Şimdi Ara

Ani Windows 10 güncellemeleri kullanıcıların tepkisini çekiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • windows 10 kullanıyorum yaklaşık 6 ay oldu şuana kadar bir sıkıntı ile karşılaşmadım ama bu güncelleme otomatik olarak yapma falan olayı bendede var hoşuma gitmiyor bunun haricinde kullandıgım programlarda hiç bir sorun yaşamadım burdaki sorun yaşayan insanlarda eski sistem pc donanımı kullandıgından yaşıyor olabilir veya çok spesifik bir program destek vermeyebilir kanattimce çünkü bende 3 adet kod programı kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım diğer oyun olsun vs programlarada sıkıntı olmadı hiç

  • Yeniliklere direnmenin sonucu bu maalesef. 4 senelik toplama bilgisayarıma Windows 10 kurdum, Windows 7'den çok daha iyi çalışıyor. Aynı şekilde Windows 8.1'den yükselttiğim dizüstü bilgisayarım da. Millet neden Windows 10'a geçmekte direniyor anlamış değilim.

    Ha Surface kullanıyorsundur, uygulamaları dokunmatik ekranda yan yana kullanmak daha kolaydır, W8.1'de kalırsın anlarım ama 2009'da çıkmış bir işletim sisteminde kalmaya direnmeye mantık erdirmek zor.
  • 8.1 den ötesine gitmemek en iyi kararımdı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

    Yeniliklere direnmenin sonucu bu maalesef. 4 senelik toplama bilgisayarıma Windows 10 kurdum, Windows 7den çok daha iyi çalışıyor. Aynı şekilde Windows 8.1den yükselttiğim dizüstü bilgisayarım da. Millet neden Windows 10a geçmekte direniyor anlamış değilim. Ha Surface kullanıyorsundur, uygulamaları dokunmatik ekranda yan yana kullanmak daha kolaydır, W8.1de kalırsın anlarım ama 2009da çıkmış bir işletim sisteminde kalmaya direnmeye mantık erdirmek zor.


    Windows 10'un ne artısı var??
    Hometech w101 tablet aldım, windows 10 sürümü var içinde. Dahili gelen fotoğraf görüntüleyici bazı png veya jpeg'leri albümde göstermiyor. PC'nin donanımı ile alakalı olamaz heralde, uygulama sorunlu. Basit bir fotoğraf görüntüleyici uygulamasında dahi sorun var işletim sisteminin.





  • Çok şükür son birkaç yıldır sadece Linux kullanıyorum. Ne format, ne virüs, ne güncelleme sorunu var. Arka planda ne olduğunu bilmediğim ve istemediğim hiçbirşey çalışmıyor.
  • Sırf bu yüzden download için kullandığım PC de win8 kullanıyorum...Win10 güncelleştirmeyi otomatik indirip kuruyor...herhangi bir uyarı vermiyor ve 24 saat içinde restart yapıyor...genelde akşam güncelleme çıkıyor ve gece 2-3 te reset atıyor...eğer winupdate menüsünde erteleme yaparsanız 2 gün erteleniyor...fakat...her seferinde kontrol etmeniz lazım...yoksa size "güncelleme yükledim bak 3-4 saat sonra reset atacam" demiyor...bir de güncelleme bazen çok sık geliyor ayda-haftada bir değil 2 günde bir geldiği oluyor...yada günlük...
    Mesela gece akşam bir program üzerinde çalıştınız ve gece pc açık kaldı...o yaptığınız işi unutun direk...

  • İşte benim format yeyip tekrar Windows 7 ye dönmemde ki etkenlerden biridir bu durum. Haberim olmadan güncellemeyi yüklemiş tabi ben bilgisayarı kapatınca güncelleştirme tam yükleyemediği için bir daha hiç açılamadı bu yüzden format attım bilgisayara. Önceden win 10 güncellemeleri sorunsuz bir şekilde yükleyebiliyordum. En azından güncellemenin yüklenme aşamasını biliyordum.
  • Microsoft çalışanına göre bütün programlar baştan savma yazılırmış. Asla doğru dürüst denemeden geçirilmez, güncelleme diye yüklenirmiş. Microsoft'ta müşteri memnuniyeti kavramı diye bir şey yokmuş.Microsoft sadece w 7 de başarılı oldu.Umarım bir gün linux ta birileri çıkar da microsoft'a rakip olacak bir işletim sistemi yazar.

