Şimdi Ara

Anında 50 TL İndirim Sadece Donanımhaber Özel 1 Günlük (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
11
Favori
34.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TarıkYıldız

Şuan için bu saatte indirim maalesef yokmuş

tahminen ne zaman n11 sitesinde satışa başlarsınız ve 513sp nin yada 507sp nin fiyati n11 de ne kadar olur.ona göre sizi bekleyelim almak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR
  • Tarık Bey
    Casio EFR-515PB-1A9VDF siparişim bugün elime ulaştı tşkler.

Ama ürün özelliklerinde belirttiğiniz
    -"Çift kilitli, tek basışta açılan, 3 katlı Toka"
    -Paslanmaz Çelik Kordon
    -Kilit Vidalı Arka Kapak

bu özellikler gönderdiğiniz saatte silikon kordon olarak yer alıyor. Bunun nedeni nedir acaba ?
  • Tarık Bey 4 adet saat ödemesini yaptık, bugün kargoya verirseniz seviniriz. Tablet listesi (4 çekiliş hakkı isterim ) ve kolyeleri tekrar hatırlatayım Garanti belgelerini de göndereceksiniz değil mi? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İyi satışlar...

Tablet Devam etmektedir. Yarın 2 Tablet gönderilecektir.

Orijinalden alıntı: re_death

sitenizde akbank kartlara taksitlendirme olucakmı acaba

Payu Altyapısı kullanıyoruz bu sebeple onlardan anlaşma sağlamalarını bekliyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: 56eno56

quote:

tahminen ne zaman n11 sitesinde satışa başlarsınız ve 513sp nin yada 507sp nin fiyati n11 de ne kadar olur.ona göre sizi bekleyelim almak için

Sözleşmemizi gönderdik bekliyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: ilkayla

Tarık Bey
    Casio EFR-515PB-1A9VDF siparişim bugün elime ulaştı tşkler.

Ama ürün özelliklerinde belirttiğiniz
    -"Çift kilitli, tek basışta açılan, 3 katlı Toka"
    -Paslanmaz Çelik Kordon
    -Kilit Vidalı Arka Kapak

bu özellikler gönderdiğiniz saatte silikon kordon olarak yer alıyor. Bunun nedeni nedir acaba ?

Açıklamalar yanlış yazılmış maalesef sorun teşkil ederse iade alabliriz.

quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

Tarık Bey 4 adet saat ödemesini yaptık, bugün kargoya verirseniz seviniriz. Tablet listesi (4 çekiliş hakkı isterim ) ve kolyeleri tekrar hatırlatayım Garanti belgelerini de göndereceksiniz değil mi? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İyi satışlar...

Hayırlı olsun depodaki arkadaşlar çıktığı için ben paket yapıp gönderdim :)

quote:

Orijinalden alıntı: Hi11eT

quote:

CASIO EDIFICE EFR-515PB-1A2VDF için gelişme var mı?

Firmada hiç kalmamış

• Satışlar Günceldir.

hoş olmamış.
  • ilk fotoğraftaki EFR-513SP-1AVDF Casio Erkek Saati kodlu saat için bugün güven saatçime gittim ve saati normal bir müşteri olarak sordum fiyat için 600 tl dedi. aslında n11 sitesinde gördüm saati de gittim sordum, donanımhaberde arattığımda sizin konunuzu gördüm. muhtemelen sizdeki saatlerde, n11 de satış yapan saatler ile aynı, çünkü hemen hemen aynı fiyattalar. bu saatlerin orjinallik durumu nedir, neden bu kadar ucuza satılıyor. gerçi normal fiyatıdır ama o zaman güven saatçim neden 600 tl ye satıyor, bir saatten 400 lira kar mı ediyor bu saatçiler, eğer öyleyse ne diyeceğimi bilemiyorum :))

