Şimdi Ara

Anında 50 TL İndirim Sadece Donanımhaber Özel 1 Günlük (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
11
Favori
34.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: semihus

0.05gr altın Yaklaşık 4.5 Tl filan yapıyor doğrumudur?

35 civarı olması lazım ama kuyumcular 0.05 gr bozdurmaz sanırım.

Hocam 35 lira olan yarım gram altın fiyatı yani 0.5 gram. Bu ise 0.05 gram

Fiyatı 5 dolarmış

http://www.goldb.us/005_GRAM_24K_995100_NADIR_GOLD/p1120065_7215121.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 1 Haziran 2013; 22:14:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri

güzel düşünülmüş bir hediye,tepkilere anlam veremedim

Verdiklerini soyledikleri bildigin 1 gr altinin 20 de 1 i. Yani arkadasin dedigi gibi yaklasik 4 lira. 0.00000001 karat elmas verseydiler bari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: exe2000

quote:

Orijinalden alıntı: helluri

güzel düşünülmüş bir hediye,tepkilere anlam veremedim

Verdiklerini soyledikleri bildigin 1 gr altinin 20 de 1 i. Yani arkadasin dedigi gibi yaklasik 4 lira. 0.00000001 karat elmas verseydiler bari

evet ederini bilerek yazdım
  • Konuyu saatler için takip ediyordum, altın hediyesi sonrası ederi 4,5 liracık olduğu için bir yorum yapacaktım ama sadece ben yorum yazmış olurum diye vazgeçtim ama bir çok arkadaşın dikkatini çekmiş ve yorumlarını esirgememişler

Neyse, eğer saat alacak olursam ve bu 0,05 gr'lık altını yollarlarsa sırf altın yedim demek için yutarım ben bu altını
  • Arkadaşlar kusura bakmayın fakat farkında olan arkadaşlarım vardır sanırım. Çoğu saatimiz piyasanın en uygun fiyatıdır. Siz yanındaki hediyemizi maddi anlamda çok büyük destek almaz NAZARLIK olarak düşünmeniz gerekmektedir. Aksi halde yanında 1 gram verip fiyatları 60 - 70 tl şişirmek mantıksız olurdu.
    EFA-135D-1A4 numaralı saati aldım ve memmuniyetimi daha önceden dile getirmiştim. Saatin içinde bulunan simgelerle ilgili bir sorum olacak
    işaretli alanların bi anlamı varmı ben kullanma kılavuzunda bulamadım. Birde Kordonu kısatlmak için 2 TL masraf çıktı fiyattan düşeceğiz dimi
     Anında 50 TL İndirim Sadece Donanımhaber Özel 1 Günlük

• Bozdur bozdur harca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kymelria

bu tablet çekilişle olacak demiştiniz. şimdi girip baktığımda her 20. kişiye verilecekmiş. e biz niye 5 tl fazladan ödeyip erkenden aldık o zaman ?
    ben normal çekiliş yapacaksınız sandım.

hoş olmamış.

CEVAP GELMEDİ????

Orijinalden alıntı: emrah66

Tarık Bey Merhaba,
    EFA-135D-1A4 numaralı saati aldım ve memmuniyetimi daha önceden dile getirmiştim. Saatin içinde bulunan simgelerle ilgili bir sorum olacak
    işaretli alanların bi anlamı varmı ben kullanma kılavuzunda bulamadım. Birde Kordonu kısatlmak için 2 TL masraf çıktı fiyattan düşeceğiz dimi
     Anında 50 TL İndirim Sadece Donanımhaber Özel 1 Günlük

Sağ alttakinin otomatik ışık sensörüne ait olduğunu biliyorum fakat diğerleri hakkında aslında benimde tam fikrim yok :)

İnanın elimizde o kadar çok saat varki hiç kurcalama zamanım olmadı :)

quote:

quote:

bu tablet çekilişle olacak demiştiniz. şimdi girip baktığımda her 20. kişiye verilecekmiş. e biz niye 5 tl fazladan ödeyip erkenden aldık o zaman ?
    ben normal çekiliş yapacaksınız sandım.

hoş olmamış.

CEVAP GELMEDİ????

Mesajınız dikkatimden kaçmış olmalı hatırlatmanız için teşekkürler,

Kurra çekmek veya çekiliş düzenlemek kanunlar gereği yasak olduğu için maalesef sistemimizi her 20 siparişe göre düzenledik.

• Tarık Bey merhabalar,
    Ürünler elimize ulaştı. ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.
    İyi çalışmalar.
    Tabletle ilgili bir haberiniz olursa haberim olsun lütfen
  • n11 gelişme yok mu? kuponların son günü yaklaşıyor tablet kampanyası olduğu için sizden almak istiyorum ama yetişmezse diğer firmaya yönelmek zorunda kalacağım. n11'eşikayet var'a da siz yazmışsınız heralde 1.5 aydır dükkanımızı açmıyorlar diye.

Orijinalden alıntı: marine-gear

n11 gelişme yok mu? kuponların son günü yaklaşıyor tablet kampanyası olduğu için sizden almak istiyorum ama yetişmezse diğer firmaya yönelmek zorunda kalacağım. n11'eşikayet var'a da siz yazmışsınız heralde 1.5 aydır dükkanımızı açmıyorlar diye.

Yarın hayırlısıyla aktif oluyor az önce telefonla görüştük
  • Selamlar hocam , fiyatlarınız çok uygun ve hizmet anlayışınız gerçekten güzel. Bende bir saat almak istiyorum sitenizi inceledim fakat aradığım markalar mevcut olmadığı için sizinle iletişime geçmek istedim. Eğer tedarikçilerinizde varsa veyahut ortak olduğunuz fiyatta yardımcı olabilecek firmalar varsa , bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Özellikle longines , tissot , tag heuer ve breitling marka saatlerle ilginleniyorum.

Orijinalden alıntı: cemsuzen

Selamlar hocam , fiyatlarınız çok uygun ve hizmet anlayışınız gerçekten güzel. Bende bir saat almak istiyorum sitenizi inceledim fakat aradığım markalar mevcut olmadığı için sizinle iletişime geçmek istedim. Eğer tedarikçilerinizde varsa veyahut ortak olduğunuz fiyatta yardımcı olabilecek firmalar varsa , bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Özellikle longines , tissot , tag heuer ve breitling marka saatlerle ilginleniyorum.

Hayırlısı ile kısa zaman içinde biz yeni markalara gireceğiz. Şuan için size önerebileceğim firma yok fakat internet ortamında satan arkadaşlar var orjinalmidir değilmidir birşey demem hata olur çünkü daha önce o markalarla çalışmadığımızdan tam bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitaf73

n11 linklerini bekliyoruz.

n11 için beklentilerin üzerinde bir komisyon oranı verildi %20 gibi bu nedenle rekabet şartlarımız düşüktür. Fazla avantajlı fiyatlarımız olmayacaktır.

Orijinalden alıntı: TarıkYıldız

quote:

n11 için beklentilerin üzerinde bir komisyon oranı verildi %20 gibi bu nedenle rekabet şartlarımız düşüktür. Fazla avantajlı fiyatlarımız olmayacaktır.

sizden her satış için %20 komisyon mu isteniyor? yanlış mı anladım

Orijinalden alıntı: flurry

quote:

Orijinalden alıntı: TarıkYıldız

quote:

sizden her satış için %20 komisyon mu isteniyor? yanlış mı anladım

Evet doğrudur. Satış başına % 20

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.