  • oyun oynamasam kessinlikle windows kullanmam bu kadar kötü ve ağır bir işletim sistemi olamaz MAC LİNUX AKAAAR

  • vulkan başarılı olsa da kurtulsak şu lanet sistemden.linux mint her işi görüyor.mis gibi
  • artık alternatif yeni bir ekosistem gelmeli microsoft epey görevini yerine getirdi ama artık çekilmiyor be kardeşim iş ortamında kullanılan pc ye 3 ay ara ile format mı atılır stres resmen MacBook kullandığım dönem hiç böyle bir derdim olmadı gel gelelim Apple dan da nefret ediyorum aç gözlü bir firma

  • Görsel olarak güzel olsada veriminden memnun kalmadım.özellikle ekran kartı performansı bence sorunlu.oyunlarda sıkıntı yaşatıyor.en azından bende böyle.

  • Chrome'nin güncelleme yapısına özenmiş Microsoft, Google Chrome'dada bir güncelleme kontrolü yok, kafasına göre güncelleniyor, amaç yazılımı otomatik olarak sürekli güncel tutmak, peki iyimi? bence değil; her güncellemeden sonra dahada ağırlaşıyor ve açılışı çok yavaşlıyor, eğer DX12 ile işiniz yoksa bence en iyisi Windows 7 64BIT'tir. Mac OS biraz daha pazar stratejisini değiştirip son kullanıcıya açılsa bizide Microsoft'tan kurtarsa harika olacak ama görünürde öyle bir şey hala yok!
  • Adamlar bedava işletim sistemi verdi yine yaranamadı...
  • merhaba arkadaşlar. windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. ilk kurduğumda tek merak ettiğim şey oyun performansı idi. sürekli ets2 oynuyorum. 1 seneye yakındır windows 7 kullanıyordum ve ets2 oyunu aynı ayarlar ve aynı nvidia sürücüsü ile en fazla 47 fps alıyordum. o da şehir dışında ve tek şeritli yollarda. windows 10 kurdum ve ets2 oyunu aynı ayarlar ve nvidia sürücü ile şehir içinde en düşük 35 fps şehir dışında sabit 60 fps ile oynuyorum. aynı şekilde gta 5'de de yaklaşık bir 10 fps faydasını gördüm. araba kullanırken 30un altına hiç düşmedi.

    tüm güncelleştirmeleri kapattım. defender kapalı. donanım ve windows güncelleştirmelerinin hepsi kapalı. ilk kurduğum günden bu yana pek bir sorun yaşamadım. umarım bundan sonra da yaşamam. temiz kurulu yapmıştım. ayrıca windowsun güncelleştirme hızına yetişilmiyor. güncelleştirme boyutları çok yüksek ve seçilemiyor. bu yüzden güncelleştirmiyorum. ilerde ssd takviyesi yapacağım zaman son sürümü yüklerim.

    winver.exe görüntüsü

    http://i.hizliresim.com/ZkZr9V.jpg




  • Vakti zamanında Burada windows 10 henüz beta kullananlarda test sistemi kullanıyor diye yazmıştık bazı çok bilmişler karşı çıkmıştı şimdi sesleri solukları çıkmıyor , Windows 10 her hafta yeni bir ISO yayımlıyor , bırakın Beta diyerek sisteme iltifat etiiğimi sonradan anladım yabancı forumlarda millet Microsofta sövmekten yoruldu , BUG bildiriminde bile bulunduk ki halen düzeltmediler , OYUn kısmını geçelim çünkü Oyun işi tamamen düzmece sen Direct X in aynını Windows 7 içinde çıkartırsın ozman karşılaştırılır ama millete windows 10 kullandırtmak için böyle ucuz numaralara başvurması hele hele kullanıcının haberi olmadan sistemlerini Windows 10 a yükselmeler bayattanda öte Rezillik
  • Ben de güncellemeleri yüklerken sürekli hata vermesinden sıkıldım. Win7 downgrade yapabilirim.

  • Bunları okuduktan sonra karar vermedım oyun oynuyorum ama dx12 daha performanslı dıyorlar ben şimdi win10 kurmalımıyım yoksa wind 8.1 e devammı etmelıyım.Benim eski pc 8.1 yeni pc topladım win 10 kurmak için eski pcyi win10a yukseltip sonra yenı pcye dırek win10 mu kurmalıyım?
  • 8.1'den geçtim güncellemeleri devre dışı bıraktım aşırı bir sorunum yok temiz kurulumda yapmadım 4-5 aydır kullanıyorum bu şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.