Şimdi Ara

Anelka Gidici!!! Sinyalleri Verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki bu yaz, belki de önümüzdeki kış ayrılabilirim. Tabii bu durum tekliflere bağlı. Kulüp benim amacımı anlıyor. Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkma yolunda F.Bahçe'ye yardımcı olmak için geldim. Ama bu gerçekleşmedi.
    www.sabah.com.tr

• bu tip oyuncular avrupada başarılı olan takımlarda oynamak ister. keşke başarılı olup bu gibi oyuncuları tutabilsek.
  • bugun de internette dolaşırken fransada bi dergideki ropörtajında turkiye cok mutlu oldugunu ve kalmak istedigni yazıyordu.
  • anelka gider iyisi gelir sorun değil biz hancı onlar yolcu
  • bu sene fenerde kalacağı kesin...sonrası Allah Kerim bakalım kim kalır,kim gider veya kim gelir
  • anelka ...fazla konusmaya basladı cok sewiyordum bu adamı ama son zamanlarada gerekli gereksiz konusuyor ...
  • he bide o röportajda şöle yazıyodu F.B li dostlarımız kızıcak ama BÜYÜK bi takımda oynamak istiyorum buda F.Bli ANELKA nın F.B ye bakışı anlaşılan F.B taraftarıyla aynı görüşü paylaşmıyo ARİF OLAN ANLAR ARTIK...
  • evet iyi okusaydın avrupada iyi bir takımda oynamak istiyorum dediğini anlıyabilirdin ama problem değil.20 milyon euroyu getiren herkes anelkayı alabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: shane

he bide o röportajda şöle yazıyodu F.B li dostlarımız kızıcak ama BÜYÜK bi takımda oynamak istiyorum buda F.Bli ANELKA nın F.B ye bakışı anlaşılan F.B taraftarıyla aynı görüşü paylaşmıyo ARİF OLAN ANLAR ARTIK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novamaxx -- 5 Ocak 2006 12:04:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

he bide o röportajda şöle yazıyodu F.B li dostlarımız kızıcak ama BÜYÜK bi takımda oynamak istiyorum buda F.Bli ANELKA nın F.B ye bakışı anlaşılan F.B taraftarıyla aynı görüşü paylaşmıyo ARİF OLAN ANLAR ARTIK...

ACABA GS YİMİ KASTETTİ BÜYÜK DERKEN
  • ya gıtmezbence 2007 ye kadar burda zaten cunku adam burda kendını buldu FRANS MILLI TAKIMINA GITTI YENIDEN TRANSFERIN GOZDESI OLDU...
  • ANELKA gibi biri belki 10 yıl türkyeye gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

ANELKA gibi biri belki 10 yıl türkyeye gelmez

evet
  • Bence röportajdaki sözlerini başka yöne çekmişlerdir yoksa adamın açıklamaları hep kalmaya yönelik.Gidecek olsa sezon başında giderdi onu tutan yok isteyen gidebilir ama bedeli ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercfb6 -- 5 Ocak 2006 16:38:22 >
  • Anelka Fenerbahçenin vazgeçilmezlerinden değildir.Giderse yerine başkası gelir.Başkan gitmesin gerisi yalan.
  • ya ger onun yerin daha iyi bir oyuncu gelicekse gitsin bence1 maç oynuyo 10 maç yatıyo hesaplarsak anlarız oynadıgı maç sayısıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.