|
Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (104. sayfa)

-
-
Konularımı silmek istiyorum -
Aynı durum bende de oluyor. Gelen bildirime tıklayınca sorun yok ama uygulama içinde güncellemeler kısmından tıklayınca konunun ilk mesajını açıyor son yazılanı göstermesi gerekirken -
Portal da forumdan bir link verilmiş, linki açamıyorum, geri geliyor. İlgili haberhttps://www.donanimhaber.com/windows-10-da-kritik-acik-tek-satir-kod-sabit-diski-bozuyor--129124
Link yorumların içinde -
Selamlar, bildirimdeki son konuya gitmedeki sorunları çözdük. Uygulamayı güncellemeye gerek duymadan kontrol edebilirsiniz. Geri bildirimler için teşekkürler.
-
Bahsettiğiniz link bu ise ;
https://forum.donanimhaber.com/razer-ripsaw-hd-goruntu-yakalama-karti-citayi-yukseltiyor--137846353
Bu tür haberlerin forumda yansımalarını orjinal sayfasına habere yönlendiriyoruz aslında bir sorun yok sadece beklemediğiniz bir şey.
-
Sorun devam ediyor mu bildirim almak için ayarlarınızı hem uygulamadan hem telefondan kontrol eder misiniz ?
-
Selamlar, sorun hala devam ediyor mu acaba?
-
Selamlar, bir sonraki sürümde bu hale gelecek. Gerekli geliştirmeyi yapıyoruz. Teşekkürler geri bildirimin için.
-
Merhaba iyi günler,
Eğer arama yaptığınız konuyu söyleyebilirseniz daha detaylı inceleyebiliriz. Yaptığımız testlerde herhangi bir sıkıntıya rastlayamadık. Konu bilgilerini verirseniz daha detaylı inceleyebiliriz :)
-
Bu sorun düzeltilmiş sanırım teşekkür ederim.
-
Evet hala devam ediyor. Ne bildirim mail olarak geliyor ne de uygulama üzerinden bildirim geliyor -
Tamam bunu ekliyoruz
-
Merhaba
Bir konuyu sildiğimde , beni ana sayfada aşağılara atıyor. Kaldığım yerden devam ettirtmiyor.
Bu sadece bende mi yoksa herkeste aynı mı ?
Android güncel sürüm ( bayağıdır var bu durum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 19 Ocak 2021; 18:45:19 > -
ok. teşekkür ederim ilginize -
Teşekkürler bir süredir düzgün çalışıyor, elinize sağlık. -
Ellerinize sağlık. -
Bunu inceliyoruz. -
Tam olarak nerede ne arattınız tarayıcıda ne oldu özelden yazarsanız hemen inceleyelim düzeltelim fark etmediğimiz bir sorun anlaşılan. -
Bu sorun düzelmiş olması gerek yeni sürümde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X