Şimdi Ara

anıları saklamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • baktım ilkokul hakkında hiçbir şeyi hatırlamıyorum, liseyi yeni bitiricez ama lise anılarım bile yavaş yavaş siliniyor. bende böyle bir şey yapmaya karar verdim.
    bu tarz nostaljik şeylerle ilgilenen var mı ?

• eskiden bir fotograf cekerdik o koca koca makinelerle. film rulosunu fotografciya verir 3-4 gun sonra alirdik arkasina tarih yazardik. Albumlerde saklardik. Simdi fotograf cekmek normal ve degersiz bir isleme dondu. Galerimde binlerce fotograf var %95 i gereksiz. Ayrica simdi bir fotograf cekiyoruz bilgisayarda sakliyoruz. Elimize almadiktan sonra bir degeri ve ruhu yok ki. Eskinin gozunu seveyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

eskiden bir fotograf cekerdik o koca koca makinelerle. film rulosunu fotografciya verir 3-4 gun sonra alirdik arkasina tarih yazardik. Albumlerde saklardik. Simdi fotograf cekmek normal ve degersiz bir isleme dondu. Galerimde binlerce fotograf var %95 i gereksiz. Ayrica simdi bir fotograf cekiyoruz bilgisayarda sakliyoruz. Elimize almadiktan sonra bir degeri ve ruhu yok ki. Eskinin gozunu seveyim

aynen ya, yedeğe atıyoruz bir klasörde hepsi kalıyor, geri dönüp bakmıyoruz bile bir çoğuna, hem 1000 tane fotodan hangi birine bakasın?

eskiden poz sayısı azdı, bir tane poz çekilir hatıra olarak saklardık. hey gidi be, son 5 yılda çektiğim fotolardan çok eski albümlerdeki fotolara bakıyorum.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • ayrica anilari saklamak istiyosan gunluk tut. cooooook faydasi var. yillar sonra okudugunda gecmise goturur seni

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • quote:

eskiden bir fotograf cekerdik o koca koca makinelerle. film rulosunu fotografciya verir 3-4 gun sonra alirdik arkasina tarih yazardik. Albumlerde saklardik. Simdi fotograf cekmek normal ve degersiz bir isleme dondu. Galerimde binlerce fotograf var %95 i gereksiz. Ayrica simdi bir fotograf cekiyoruz bilgisayarda sakliyoruz. Elimize almadiktan sonra bir degeri ve ruhu yok ki. Eskinin gozunu seveyim

ben bakıyorum o eski fotolara ama önemsizleri hep sildim. çoğu zaten arkadaşlarımla olanlar ama hep göz önünde durmaması gerekiyor aslında. ok ilerde bakınca o tadı alıyorsun ama böyle çok çok ve özensiz olunca hiç bakası gelmiyor insanın . bende çıkarttırmayı düşünüyorum çok sevdiğim fotoları . pcde böyle kalmaları beni rahatsız ediyor.

• 19 yaşındayım. Album donemini ancak 10lu yaslarima kadar yakalayabilmisim. Ama o fotograflara baktigimda 7 yasinda gittigimiz yerlerde cekildigimiz fotograflara bakinca 7 yasimi bile hatirliyorum kendimi aninda o an oraya goturebiliyorum.
    Ancak soyle 15 yasimi dusundugumde Normalde daha iyi hatirlamam gerekirken daha silik anilar canlaniyor gozumde.

Keske 80li yillarda dogsaymisim. Her ozel anda sadece 1 2 fotograf. Yasanan komik anlar. Simdi 25 tane selfie cekiliniyo o anlarda. Böyle olunca anin bir ehemmiyeti kalmiyor. Bunu nasil onleriz ya da nasil bir cozum getiririz bilmiyorum.

Teknolojinin getirdigi bu olumsuz ozelligin yaninda bir de gzel yani var soylemeden gecmeyelim. Fotograf konusunda anilar bayagi bir heba oluyor fakat daha fazla video cekme sansimiz oluyor suan. Lise 3te cektigimiz videoyu gordum gecen bu da ayri bir guzellik ama pek korumak mumkun olmuyor.

