Şimdi Ara

Anime GÜZELLERİ #56# (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
2
Favori
64.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"2 saatimi aldı"

ben hemen Ayakashi rezerve edeyim

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkahan
    Resimler eklendi sonunda.
    "2 saatimi aldı"

usta yanlış anlamazsan bir şey diyeceğim şu uyuz imgshack yerine photobucket ı kullansan o 2 saatten epey bir tasarruf edersin .

Moe Fan Club
  • Resimleri bulmak ve ayarlamak sürüyor. Yoksa upload kolay iş.

Ve Hoş geldin.

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Nyuu tabikide Bi sakatlık olmasın diye ben sansürledim e malum burası Türkiye

3 kez bitirdim seriyi ve her seferinde arka arkaya izledim. Yani 1 günde hepsini bitirdim aralıksız.
    Son izlediğimde Nyuu'nun resimlerini çektim hep Tabi hepsi böyle değil.
    Artiz resimlerinide çektim Lucy halindeyken . Özledim be 2 haftadır bitirmedim.
    HDD yi garantiye vermiştim yenisi gelsin atarım yine izlerim 300 Tane Caps'den birkaç tanesi.

Arkadaşım banlıymış ondan benim sormamı istedi, bu resimleri nasıl bu kadar net çekebiliyorsun?

BS Playerda P tuşuna basarak
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • Sabitlesin bu konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ist_eco

bu tür anime hayranlıgının fetişist bir şey oldugunu dusunuyorum

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ist_eco

bu tür anime hayranlıgının fetişist bir şey oldugunu dusunuyorum

Valla ben fetiş metiş bilmem ama Anime güzellerini dünya üzerindeki bütün kadınlardan güzel buluyorum. Ne koca buttlu Jenifer Lopez, ne koca dudaklı Angelina Julie, ne Liv Taylor ne yerli nede yabancı. Hiçbirini güzel bulmuyorum. Çekicide bulmuyorum. Anime kızıyla evlenmek isterdim

Hayattan hep heycan bekliyorum, hayat ise sadece doğmak, 7 yaşında okumaya başlamak, şanslıysan 22 yaşında 4 yıllık bir üniversite bitirmiş olmak, ardından iş bulmak ve 65 yaşına kadar aile geçindirmek ve karın doyurmak için uğraşmak, 65 'inden sonra ise emekli maaşı ile kıt kanaat ölümü beklemek. Keşke animeler gerçek olsa, varsın savaş olsun. Animenin savaşıda heycanlı, Echhi'si de tutkulu, Aşkı da imkansız, Ölümü de acı. Keşke bu dünya gerçek olmasaydı da animeler gerçek olsaydı.

Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • @haplo

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

@haplo

Arigatoo gozaimasu. (有り難う御座います。)

Cevabı yollayıp ne yazdığımı okuyana dek ne söylediğimi farketmeyecek kadar doluymuşum. Okuyunca "ne yazmışım peh" dedim. İçimde kalmış demekki

今晩は。
  • Aynı şeyleri düşünen çok insan var sanırım @Haplo. Her gün Gundam Meister olmak için dilek tutuyorum ya

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
  • Wolf's Rain de benim dikkatimi çekti oda. Sanki burun çizme özürlü elemanlar ama Cheza müthiş güzel bir kız.

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Wolf's Rain de benim dikkatimi çekti oda. Sanki burun çizme özürlü elemanlar ama Cheza müthiş güzel bir kız.

Favorim Black
  • Misa Misa

Anime GÜZELLERİ   #56#

• @serkan ayakashiye bi adımı yaz

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

@serkan ayakashiye bi adımı yaz

Nyu da yazıyor işte neyine yetmiyor Nyu.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.