Selamlar hocam , fiyatlarınız çok uygun ve hizmet anlayışınız gerçekten güzel. Bende bir saat almak istiyorum sitenizi inceledim fakat aradığım markalar mevcut olmadığı için sizinle iletişime geçmek istedim. Eğer tedarikçilerinizde varsa veyahut ortak olduğunuz fiyatta yardımcı olabilecek firmalar varsa , bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Özellikle longines , tissot , tag heuer ve breitling marka saatlerle ilginleniyorum.

Hayırlısı ile kısa zaman içinde biz yeni markalara gireceğiz. Şuan için size önerebileceğim firma yok fakat internet ortamında satan arkadaşlar var orjinalmidir değilmidir birşey demem hata olur çünkü daha önce o markalarla çalışmadığımızdan tam bir bilgim yok.

takibinizdeyim hocam iyi satışlar bol kazançlar.

Saygılarımızı sunarız.

• Selamlar Tarık bey efr 507 sp modelini almak istiyorum saatx.comda 164,90 Tl.Yeniçarşımda 159 tl ikiside aynı orjinal ürünlermi? aktif satış hangı sıtededir.?
    İyi çalışmalar. Birde inci kolye gönderiminiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ilcan

Selamlar Tarık bey efr 507 sp modelini almak istiyorum saatx.comda 164,90 Tl.Yeniçarşımda 159 tl ikiside aynı orjinal ürünlermi? aktif satış hangı sıtededir.?
    İyi çalışmalar. Birde inci kolye gönderiminiz varmı?

yeniçarşımdaki ilanda bizimdir. Rekabet nedeniyle komisyon düşürüp fiyatı indirdiler. Ordan almanızla saatx den almanız aynı ürünü almak anlamına gelecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: Delarren

Tarık Bey, Casio EF-336L-7AVDF modeli stoğunuzda mevcut mu ? Mevcut ise fiyat nedir? Saygılarımla..

Üzgünüm yok şuanda
  • Tarık Beyden Casio EF-565D-1AVDF modelini aldım. Ürün ersa garantili ve gerçekten fiyatının gayet üstünde bir saat. birçok kişinin hemen dikkatini çekti ve pazartesi 2-3 sipariş daha vereceğiz aynısından. hızlı kargo, faturada ve garanti belgesinde sıkıntı yok. almak isteyenlere tavsiyemdir.

bu model olan saatten var mı elinizde, yada gelecekmi. bayıldım saate ya

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Casio Besıde BEM-509L-7AVDF

derı kordonu hıc bır markada onermem bır yıl sonra degıstırmenız lazım ve fıyatlarıda uygun degıl bende bır saat sıparısı verdım ınsallah yarın elımde olucak geldıgınde yorumlarımı paylasıcam resımlerle bırlıkte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer bir millet, iktidarda bulunan kişilerin alçaklığını, hırsızlığını, yalnızca kendi siyasi görüşünden olduğu için görmezden geliyorsa, o millet erdemini yitirmiştir. Erdemini yitiren millet, bir gün vatanını da yitirmeye mahkumdur. NICCOLO MACHIAVELLI

Battletag = dMbHeLL#2466
  • Tarık beye sonsuz saygılarımı ve sevgilerimi belirtmekle beraber N11 den CASIO EFR-513D-7AVDF saati 209 tl ye aldım ve çekle 109 tl ye geldi neredeyse bedava diyorum başka da bişey demiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Casio Besıde BEM-509L-7AVDF

derı kordonu hıc bır markada onermem bır yıl sonra degıstırmenız lazım ve fıyatlarıda uygun degıl bende bır saat sıparısı verdım ınsallah yarın elımde olucak geldıgınde yorumlarımı paylasıcam resımlerle bırlıkte

hocam saati çok beğendim, bende metal alma taraftarıyım ama google'den görsellere bakarsanız anlarsınız sanırım beni.
  • Saati aldım. Kargodan firmasından dolayı biraz sıkıntı yaşadık. Normalde dün almam gerekiyordu ama kargo firması yanlış adrese götürmüş. Neyse konyştuk ettik bende o zaman şubede bırakın kendim alırım dedim. Sabah almaya gittiğimde kargoyu gene dağıtıma çıkardıklarını söylediler. Hemde gene yanlış adrese. İlginç.

Tabi bu sıkıntı sadece kargo firmasından dolayı. Göndericininde yapabileceği bir şey yok.

Saati çok beğendim. Çok şık duruyor. Resmine göre daha güzel. Güle güle kullanim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.