|
Ani Ping Artışı Hakkında Çözüm Önerisi

-
-
-
-
arka planda upload yapan bir şey olabilir. onun dışında hiçbir sorun yoksa telekom ile alakalı -
acaba buraya nasıl gireceğim onu söyler misin bilgisayarın heryerine baktım ama oraya girmeyi bir türlü beceremedim yardım edebilecek birisi varsa söylerse çok sevinirim. -
Adamların Türkiye'de serveri yok ki ping düşsün. Bu tür denemelerle 3-5 düşme yaşarsınız ama hiçbir zaman Avrupalılar kadar akıcı bir oyun deneyiminiz olmaz. Bakın LOL, TR serveri açtı millet rahatladı. -
bunu bir zamanlar format sonrası yaşıyodum nasıl kurtuldum hatırlamıyorum -
Çözdüm gibi ben superonline kulanıyorum ilk modemimin power ışığından başka ışığı yanmıyodu bende gidip arkadaşımdan eski modemini aldım arkadaşımda ttnet kullanıcısı cs go olsun diğer online oyunlar olsun sürekli ani ping artışları oluyodu. Bende modemi eski versiyona güncelledim (Geri Yükleme Yapılandırması) işe yaradı gibi şimdi bı sıkıntı yaşamıyorum. ttnet modemleri verirken güncellemeye ayrı bişeyler ekliyor gibi ondan kaynaklanıyor olabilir.bu arada modemimin markası zyxel farkedermi bilmem işinize yaradıysa ne mutlu bana. Çok sinir bozucu bir durum .İnşallah düzelir pinginiz.Benim gözüm uçak düşürürde neyse . Herkese İyi Çalışmalar.
-
önce modemden sandım, sonra format falan derken bu işlemle sorun çözüldü. intel wireless ac 9560 msi laptop, anlık 100-300 pinglere çıkıp 10'lara düşüyordu. teşekkürler. -
İşe yaradı Çok teşekkürler
-
kardeş senden Allah razı olsun sorun çözüldü :D
-
Modem ara yüzünden Wi-Fi 802.11 b/g/n ayarını 802.11 b/g çekin, indirme hızınız biraz düşecektir. Pinginiz stabil ve düşük bir değer olacaktır, aynı sorunu ben de yaşıyordum. Şans eseri sorunun çözümünü buldum.
Modem veya kullandığınız cihazın 802.11n standartını sağlıyamıyor olmasından kaynaklanıyor ani ping artışı.
Ayrıca denetim basasından bağlantılardan Wi-fi özellikler (DNS ayarı yapılan menü) "Yapılandır"a girip (wireless card özellikleri) "gelişmiş" kısmında 802.11n ayar kısmı var benim modemde, bende disable durumdaydı (yani kapalıydı) kendiliğinden o yüzden internet düzelince değiştirmedim, onu enable yapınca (yani açınca) da pingin düzelmesi muhtemel modem ara yüzüne giremeyenler bunu deneyebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X