• Ben de her şeyi saklarım. Ps3 oyunlarını, cdlerimi poşetleyip saklıyorum. Tüm karnelerim hala durur. Lise karnelerinin birkaç tanesi kayıp. Zaten onlar kağıt parçasından ibaretti. Ilkokul karnelerime arada bakarım. Eski albümler zaten tonla resim dolu. Çok hoşuma gidiyor böyle şeyler. Ps1'm, ilkokul masa örtülerimi, euro2008 kartları, tasolar, beybladeler, 2003 galatasaray formamı da saklayabilmek isterdim. Yapacak bir şey yok artık o an atmak isteyeceğiniz bir şey ileride size çok değerli gelebilir. Mesela bende kırık bir oyun cdsi var. Ama 10 sene sonra ona baktığımda bugünleri hatırlayacağım. Evet işe yaramaz gibi gözüküyor ama aslında manevi olarak çok değerli bir şey. Mesela şimdi sizde fifa 2002 cd si olsa ne kadar değerli olurdu değil mi? Ama şu an fifa 16 nın hiçbir anlamı yok. Ama o zamanlar fifa 30 çıktığında fifa 16 ne kadar değerli bir eşya olacak. Şu an bana ps3 üne karşılık ps4+4k tv vereceğiz deseler yinede değişmem. Telefonunu en lüks telefonla değişelim deseler yine değişmem. Bu da benim böyle bir takıntımdır. Bu özelliğimden de çok memnunum. Yapmayı planladığım çok şey var bu tip eşyaları saklamak için. Odam da özel bir yer ayarlayabilirim boş zamanım olursa. Bir düzenleme yapabilirim. Bakıcaz. Çünkü benim için çok değerliler. Bu konu hakkında daha uzun uzun anlatırdım da bu kadar yeterli. Çok hassas olduğum bir konu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şiirler,güzel sözler
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende yazmayı düşünüyorum ama ...
  • Fujifilm instax. Alın bu polaroid makineden, cidden fotoğrafların nasıl değerlendiğini görün. Kartlar o kadar pahalıyken değerlenmemesi mümkün değil zaten Biz kız arkadaşımla bir albüm yapıyoruz, arkadaşlarla falan çekilip üstüne ya tarih atıyoruz ya da o an aklımıza gelen güzel bir şey yazıyoruz, dönüp baktıkça çok güzel oluyor.

Güzel

Nerde çokluk orda bokluk derler. Tatile giderken 32 lik film takardık makinaya, onunla idare ederdik. Geçen ananemle baktık da hepsinin ayri bir ruhu var.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Kesinlikle günlük tut eğer boyle ddusunuyosan.ara ara bende yaparim geriye baktigimda biseyler hatirlamak isterim o olayla ilgili somut şeylerde saklayabilirsin

Bugün bütün gün evden çıkmayıp eski şarkıları dinledim, nba 2k10 soundtrack listesi beni çok duygulandırdı. Suskunlar ve yalan dünya'dan birer bölüm izledim, eski arkadaşlara mesaj attım, anıları hatırladım, abur cubur yedim, point blank oynadım Sabah olunca rüyadan uyanacağım, keşke zamanı geri alabilsek

SONY XPERIA™ Z5 | White
  • Ben de nostaljik hastasıyım eski resimlere baktıkça mutlu olur hüzünlenirim tabi şimdiki fotoları sakla sakla bir yere kadar bir virüs giriyor duman oluyorlar kurtaramıyorsun gözünün önünde günden güne eriyorlar mecbur format atıp duruyorsun bu kısır döngü hep devam ediyor hep elde var hüzün oluyor.mesela ben en çok şeyden dert yanarım keşke çocuklukta mahallede çekilmiş bir videom olsa idi mesela mahallede top taso oynarken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.