Orijinalden alıntı: drhardware

ilk fotoğraftaki EFR-513SP-1AVDF Casio Erkek Saati kodlu saat için bugün güven saatçime gittim ve saati normal bir müşteri olarak sordum fiyat için 600 tl dedi. aslında n11 sitesinde gördüm saati de gittim sordum, donanımhaberde arattığımda sizin konunuzu gördüm. muhtemelen sizdeki saatlerde, n11 de satış yapan saatler ile aynı, çünkü hemen hemen aynı fiyattalar. bu saatlerin orjinallik durumu nedir, neden bu kadar ucuza satılıyor. gerçi normal fiyatıdır ama o zaman güven saatçim neden 600 tl ye satıyor, bir saatten 400 lira kar mı ediyor bu saatçiler, eğer öyleyse ne diyeceğimi bilemiyorum :))

Dostum merhaba,

Bu edifince modelleri dediğin gibi o fiyat seviyelerinde satılıyordu genelde ama son 1 aydır 2 aydır ne olduysa fiyatlar birden bu seviyelere düştü.Ya tedarikçi elindeki fazla stoğu eritiyor.Ya da yeni seri çıkacak vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

Sarbırla bekliyoruz......

Anında 50 TL İndirim Sadece Donanımhaber Özel 1 Günlük

Bende bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 2 Haziran 2013; 14:55:04 >

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

ilk fotoğraftaki EFR-513SP-1AVDF Casio Erkek Saati kodlu saat için bugün güven saatçime gittim ve saati normal bir müşteri olarak sordum fiyat için 600 tl dedi. aslında n11 sitesinde gördüm saati de gittim sordum, donanımhaberde arattığımda sizin konunuzu gördüm. muhtemelen sizdeki saatlerde, n11 de satış yapan saatler ile aynı, çünkü hemen hemen aynı fiyattalar. bu saatlerin orjinallik durumu nedir, neden bu kadar ucuza satılıyor. gerçi normal fiyatıdır ama o zaman güven saatçim neden 600 tl ye satıyor, bir saatten 400 lira kar mı ediyor bu saatçiler, eğer öyleyse ne diyeceğimi bilemiyorum :))

Dostum merhaba,

Bu edifince modelleri dediğin gibi o fiyat seviyelerinde satılıyordu genelde ama son 1 aydır 2 aydır ne olduysa fiyatlar birden bu seviyelere düştü.Ya tedarikçi elindeki fazla stoğu eritiyor.Ya da yeni seri çıkacak vs.

ürünler için güven saatçimde satılan 600 lük saat neyse n11 de ve burada satılan 200 liralık saatte aynı saat ikisi içinde orjinal diyorsunuz yani? çakma falan değil. öyle mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Dostum merhaba,

ürünler için güven saatçimde satılan 600 lük saat neyse n11 de ve burada satılan 200 liralık saatte aynı saat ikisi içinde orjinal diyorsunuz yani? çakma falan değil. öyle mi?

N11 i bilmem ama burdaki başlıktaki arkadaş tarık bey galiba ürünlerin casio türkiye distribörü ersa garantili olduğunun garantisini veriyor.Birçok arkadaş burdan aldı onlarında bir yorumunu alın isterseniz ben indirim bekliyorum bir modelde

•  Anında 50 TL İndirim Sadece Donanımhaber Özel 1 Günlük

SaatX.Com üzerinden alışveriş yapan tüm müşterilerimize 0.05 Grm Hediyedir.

Aman tanrım hem manevi hem de maddi anlamda çok güzel bir hediye. Teşekkürler teşekkürler teşekkürler

• fiyata göre azalan sıralama falan yapılamıyor sanırım sitede?

ya hadi hediyeyi aldık diyelim, bu hediyeyi ne yapacağız, kuyumcuya versen adama güler,

kusura bakmayın ama çocuğa harçlık niyetine bile verilmez, sırf promosyon yapalım diye kasmayın bu kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: semihus

0.05gr altın Yaklaşık 4.5 Tl filan yapıyor doğrumudur?

35 civarı olması lazım ama kuyumcular 0.05 gr bozdurmaz sanırım.

Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.