Şimdi Ara

Androidsiz ilk Huawei telefon yıl sonundan önce piyasaya sürülecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çıkmasını bekliyorum acaba nasıl olacak diye fakat adı HiOS olsa daha mantıklı idi HarmonyOS adı çok gereksiz ve saçma.

  • HarmonyOS için "telefonlarımızda yer almayacak" diyerek Android'e jest yapmış, zeytin dalı uzatmıştı Huawei fakat bu kabul edilmediği için Huawei şimdi sisteme yüklenmeyen kaliteli bir işletim sistemi nasıl yapılırmış onu gösterecek gibi :)

  • Yeni işletim sisteminde Abd menşeili sosyal medya uygulamaları olmazsa gerisi fasa fiso.Günümüz akıllı telefonlarında en çok bu uygulamalar kullanılıyor çünkü.

  • çinin diğer firmaları da bu yazılımı kullanırsa android bitti demektir bu

  • Çin’de başarılı olabilir ama globalde tökezleyecekler nokia ve microsoft örneklerine bakabilirsiz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei satışlarının %75 ini çin anakarasına yapıyor, büyümesi için gayet yeterli..yıllardır çinliler ile ticaret yaparım, bu küçük insanlar consumer yazılımını bir türlü öğrenemediler çünkü abd ve avrupalı markalar adamlara yeterli parayı hep verdiler, donanım üretim üssü haline geldi çin, ve sonra software öğrenmeyi gereksiz buldular çünkü milyarlarca ürün yapabiliyorlardı.son iki yılda ise software atağını yaptılar hemen değil ancak bu hızla giderlerse önümüZdeki 5 sene çin dışında GLOBAL de gövde gösteri olacak..sebebi ise ÇİN hükümetinin artık üretim modellemesindeki katmanları değiştirmek istemesi ve dolayısı ile huawei gibi üreticilere muazzam bir finansal güç pompalaması.Çin anakarasi 2 sene once guney Çin denizinde alevlenen ve ABD ile hic bitmeyen tartismadan sonra bir karar aldi..çok üretmenin kıymeti yok Ürettiğini kontrol ederek nitelikli üretim modelini benimsedi..ardından bilenen ABD -ÇİN kapışması..software işleri kolay değil, tek seferde olacak şeyler değil ama önemli olan karar almak ve arkasında bıkmadan usanmadan ARGE yaparak eko Sistemi UPDATE edecek kadar sermaye ile bu düzeni desteklemek en önemlisi..Eninde sonunda başaracaklar. Çünkü bu çin hükümetinin politikası..ancak ben 5 seneden önce en stabil ama tartışmalı kapalı devre çalışan LİDER i zorlayamayacağını düşünüyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muro1101 -- 28 Ağustos 2020; 0:26:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Onların en büyük eksikliği Huawei kadar mobil pazarda tüketicisinin bulunmamasıydı. Sadece Çin de yüz milyonlarca Huawei kullanıcısı var ve tahmin et hangi işletim sistemini kullanacaklar? Huawei diğer çinli firmalar ile de ortaklık kurarsa (ki bana göre kuracaklar) Android'e çok sağlam rakip gelir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.