Merhaba herkese. Bu sabah başıma geldi yazdığım durum, o kadar araştırmama rağmen aynısını yaşayan birini bulamadım internette. Sabah masaüstü bilgisayarımı kullanırken aniden ekran gitti. Tamamen gitti yani görüntü. Monitörü açıp kapadım monitörden olabilir diye fayda etmedi. 2. Monitörü açtım onda da aynı şekilde görüntü yoktu. Sinyal yok uyarısı verdi monitörler yani ekran kararmadı komple görüntü vermeyi kesti. Kablolara baktım değişen bir şey olmadı. Esas garip olan kısma geldim; kasanın power tuşuna basılı tutup kapatmak istediğimde bunu da yapamadım tepki vermedi hiç pc, kapanmadı. Mecburen fişi çekip kapadım. Geri takıp açtım ve bir sorun yoktu 1 saat kadar daha kullandım pcyi bir sorunu yoktu. Daha sonra evden çıktım akşam tekrar açıp bakıcam şimdilik sorun gözükmüyor ama sebebini merak ettim tekrar eder mi diye endişe ettim. Kafama takılan görüntünün gitmesi ile pcnin power tuşuna basarak kapatılamaması arasında nasıl bir bağlantı olabilir neyden nereden kaynaklanmıştır bu? Pc donmasa yani power tuşuna basılı tutup kapatabilseydim ekran kartımda sıkıntı olduğunu düşünecektim. Açtığımda da sorun olurdu bu durumda ayrıca. Olmadı ama. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 27 Nisan 2025; 18:5:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim